2015 Şubat Anneleri

bende olabıldıgınce durması taraftarıyım..sukur 37+1 ız bugun..39+1 olduğumda huzura erecegım..hamdolsun bende açılma yok..ama sancılarım var sureklı açılmayı tetıklemesın dıye dıken ustundeyım dıyebılırım.. umarım senın ıcınde benım ıcınde hersey hayalını kurduğumuz gıbı olur..baskadabısey düşünmek ıstemıyorum artık..

Biz de yarin 37+0 oluyoruz..açıkçası çok da korkmuyorum dogsa da,burada da Bisey söylemeye korkuyorum hemen telaşa veriyorlar kızlar bende de mi öyle olur filan diyorlar yada yok erken filan diyorlar..ama cok şükür hepimizin de haftası o kadar da erken değil.ben 20 haftalık hamileyken yani ilk hamileligimde preeklampsi yüzünden erken doğum şüphesi atlattım.bana dediler bebek doğarsa yaşamaz ölü doğum yaparsın düşünsene 20 haftalikti bebeğim kucucuktu ama dogabilirdi ve hic yasama şansı yoktu.ben bu stresi endişeyi yaşadım yaa 8 hafta boyunca, en erken 28 haftalık doğarsa yasar demişlerdi. 20 yaşındaydım ilk hamileligimdi her tarafim sismisti haftada 4 kg alıyordum ödemden dolayı tansiyonum 17/10larda geziyordu..ben bu sıkıntıları yaşadım en kötüsü bebeğimi kaybetme korkusu bir de bizi renkli ultrasona almışlardı gormustuk oglumuzu resmen minicik bi bebek olmuştu ismini koymustuk.tansiyon yükselirse almak zorunda kalırız bebeği dediler stres içinde bi hamilelik yaşadım çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu simdi gelmişiz 37. Haftaya neden kendimi o kadar sikayim bazen forum başlıklarında denk geliyorum 28-30 haftalık doğan bebekler var ya onlar ne yapsınlar?hamilelik 40 hafta ama çoğunluk zaten 40 haftayı doldurmuyor tabii bebegin gelişimini tamamladıgı hafta var ne kadar da dursa kar ama dogacaksa da çok da üzüntüye sıkıntıya mahal vermeden o anın güzelliğini yaşamak lazim çok şükür yine bu haftaları gördük bebeklerimizin durumu da iyi kimininki zayıf kimininki iri bebek kimi normal doğacak kimi sezeryanla alınacak ama önemli olan tek şey bebeklerimizin ve tabii bizim sağlıklı olmamız bebekler strese girdiğimizde anlıyorlar ve etkileniyorlar çok şükür kotu bir durumumuz yok doğarsa da dogsun prensesim sağlıkla sihhatle gelsin inşallah cumlemizin evladiyla beraber...

Nerelerdesin yahu?Merak ettim seni.Temizlik yapıyorsun sanırım lütfen dikkatli dikkatli yap.
N11i kimse beğenmiyor galiba ama ben birçok ürün aldım hepsi de eksiksiz ve ertesi günü elime geçti.Ama alışveriş yapacağım dükkanın mutlaka daha önceden yapılan alışveriş yorumlarını okuyarak alıyorum ben, eğer kimse yorum yapmamışsa da mağazaya soru soruyorum ilgi alakasına göre sipariş veriyorum.Ben çok memnunum n11 den.

teşekkür ederim canım
temizliğe girişmiştim evet
annem geldi sağolsun
nasıl geldi şaşırdım ama geldi yani
camlar kapılar silindi perdeler yıkandı koltuklar yıkandı
mutfak dolapları silindi
geriye pek birşey kalmadı
jaluzi silinecek tv ünitesi silinecek lambalar silinecek onlarıda kendim yavaş yavaş yaparım
zaten halılar gelene kadar pek bişey kalmayacak halılar gelincede yerleri silip onları yayacağım

10 dk iş yapıp 15 dk oturuyorum karnım taş gibi kasılıyor zaten adet ağrısı gibi karın ağrım var 1 haftadır

n11 den ben birşey almadım gittigidiyor favorim ama dediğin gibi bende bişey alacaksam dükkanın yorumlarını okuyorum beğenilme puanına göre alıyorum

teşekkür ederim canım
temizliğe girişmiştim evet
annem geldi sağolsun
nasıl geldi şaşırdım ama geldi yani
camlar kapılar silindi perdeler yıkandı koltuklar yıkandı
mutfak dolapları silindi
geriye pek birşey kalmadı
jaluzi silinecek tv ünitesi silinecek lambalar silinecek onlarıda kendim yavaş yavaş yaparım
zaten halılar gelene kadar pek bişey kalmayacak halılar gelincede yerleri silip onları yayacağım

10 dk iş yapıp 15 dk oturuyorum karnım taş gibi kasılıyor zaten adet ağrısı gibi karın ağrım var 1 haftadır

n11 den ben birşey almadım gittigidiyor favorim ama dediğin gibi bende bişey alacaksam dükkanın yorumlarını okuyorum beğenilme puanına göre alıyorum
Aman cimcime ağrıların varsa sordun mu doktora?Hem 1 haftadır diyorsun bak lütfen sormadıysan sor,Allaha emanet.

