Başlarda oluyordu sonra geçtiSezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.
Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlarda oluyordu sonra geçtiSezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.
Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor
Kundan yapmıyorum. Uyumsyacağı varsa ne yapsam uyumuyor.Uyuturken kundak yapıyor musun? Ben kolları hep Açıkta uyutmaya çalıştım bazı yerlerde kollarına çarpınca uyanır bebişler diyor. Bir de emzirmeyle alt açmayı nasıl yapıyorsun? Ben uyanınca yarım saat emzirip sonra altını alıyorum sonra biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Bir de bir göğüste en az yarım saat tutuyorum çok mu tutuyorum ki?
nerdesin canim sen , nerde buldun bu numunelik doktoru : ) ALlah onun gibilerdan razi olsun ve çogaltsin sayisini ..
sendende guzel bi dogum hikyaesi bekliyoruz o zaamn
Işte bu yaptıkları çatı muaynesi de ilmi .kabus olan ne, altdan muayene yimi diyorsun ?
banada bakiyolar 9 aydir her seferinde agrisi sizisi yokki onun
alistim artik ben gerçi :) sende ali$mi$in bak :))
5 saat suni Sancı 5 dk doğum :)[/QUOTE]İçimiferahlattın İnş dediğin kadar rahat olur bu son hafta bol bol yürüyeyim İnş faydası olur bu arafa sen suni sancıyla kaç saatte doğum yaptın?
Ben neredeyse doğuracağım Dr um bana çatı muayenesi yapmadı doğuma geldiğinde bakarız dedi bende ısrar edemedim bu arada devlet hastanesi belki doğumda iyi olabilir ama gittiğim manikürcünün bile sırf merak ettiği için devlet hastanesi ebeleri tarafından bacı kadınların doğumlarına sokulduğunu öğrenince şok olmuştum o yüzden bana oradan soğukluk geldi...Işte bu yaptıkları çatı muaynesi de ilmi .
çatiyla açiklik varmi diye bakdiklari muayene ayni da çati bi kaç saniye daha uzun suruyor galibaIşte bu yaptıkları çatı muaynesi de ilmi .
eskishir afyon demek zaten, bizim hemserilere nerelisin diye sorunca eskishir diyolar : ))Eskisehirdeyim ben.devlet hastanesine gidiyorum dr o yuzden olayi akisina birakiyor :))
Ozelede gittim devlete daha çok güveniyorum doğum konusunda.
Ay bi dogurayimda hikayemizi yazarim inşallah.
Bu arada afyonlusun sanirim bende afyonluyum![]()
kizariklik varmi canim ?oğlumun gözleri çapaklanıyor sarı sarı. kaynamış suyla sildim başka ne yapabilirim YARDIM yavrum gözünü açamıyor![]()