Ben epiceğinizi seviyorum.Ben seviyorum ulen!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben epiceğinizi seviyorum.Ben seviyorum ulen!
Benim eşim çok cebelleşti izlesin diye de izin vermedim.Kaçak dizisi nden nefret ettim
Tuttu da maşallah sezonda bi bu yayından kalmaması ya
15 gün sonra geç olmazmı sezeryan tarihi vermek için? Bu arada maşaAllah bebişe boylu olcak heralde:)Kızlar bugün randevumuz vardı. Oluşumun kilosu 2900 ve boyu da 50 cm imiş. Doktorum 15 gün sonra sezeryan için gerekli kan tahlilleri ve gününü belirlemek içim gel dedi. Heyecan dorukta sürekli sizleri okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor
Allahrahmet eylesin canım. Okudum Allah kabul etsin, mekanı cennet olsun inşaAllah.iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..![]()
Ben deBeni mi.severler?
Yok pek sevmezler.
Seven insan çok sever ama çok Az insan sever.
Doğumlar da ardı ardına sık oldu bu ara ondan mi acabaYa benim içimde şüpheli şeyler oluyor bu gece.
Kendimden hiç emin değilim bu gece doğmasın minik
.içimde değişik hisler var.
Geçen gecede rüyamda kucağumda çocukla denize düşüyoruz. Sonra bir teneke parçasına tutunup kıyıya çıkıyoruz.
Deniz berrak ve sakin.
Ama japonyaya çıkıyorduk
8000 e anlaşmadik miydi hacıAmanınnnn 7000 sayfa kehanet gerçek olmasın.
Çok korktum şimdi.
Epilatörün o ucu yine de bir günlük sakal kadar bırakıyordur di mi?
Canm ben 50ligi ikiye boluyorum hep. 25lik icmem gerek ama doktor 50lok yaziyor.Yarim ic.
Bisey olmaz ama tedirgin olacaksan ikiye kir hapi.
Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.Ya benim içimde şüpheli şeyler oluyor bu gece.
Kendimden hiç emin değilim bu gece doğmasın minik
.içimde değişik hisler var.
Geçen gecede rüyamda kucağumda çocukla denize düşüyoruz. Sonra bir teneke parçasına tutunup kıyıya çıkıyoruz.
Deniz berrak ve sakin.
Ama japonyaya çıkıyorduk
1000 de 1 oluyo böyle vakalar sanırım.Neden olmuş bu olay Epidural den mi , Allah im çok kötü oldum
Biride ben gakiba:)
İlerdesiniz kız.
Bilmiyorum benim annem yaşlı diye heralde okeyden falan 100 yıl uzakta.
Başın sağolsun canım. Allah taksiratını affetsin. İstediğin bi fatiha olsun okuruz canım.iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..![]()
Canim simdi kizima Dilruba ismi aklına ne getiriyor diye sordum kurbağa dedi demek ki çocuklarda ilk akla onu getiriyor ilkokulda riskli çocuklar acımasız olabiliyorler bazen...[/QUOTE
Esine niye yük olasın.iyi kotu asıyorsa assin bırak..yüklenme kendine bu kadar.sen onlara lazımsın.Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Biseyyikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz![]()