Biz de yarin 37+0 oluyoruz..açıkçası çok da korkmuyorum dogsa da,burada da Bisey söylemeye korkuyorum hemen telaşa veriyorlar kızlar bende de mi öyle olur filan diyorlar yada yok erken filan diyorlar..ama cok şükür hepimizin de haftası o kadar da erken değil.ben 20 haftalık hamileyken yani ilk hamileligimde preeklampsi yüzünden erken doğum şüphesi atlattım.bana dediler bebek doğarsa yaşamaz ölü doğum yaparsın düşünsene 20 haftalikti bebeğim kucucuktu ama dogabilirdi ve hic yasama şansı yoktu.ben bu stresi endişeyi yaşadım yaa 8 hafta boyunca, en erken 28 haftalık doğarsa yasar demişlerdi. 20 yaşındaydım ilk hamileligimdi her tarafim sismisti haftada 4 kg alıyordum ödemden dolayı tansiyonum 17/10larda geziyordu..ben bu sıkıntıları yaşadım en kötüsü bebeğimi kaybetme korkusu bir de bizi renkli ultrasona almışlardı gormustuk oglumuzu resmen minicik bi bebek olmuştu ismini koymustuk.tansiyon yükselirse almak zorunda kalırız bebeği dediler stres içinde bi hamilelik yaşadım çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu simdi gelmişiz 37. Haftaya neden kendimi o kadar sikayim bazen forum başlıklarında denk geliyorum 28-30 haftalık doğan bebekler var ya onlar ne yapsınlar?hamilelik 40 hafta ama çoğunluk zaten 40 haftayı doldurmuyor tabii bebegin gelişimini tamamladıgı hafta var ne kadar da dursa kar ama dogacaksa da çok da üzüntüye sıkıntıya mahal vermeden o anın güzelliğini yaşamak lazim çok şükür yine bu haftaları gördük bebeklerimizin durumu da iyi kimininki zayıf kimininki iri bebek kimi normal doğacak kimi sezeryanla alınacak ama önemli olan tek şey bebeklerimizin ve tabii bizim sağlıklı olmamız bebekler strese girdiğimizde anlıyorlar ve etkileniyorlar çok şükür kotu bir durumumuz yok doğarsa da dogsun prensesim sağlıkla sihhatle gelsin inşallah cumlemizin evladiyla beraber...

aynen ya biz biraz paniğiz hemen korkuyoruz
aslında pek takmamaya bilgi sahibi olmamaya çalşıyorum ben
ne kadar irdelersen o kadar kötü oluyor
acaba bende de olurmu diyorsun
en iyisi cahil kalmak galiba
mesela akşam haberlerde epidural anestezi alan kadını izledim
şimdi epiduralden korkmaya başladım
sezeryandan zaten korkuyordum
negatif düşündükçe çekiyoruz kendimize
Artık son haftaları iyi değerlendirmemiz lazım
neredeyse 1 ay sonra doğurmayan kalmayacak ama biz hala o öylemi bu böylemi diyoruz
en iyisi 3 maymunu oynayıp son tekmelerin kıpırtıların keyfini çıkarmak :KK47:

Aman cimcime ağrıların varsa sordun mu doktora?Hem 1 haftadır diyorsun bak lütfen sormadıysan sor,Allaha emanet.

valla sormadım kuzum ne yalan söyleyeyim
ben bi şüphem olunca açıyorum netten haftama bakıyorum
o haftada normal yazıyorsa sormuyorum doktora
şimdiye kadar 2 defa şüphelendiğim durum oldu ikisinde de aradım doktoru
hemen çağırdı muayeneye
birinde hastaneye yattım diğerinde rapor verdi zaten
bakalım cumartesi randevum var o gün soracağım

ama şuan karın ağrısını normal diyor nettede

Biraz nişastayı sütle pişir mama kıvamına getir ılık sıcağa yakın ısıda kaşıkla ye. İçine istersen şeker de koyabilirsin.

hımm deniyim bakaşım canım inş faydası olur.

