2015 Şubat Anneleri

baska olmadi sancim, yuruyomda yatiyomda , geçti bakalim simdilik
yok kizz dogurmayim daha 35 hafta bitmedi :KK43:(
Senin daha çok var doğmaz ama çocuklarla falan yoruluyorsun bence.
Birde Siz.hiç durmuyorsunuz yemek falan
Bir çeşit yapın herkes yesin işte
Börek çörek işlerinide biraz ertleyin.
Ben sabah et çıkarmıştım geldim eve çözülmemiş.
Ekmek arası peynir yedim yattım.
Eşim gelince doğrattırcam eti artık

Walla ben mi çok düşüncesizim rahatım yoksa doğru olsn mı bu bilmiyorum ama gelen yemeğe gelmesin çok ta durmasınlar

ben de anneme sordum yapmam lazım mı öyle bir şey diye ki benim zaten pek bir akrabam falan yok burada.
hizmet edecek değil edilecek sensin dedi :KK45:
gerekirse hazır alınır uğraşmaya kalkma sakın dedi, boşverdim ben de :KK49:

Maral esobayi dinlesene daha sizin siraniz var en son sizler dogurmalisiniz 35. Haftadasin daha azıcık yat dinlen biliyorum olmuyor çocuklarla ama su an da zaten çocuklara yardim edecek durumda değilsin en azından onlar için iyi ol
valla canim ev supuruyorum, yemek yaoiyorum, çocuklarin okulu git gel fazla bi is yaptigim yok zaten
onuda yapmak zorundayim : (

Öğlenden beri yazamıyorum.bu saate kadar bir tanede olumlu bir şey yazmamışsınız yemin ederim okurken içim şişti
Yav ne olacak iki dikişten.adamın iki diz kapağına birden platin takıyorlarda ameliyattan bir saat sonra kaldırıp yürütüyorlar.
Hem birazda ağrısın ölmeyizya. Ne ağrılar çektik şu hamilelikte.
Ayrıca arkadaş yeni sezaryen oldu diyor ne zor ayıktım ne de büyük ağrı yaşadım
Dr ile de alakalı sanırım.
Korkmayın ben arkanızdayım
:-) yine doğum yapanlar olmuş. Çok saygısız bu grup canım
kim dogurdu kiz bende girmedim butun gun bugun

ben kıvırcık doğrarken bile yoruluyorum ama sadece bir şey doğrarken niye öyle oluyorsa; kalbim çarpmaya başlıyor.
yani yoğuruyorum, çırpıyorum, ütü falan yapıyorum semsert kamuflajları bile bir şey yok; ama bir şey doğrayayım hemen çarpmaya başlıyor kalbim. var bende bir gariplik ama :KK70:

çocuklar kuçuk canim ya, ne yerlerse yesinler diyemiyorumki
pratik seyler yapiyorum ama yinede mutfaga girmek zorundayim iste

yemek olmadan olmuyor iste
sabah ve aksam esim gidiyor okula oglene mecbuurum gitmeye, her gun disari çikiyorum yani
yrin okul yarim gun ,kizi asiya goturmem lazim ogleden sonrada yine oturmak yok bana

ben kıvırcık doğrarken bile yoruluyorum ama sadece bir şey doğrarken niye öyle oluyorsa; kalbim çarpmaya başlıyor.
yani yoğuruyorum, çırpıyorum, ütü falan yapıyorum semsert kamuflajları bile bir şey yok; ama bir şey doğrayayım hemen çarpmaya başlıyor kalbim. var bende bir gariplik ama :KK70:
:)))))) biçagi çokmu sert kavriyon kiz
hamur yogurmak enre salaat yapmak nere :)))

:)))))) biçagi çokmu sert kavriyon kiz
hamur yogurmak enre salaat yapmak nere :)))

bir bilsem ben de :)))
eskiden böyle değildim ki belki de farkında olmadan sıkıyorumdur bıçağı, anneme sordum bugün o da aynı şeyi söyledi çünkü. eşim gördüğünde "sakin ol heyecana gerek yok git dinlen" diyor artık. ondan yemekten önce bütün doğrama işlerini bitiriyorum sonra dinlenip pişirmeye başlıyorum :KK22:

bir bilsem ben de :)))
eskiden böyle değildim ki belki de farkında olmadan sıkıyorumdur bıçağı, anneme sordum bugün o da aynı şeyi söyledi çünkü. eşim gördüğünde "sakin ol heyecana gerek yok git dinlen" diyor artık. ondan yemekten önce bütün doğrama işlerini bitiriyorum sonra dinlenip pişirmeye başlıyorum :KK22:
hehehheh hiç gulecegim yokdu
ver esin dograsin o zaman malzemeyi :)))

Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum:KK51:
masallah. Ikiniz de iyisiniz ins.

Pazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
dogumhneye inince psikolojik mi kacti ki sancilar. O esnada ortam ruh hali cok onemli. Sonucta saglikla kavustunuz ya gerisi ayrinti artik

Bitti temizliğim
Ispanak yemeği ve makarna yaptım birde
Ama vücudum bitti
Eşim gelseydi de yemek yeseydik
Yine abur cubura dadandım şuan acıktım diye.
Sanki bir hafta önce doktora gitmemişim gibi yarın saat 2yi iple çekiyorum.
İnşallah açılmam falan vardır ya
Hani kimi normal muayneye gidiyor birde bakıyorlar ki doğum başlamış
Benimde basıma böyle birşey gelebilir neden olmasın :p

eşim geldi şarj aletini almaya telefonunun; oyun oynayacaklarmış bilgisayarı istedi vermedim :KK45: yalnız başıma ne yapacağım sonra :KK59:
kamuflajıyla gelmişti mavi beresi ne de yakışıyor :KK68:üstüne kapıyı kitleyip yollamayasım geldi :KK23: ama gitti tabi ki; yalnızım bu akşam yine

