• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kasiklarim cok agriyor,sizliyor..yatiyorum boyuna..bebegimds hareketli herssy iyi gibi...ama bu agrilar korkutuyor bni :((

Kızlar bugün randevumuz vardı. Oluşumun kilosu 2900 ve boyu da 50 cm imiş. Doktorum 15 gün sonra sezeryan için gerekli kan tahlilleri ve gününü belirlemek içim gel dedi. Heyecan dorukta sürekli sizleri okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor
15 gün sonra geç olmazmı sezeryan tarihi vermek için? Bu arada maşaAllah bebişe boylu olcak heralde:)

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:
Allahrahmet eylesin canım. Okudum Allah kabul etsin, mekanı cennet olsun inşaAllah.

ay anacım geçmişi okuyorum ben, siz 7000 sayfaya geldiniz bile bekleyin kızlar yetişemiyorum :KK55::KK48:

Ya benim içimde şüpheli şeyler oluyor bu gece.
Kendimden hiç emin değilim bu gece doğmasın minik
.içimde değişik hisler var.
Geçen gecede rüyamda kucağumda çocukla denize düşüyoruz. Sonra bir teneke parçasına tutunup kıyıya çıkıyoruz.
Deniz berrak ve sakin.
Ama japonyaya çıkıyorduk
Doğumlar da ardı ardına sık oldu bu ara ondan mi acaba

Epilatörün o ucu yine de bir günlük sakal kadar bırakıyordur di mi?

yok canım yani kenar kısmı evet bırakıyor, orta kısmı var orası jiletle ilk alındığı an gibi oluyor ama jilet gibi sert çıkmıyor. sadece cımbızlı kısmıyla 2 haftada bir alıyordum bu başlıkla haftada bire düştü

Ya benim içimde şüpheli şeyler oluyor bu gece.
Kendimden hiç emin değilim bu gece doğmasın minik
.içimde değişik hisler var.
Geçen gecede rüyamda kucağumda çocukla denize düşüyoruz. Sonra bir teneke parçasına tutunup kıyıya çıkıyoruz.
Deniz berrak ve sakin.
Ama japonyaya çıkıyorduk
Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.

[QUO="esoba, post: 38854470, member: 341682"]Amanınnnn 7000 sayfa kehanet gerçek olmasın.
Çok korktum şimdi.[/QUOTE]

Sayfanin ilk yazısını da sen yazmissin

İlerdesiniz kız.
Bilmiyorum benim annem yaşlı diye heralde okeyden falan 100 yıl uzakta.

Allah seni. Annen kaç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir kendisi :p
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:
Başın sağolsun canım. Allah taksiratını affetsin. İstediğin bi fatiha olsun okuruz canım.

Canim simdi kizima Dilruba ismi aklına ne getiriyor diye sordum kurbağa dedi demek ki çocuklarda ilk akla onu getiriyor ilkokulda riskli çocuklar acımasız olabiliyorler bazen...[/QUOTE
Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Bisey :KK12: yikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim :KK49:
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz :D
Esine niye yük olasın.iyi kotu asıyorsa assin bırak..yüklenme kendine bu kadar.sen onlara lazımsın.

Back
X