• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kızlar bebekleriniz kacar kilo benimki zayıf sanki :KK43: kacıncı hafta oldugunu da yazar msnz ?

kilosunu önemseme aşırı gelişim geriliği fln yoksa canım.
Topikte tombik bebişlerde var normallerde var ben gelişim geriliği olan bebiş duymadım.
Önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sağlıkla gelişiyor olması.

Yarın 37 ye giriyorum ama bir bir doğum haberleri geliyor heyecan korku panik yaşamaya başladım korku baskın duygu hayırlısı olsun herkes için
Sancılarım devam
Benimde akşamlar ı oluyor ay sancısı diye geçiyormuş halk ağzında. . Bende 37 yim aynı telaş

kilosunu önemseme aşırı gelişim geriliği fln yoksa canım.
Topikte tombik bebişlerde var normallerde var ben gelişim geriliği olan bebiş duymadım.
Önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sağlıkla gelişiyor olması.
haklısın dr normal dedi ama burdaki imzada cıkan ve etraftan duyduklarıma göre az geliyo neyse dgurması kolay olur:)

Annişler normal dogumda epidurali kimden duysam iyi dedi ama icimde bi korku hep. Yasayan var mi? Sezaryen de olsam epidural olcam gerci hayatimda uc kez narkoz yedim daha bu yasima kadar bi daha asla istemiyorum :(

Ama bu epidural insani ister istemwz korkutuyo belden igne olayi. Nasil oluyodur acaba :(

Annişler normal dogumda epidurali kimden duysam iyi dedi ama icimde bi korku hep. Yasayan var mi? Sezaryen de olsam epidural olcam gerci hayatimda uc kez narkoz yedim daha bu yasima kadar bi daha asla istemiyorum :KK43:

Ama bu epidural insani ister istemwz korkutuyo belden igne olayi. Nasil oluyodur acaba :KK43:
ben iki dpgumdada yaptirdim canim
katater takiliyor omurlardan birine, elinde pompa oluyor bakdin sanci hiisediyorsun basip doz verme hakkin var
hatta ben kizimda basmayi unutmusum dikisler baya canimi acitmisti ama oglumda tecrubeliydim hiç bisey hisssetmedim

nst de daglar oluyor sanci yuzunden, açiklik ilerliyor ama sen bunlarin hiç birini hissetmiyorsunnn,ben uyyyordum valla , arada bakiyordum saate , nst ye falan geri içim geçiyordu , gece gittiigm için bide doguma uyumakdan baska bisey yapamiyordumki masada açilmanin ilerlermesini bekliyorsun : )

hamilelik boyunca 3 defa goruyoruz iste, ilk hamileligimde garip geliyodu ama artik alistim
gecen cuma gordum bi daha dogumda goru cem Allah izin veririse : ))
Olsun neyse saglikli olmasi onemli :) ben simdi tipini az cok biliyorum bi tek sarsn mi esmer mi onu bilmiyorum ama cok komik oluyo gozunu acip kapatiyo morali falan bozuluyo cok guluyorum:)

Cok şükür çıkış verdi dr eve geldik. Son yapilan nstde seruma ragmen sancı artis gosterse de biraz da bizi rahatltmak icin eve git bol su ic sadece dinlen dedi. Yarın o tarafta biyerde Nst çektir gönder bana ona göre gel diycem dedi. Oh rahatladm eve cikinca kızımi göremedim butun gun cocugum hemen gelcez diye beklrken butun gun gelemedik. Inşallah yarin normale döner de stres biter aralikli kasilmalar devam ediyor takipteym simdilik. Dus alip cantayi kontrol etcem yatip dinlncem sonra da. Bızde durumlar boyle

Olsun neyse saglikli olmasi onemli :) ben simdi tipini az cok biliyorum bi tek sarsn mi esmer mi onu bilmiyorum ama cok komik oluyo gozunu acip kapatiyo morali falan bozuluyo cok guluyorum:)
evet tipini bende tahmine diyorum : ) , benim çocuklar birbirine benzer, evdekilerin aynisidir herhalde
gecen hafta abisine benzettim ben
dogunca hep gorucez ansilsa, onceden cinsiyeti dogumda ogreniyoalrdi insanlar çok takilmiyorum ben bu usg olayina

Annişler normal dogumda epidurali kimden duysam iyi dedi ama icimde bi korku hep. Yasayan var mi? Sezaryen de olsam epidural olcam gerci hayatimda uc kez narkoz yedim daha bu yasima kadar bi daha asla istemiyorum :KK43:

Ama bu epidural insani ister istemwz korkutuyo belden igne olayi. Nasil oluyodur acaba :KK43:
Hic acitmiyo o igne ben bel fitigindan ameliyat oldum doktor belimi cizdi fitiklasan yerleri kesti sadece yaptigi islemi hissettim hic bisey olmuyo dr ameliyat ederken ben etrafi izledim.epiduralli sezeryanda boyledir heralde igne hissedilmiyo bile yani

Back
X