Bitti temizliğim
Ispanak yemeği ve makarna yaptım birde
Ama vücudum bitti
Eşim gelseydi de yemek yeseydik
Yine abur cubura dadandım şuan acıktım diye.
Sanki bir hafta önce doktora gitmemişim gibi yarın saat 2yi iple çekiyorum.
İnşallah açılmam falan vardır ya
Hani kimi normal muayneye gidiyor birde bakıyorlar ki doğum başlamış
Benimde basıma böyle birşey gelebilir neden olmasın :p
senin açilman varmiydi canim ? NISAN GELDI ONU BILIYORUMDA açilmayi hatirlayaamdim

benim 1 numara tam 7 ahfta boyunca basi dogum kanalinda 1 cm açiklikla bekledi : ) ( belki daha afzla kaldi oyle dr bakdiginda 33 haftalikdim ) 40. haftada dogdu :)))) moralini bozmak istemem ama çok heveslenme sonra hayl kirikligina ugramaa:)

çocuklar kuçuk canim ya, ne yerlerse yesinler diyemiyorumki
pratik seyler yapiyorum ama yinede mutfaga girmek zorundayim iste

yemek olmadan olmuyor iste
sabah ve aksam esim gidiyor okula oglene mecbuurum gitmeye, her gun disari çikiyorum yani
yrin okul yarim gun ,kizi asiya goturmem lazim ogleden sonrada yine oturmak yok bana

Çocuklar için iki günde bir değişik soslu makarna diğer günlerde de karışık sebzeli çorba öneririm. Tek yemek ama ikisi De besleyici.

Öğlenden beri yazamıyorum.bu saate kadar bir tanede olumlu bir şey yazmamışsınız yemin ederim okurken içim şişti
Yav ne olacak iki dikişten.adamın iki diz kapağına birden platin takıyorlarda ameliyattan bir saat sonra kaldırıp yürütüyorlar.
Hem birazda ağrısın ölmeyizya. Ne ağrılar çektik şu hamilelikte.
Ayrıca arkadaş yeni sezaryen oldu diyor ne zor ayıktım ne de büyük ağrı yaşadım
Dr ile de alakalı sanırım.
Korkmayın ben arkanızdayım
:-) yine doğum yapanlar olmuş. Çok saygısız bu grup canım
Sonuna Kadar Katılıyorum Kızlar Az Güçlü Olun Yaw Korkmayın Sezeryandan Falan Allah Korusun Millet Neler Yaşıyo Yinede Kalkıyo Ayağa Sağlıkla Bebeklerimize Kavuşalımda Ayağada Kalkarız Bebeklerimizede Bakarız Öle Kendimizi Salmak Yok Yavrular Bizden İlgi Beklicek,Bakım Beklicek Anne Olucaz Biz Allahın İzniyle Her Zorluğun Altından Kalkarız Hadi Toparlanın Bırakın Korkmayı ;)

Babalık izni uc gun diye gecmis biyerde oyle degil diye biliyorum ama kızimda bes gundu simdi arkadasmdan duydugum on gün falan izin var babalara da
devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim

normal doğumu düşünmem için bir sebep daha :KK17:

ya ben hakikaten sezeryandan korkuyorum normal doğurmak istiyorum inşallah rabbim kolay doğum nasip eder
Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins

kizlar benim bu oglen çok fena sancim oldu
çocuklari okula birakdim markete ugradim eve geliyordum, adet sancisi gibi bi girdi midem bulandi, kendimi eve zor attim
esim isten geldi noldu falan diye soru soruyor cevap verecek mecalim yokdu
dr un verdigi ilaci istedim ,onu içtim 1 saat uyumusum koltukda uyandigimda yokdu sancim
ama simdi yine geliyor yavas yavas : ((

çocuklari birakip hastaneye gidememki ben
hadi birakdim diyelim hastaneye gidecek gucum yokdu oglen oyle oldugumda

sancilar açilmaya yol açar falan diye korkuyorum : ((((
bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin

hehehheh hiç gulecegim yokdu
ver esin dograsin o zaman malzemeyi :)))

genelde o yokken yapıyorum ki :KK51: zorlandığım her şeyi yaptırıyorum ona:KK39:

sancın ne durumda canım? ben pek değil hiç anlamıyorum sancıdan o yüzden bir şey yazamadım takipteyim sadece

devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim

Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins

bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin

On gün iyiymiş bizimki üç gün sanırım.

Sonuna Kadar Katılıyorum Kızlar Az Güçlü Olun Yaw Korkmayın Sezeryandan Falan Allah Korusun Millet Neler Yaşıyo Yinede Kalkıyo Ayağa Sağlıkla Bebeklerimize Kavuşalımda Ayağada Kalkarız Bebeklerimizede Bakarız Öle Kendimizi Salmak Yok Yavrular Bizden İlgi Beklicek,Bakım Beklicek Anne Olucaz Biz Allahın İzniyle Her Zorluğun Altından Kalkarız Hadi Toparlanın Bırakın Korkmayı :KK66:

annem itp li yani trombositleri düşük-kanı zor pıhtılaşıyor, kardeşimde doğum olduğu gece kanamadan yoğun bakımda sabahlayıp (kan verilince düzelebildi-bu arada kızlar annemin kendi hastalığından dolayı beklenen bir şeydi bu kanama o yüzden normal doğum değil sezaryen yapılıyor) ertesi gün hastanede koşturuyordu.
kendimizi salmadığımız sürece sorun olmayacak inşallah; iyi düşünelim iyi olsun :KK37:

Back
X