2015 Şubat Anneleri

Uyuturken kundak yapıyor musun? Ben kolları hep Açıkta uyutmaya çalıştım bazı yerlerde kollarına çarpınca uyanır bebişler diyor. Bir de emzirmeyle alt açmayı nasıl yapıyorsun? Ben uyanınca yarım saat emzirip sonra altını alıyorum sonra biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Bir de bir göğüste en az yarım saat tutuyorum çok mu tutuyorum ki?
Kundan yapmıyorum. Uyumsyacağı varsa ne yapsam uyumuyor.
Birde bizimki altını pisletirken o kadar çok ses çıkarıyorki ben yaptım diyor.
Sen en iyi bilirsin düzeninini. Her annenin yaptığı kendine göre doğrudur.
Bende önce emziriyorum sonra altına bakıyorum yoksa cok bagırıyor

nerdesin canim sen , nerde buldun bu numunelik doktoru : ) ALlah onun gibilerdan razi olsun ve çogaltsin sayisini ..
sendende guzel bi dogum hikyaesi bekliyoruz o zaamn

Eskisehirdeyim ben.devlet hastanesine gidiyorum dr o yuzden olayi akisina birakiyor :))
Ozelede gittim devlete daha çok güveniyorum doğum konusunda.
Ay bi dogurayimda hikayemizi yazarim inşallah.
Bu arada afyonlusun sanirim bende afyonluyum ;)

İçimiferahlattın İnş dediğin kadar rahat olur bu son hafta bol bol yürüyeyim İnş faydası olur bu arafa sen suni sancıyla kaç saatte doğum yaptın?
5 saat suni Sancı 5 dk doğum :)[/QUOTE]
Ay ne kadar kolay bahsettin millet 20 saat sancı çekip Sezeryana girdiğinden bahsediyorum sonra torsıyorım...

Işte bu yaptıkları çatı muaynesi de ilmi .
Ben neredeyse doğuracağım Dr um bana çatı muayenesi yapmadı doğuma geldiğinde bakarız dedi bende ısrar edemedim bu arada devlet hastanesi belki doğumda iyi olabilir ama gittiğim manikürcünün bile sırf merak ettiği için devlet hastanesi ebeleri tarafından bacı kadınların doğumlarına sokulduğunu öğrenince şok olmuştum o yüzden bana oradan soğukluk geldi...

Simdii benim dogum öncesi yasal iznim (8 hafta) bitti cumartesi günü 40+0 iken. Yarin aslinda bugun olmus ya neyse doktordan rapor almam gerek ya miad asimi icin o nasil bi rapor nette bisey bulamadim pek. Pazartesi itibariyle 40+2 iken almis olucam araya pazar girdigi icin bi sıkıntı olmaz degil mi? Bu konuda ayrintili bilgisi olan meslekdaslarım var mi hu huu

oğlumun gözleri çapaklanıyor sarı sarı. kaynamış suyla sildim başka ne yapabilirim YARDIM yavrum gözünü açamıyor:(

kızlar benimde 2 3 saatir 20 dk bir gelen kasilmalarim başladı ama henüz sancı yok umarım doğum basliyordur hayırlısıyla

kizlar benim sancim var çok fena , gittikçe artiyor yatamadim
bekliycem dayanana kadar
insallah sabahi edebilirim yoksa çocuklari evde tek birakip gitmek zorunda kalicaz, goz kor olsun yalnizligin ..

Eskisehirdeyim ben.devlet hastanesine gidiyorum dr o yuzden olayi akisina birakiyor :))
Ozelede gittim devlete daha çok güveniyorum doğum konusunda.
Ay bi dogurayimda hikayemizi yazarim inşallah.
Bu arada afyonlusun sanirim bende afyonluyum :KK66:
eskishir afyon demek zaten, bizim hemserilere nerelisin diye sorunca eskishir diyolar : ))
iyi ediyon hemserim valla devlete gitmekle :)

bide çi$ mi su mu karar veremedigim biseyler daha oluyor
sabahtan beri belki 100 kere wc ye gittim

ahanda hafifledi bakalim geri ne zaamn gelicek :s

bide bebek çok asiri hareketli
ama benim karnim daha inmmemistikiii , Allahim sen yardim etttt : ((

ya kizlar acayip baski hissediyorum alt tarafa
evde dogurmam demi : ))))
size evde dogurmazsiniz diyordum ben ama kendime niye bunu demiyorum:KK53:
offf stresden kafayi yiycem galiba
6 dk kesin simdilik, altina dusmedi

oncekilerdede ayni boyleydi

SIKILDIM beklemekden uyyabilsem iyi olurdu ama