ELMA Kabuğu ıhlamur limon dilimi kaynar su Dök demle canım işine yarar inş geçmiş olsun

bunu yapıyorum zaten canım saol

Zencefil tozu + bal (bir tatlı kaşığı yeterli olur ) Nur2808 Nur2808 R

Bunu ilk başladığında yapıyordum bal zencefil k.biberi ısıtıp biraz yiyordum ama midemin yanmasını tetikliyor die bırakmıştım onu tekrar denesem mi zaten yanıyor yanacağı kadar. Ufaktn öksürükte başlıyor gibi çok ara ara geliyor

maşallah emzirmede sorun yaşamadın, ben emzirmede baya bir sorun yaşadım, başta emmedi. Benimki de bir uyuyunca iki saat uyuyor sonra bir kaç defa emziriyorum aralıklı şekilde, altını temizle vs.. uyuyor tekrar.
Benimkide uyuyo ama korkudan uyandiriyorum durmadan yarn sonuc ciksin iki saatte bir emzircem

Kızlar siz temizlik yaptıkça ben endişelendiriyorum ya kadın milleti kendine hiç acimiyor arkadaş . Erkekler dogursaydi bu bebeleri inanin kuluckaya yatarlardi naz naz .

valla aynen öyle şekerim
benim adam akşam gelmiş lambalara bakıyor silinmişmi diye
silecektik çünkü
ama yetiştiremedik
lambalar silinmedi diyorum hala bakıyor aval aval
ne arıyorsun havada duymuyormusun silinmedi pazar günü sen sileceksin dedim
o zaman o kadarda kirli değiller gerek yok silinmesine diyor
yatağı ters çevir sileceğim diyorum boşver diyor
zaten hamile olan biz depresyona giren onlar

daha bu bişey değil ama ben bunlardan lohusa depresyonunuda bekliyorum artık

Ben ayrıldım canım pazartesi çünkü bebek aşağıda olduğu için bide çalışırken çok rahatsız Olduğum için çalışmayı seven bi insan için Zor oluyor ama çok sıkılıyom
işlerimi toparlayamazsam diye korkuyorum tam yıl başına denk geldi çok yoğun geçiyor ama evde bende duramam gittiği yere kadar gitsin dedim salı günü 37 oluyo pazartesi gelmeyim dedim salıda gel diyorlar :) çok seviyolar beni:KK47:

Bunu ilk başladığında yapıyordum bal zencefil k.biberi ısıtıp biraz yiyordum ama midemin yanmasını tetikliyor die bırakmıştım onu tekrar denesem mi zaten yanıyor yanacağı kadar. Ufaktn öksürükte başlıyor gibi çok ara ara geliyor

bende dün sütü biraz soğuk içmişim hemen bademciğimin biri şişmiş
sabaha kadar yutkunamadım şimdi anca yumuşadı ama hala yanıyor balgam da yapmaya başladı
son hafta grip olmasam bari

valla sormadım kuzum ne yalan söyleyeyim
ben bi şüphem olunca açıyorum netten haftama bakıyorum
o haftada normal yazıyorsa sormuyorum doktora
şimdiye kadar 2 defa şüphelendiğim durum oldu ikisinde de aradım doktoru
hemen çağırdı muayeneye
birinde hastaneye yattım diğerinde rapor verdi zaten
bakalım cumartesi randevum var o gün soracağım

ama şuan karın ağrısını normal diyor nettede
Anladım canım, sen zaten bilirsin işini ama ben topikte biri ağrım sızım var deyince içim acıyor napayım.Yorma kendinş çok kuzum cumartesi de inşallah güzel haberlerle gelisin.Benim de Cuma yine kontrol var bakalım merakla bekliyorum bende.

tamamen katılıyorum..suan dogmasını ıstemememın tek nedesı sezeryan olacak olmasıpozısyonundan dolayı..o sebepten zaman kazanması adına dursun dıyorum..hepımızın bır tarafları ağrıyor hatta emınım oyle agrıyorkı ağlıyoruz cok zaman dertlerımızı dınleyıp..ben 2. gebelıgını yasayan ve halihazırdada bır anne olarak elımden geldıgınce pozıtıf dusunmeye ne bıleyım telaş ettırmemeye yardımcı olmaya çalışıyorum..leb demeden corummu acaba dıye doğurmaya kalkabılıyoruz nıtekım:KK70:ıyı olduğumuzu dusunup,oyleymıs gıbı yapıp durumu kabullenip mutlu olmaya bakalım:KK37:

Balgam için en iyi çözüm bu bence canım. Limon acıtabilir çok limon kullanma ıhlamurda da. Geçmiş olsun.

Hadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?

Back
X