- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
Insallahhh sevmiuorum bn de yardimlik olmayiO iki gün zaten hastanede geçicek sonrasında toparlanırız inşallah çabucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh sevmiuorum bn de yardimlik olmayiO iki gün zaten hastanede geçicek sonrasında toparlanırız inşallah çabucak.
beter ol mu![]()
Olayi anlamadim. 20sine dogururum mu diyodun? 25i esinin donus tarihi miydi?Allah bugün ayın 20ymiş. Habire ayın 20sine şadtlandırmıştım kendimi. Uff 25i nereden çıktı korkuyorum yine yaaa.
o nasıl dr mus kız ole..ağzını yırtarım ben oyle şapşiğinnnGecen doktora gittigimde soyledim karnimin altinda agrilar oluyo dedim beter ol, bebe boyle bolye kanala girecek dedi![]()
o nasıl dr mus kız ole..ağzını yırtarım ben oyle şapşiğinnn![]()
Olayi anlamadim. 20sine dogururum mu diyodun? 25i esinin donus tarihi miydi?
o nasıl dr mus kız ole..ağzını yırtarım ben oyle şapşiğinnn![]()
Bişey olmayacak litchim rahat ol , Allah yardımcın olsun . Gerçekten Benm içim cok rahat sen sakin ol yeter kiIkisi de eşimin dönüş tarihiydi. Önce 20siydi sonra Değişti 25i oldu.
Bişey olmayacak litchim rahat ol , Allah yardımcın olsun . Gerçekten Benm içim cok rahat sen sakin ol yeter ki
Allah bugün ayın 20ymiş. Habire ayın 20sine şadtlandırmıştım kendimi. Uff 25i nereden çıktı korkuyorum yine yaaa.
sen içini ferah tut canım bir şey olmayacak. hem daha baby shower yapacaklardı arkadaşların değil mi?
ben kıllı ıpten ordum..60 ılmek başladık dümdüz orup devam ettım..2 ye katladığımda elım gırebılecek boyuta geldıgınde kestım vedıktım,yanlarını..normal orgu ıpınden de bağcık yaptık taktık boğaz kısmına ..Bana bir lif Örneği lazım bebişe ve kızına örmüştün ya nasıl bişeydi?
Evet bu cuma yapıcaklar doğru yaw![]()
ben kıllı ıpten ordum..60 ılmek başladık dümdüz orup devam ettım..2 ye katladığımda elım gırebılecek boyuta geldıgınde kestım vedıktım,yanlarını..normal orgu ıpınden de bağcık yaptık taktık boğaz kısmına ..
yumos yumos oldu..hem cok yumuşak hemcokguzel kopuruyor tam lıf yanı![]()
Beter ol mu dediGecen doktora gittigimde soyledim karnimin altinda agrilar oluyo dedim beter ol, bebe boyle bolye kanala girecek dedi![]()
ben kıllı ıpten ordum..60 ılmek başladık dümdüz orup devam ettım..2 ye katladığımda elım gırebılecek boyuta geldıgınde kestım vedıktım,yanlarını..normal orgu ıpınden de bağcık yaptık taktık boğaz kısmına ..
yumos yumos oldu..hem cok yumuşak hemcokguzel kopuruyor tam lıf yanı![]()
Ya ben bulamıyorum. Birinin k.validesi gelmiş,biri köye gitmiş,biri de Pzts ne kadar doluymuş.Eveeet sonunda evim temizlendi. Anaaam ne kirlenmis ya, temizlikci ablaya iyi dua ettim :)