Dur belki ole bi zorunluluk olmaz =)
Bakalım hayırlısı canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur belki ole bi zorunluluk olmaz =)
kızlar bebekleriniz kacar kilo benimki zayıf sankikacıncı hafta oldugunu da yazar msnz ?
kızlar bebekleriniz kacar kilo benimki zayıf sankikacıncı hafta oldugunu da yazar msnz ?
Benimde akşamlar ı oluyor ay sancısı diye geçiyormuş halk ağzında. . Bende 37 yim aynı telaşYarın 37 ye giriyorum ama bir bir doğum haberleri geliyor heyecan korku panik yaşamaya başladım korku baskın duygu hayırlısı olsun herkes için
Sancılarım devam
Ee bebeklerinizi gormuyomusunuz renkli ultrasonda falanhhhahhaa oda iyiymis : )
3. 5. ve 8. aydaki ultrasonlari devlet karsiliyor baskada yok zaten, bide 7. haftada dr isterse var ..
Evet her bebek kendine özgü sonuçta.canım doktor sorun görmedikçe bebeğini kıyaslama. Boşuna stress yaparsın. Düzenli beslen o alacagını alır senden.
haklısın dr normal dedi ama burdaki imzada cıkan ve etraftan duyduklarıma göre az geliyo neyse dgurması kolay olur:)kilosunu önemseme aşırı gelişim geriliği fln yoksa canım.
Topikte tombik bebişlerde var normallerde var ben gelişim geriliği olan bebiş duymadım.
Önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sağlıkla gelişiyor olması.
Ins hayırlısı olsun cnmAyy bende epiduralli normal istiyorum
haklısın dr normal dedi ama burdaki imzada cıkan ve etraftan duyduklarıma göre az geliyo neyse dgurması kolay olur:)Evet her bebek kendine özgü sonuçta.
hamilelik boyunca 3 defa goruyoruz iste, ilk hamileligimde garip geliyodu ama artik alistimEe bebeklerinizi gormuyomusunuz renkli ultrasonda falan
ben iki dpgumdada yaptirdim canimAnnişler normal dogumda epidurali kimden duysam iyi dedi ama icimde bi korku hep. Yasayan var mi? Sezaryen de olsam epidural olcam gerci hayatimda uc kez narkoz yedim daha bu yasima kadar bi daha asla istemiyorum
Ama bu epidural insani ister istemwz korkutuyo belden igne olayi. Nasil oluyodur acaba![]()
Ben de gideli 1hafta oldu. Kontrole 19unda cagirdi. Gunumuz de yakin. Senin kararinbir haftam bugün dolduda canım bu haftada istediğim doktor yok benim hastane ozel değilye her seferinde başka doktorlar oluyo gıcık oluyom
Olsun neyse saglikli olmasi onemli :) ben simdi tipini az cok biliyorum bi tek sarsn mi esmer mi onu bilmiyorum ama cok komik oluyo gozunu acip kapatiyo morali falan bozuluyo cok guluyorum:)hamilelik boyunca 3 defa goruyoruz iste, ilk hamileligimde garip geliyodu ama artik alistim
gecen cuma gordum bi daha dogumda goru cem Allah izin veririse : ))
Ee bebeklerinizi gormuyomusunuz renkli ultrasonda falan
evet tipini bende tahmine diyorum : ) , benim çocuklar birbirine benzer, evdekilerin aynisidir herhaldeOlsun neyse saglikli olmasi onemli :) ben simdi tipini az cok biliyorum bi tek sarsn mi esmer mi onu bilmiyorum ama cok komik oluyo gozunu acip kapatiyo morali falan bozuluyo cok guluyorum:)
Hic acitmiyo o igne ben bel fitigindan ameliyat oldum doktor belimi cizdi fitiklasan yerleri kesti sadece yaptigi islemi hissettim hic bisey olmuyo dr ameliyat ederken ben etrafi izledim.epiduralli sezeryanda boyledir heralde igne hissedilmiyo bile yaniAnnişler normal dogumda epidurali kimden duysam iyi dedi ama icimde bi korku hep. Yasayan var mi? Sezaryen de olsam epidural olcam gerci hayatimda uc kez narkoz yedim daha bu yasima kadar bi daha asla istemiyorum
Ama bu epidural insani ister istemwz korkutuyo belden igne olayi. Nasil oluyodur acaba![]()