2015 Şubat Anneleri

ne biliyim merak ediyorum iste
olur bana uyar gunlerimiz ayniymis zaten
dun geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum çocuklari yatirip hemen uyyucam valla, bugun yarin dogurmayimda dinleniyim biraz
Anam senin işin çok zor Allah kolaylık versin sana bende bugün yarın değil de 20 sinde doğsun diye dua ediyorum doktorum o zaman nöbetçi inşallah Rabbim o zamana kararlaşmıştır

Ben diğerlerinde kullanmamıştım ama ise donucem diye elektrikli göğüs pompası aldım memnunum canım philips avent aldım.almadan önce netten bayağı arastirmistim çoğu kişi aventi önermiş sen de bi araştır istersen..

Esj

Esime soyledim o da lansinoh elektrikli almis getirince bakicam o DA iyi midir ki?

Gozunaydin canım. Bebisler daha sonradan tip değiştirebiliyor benimkiler de hep babası gibi esmer ve saçlı olarak doguyorlar ama simdi gorsen benim.gibi sarıya yakin kumrallar :KK48:

Canim senin de mi dogun gunun 17 subatti? Dogum gunumde huzurlu he mutlu olmak istiyorum artik. Su yardimci kadini kirmadan uzaklastirmak istiyorum. Evimde odamdan cikamaz oldum sicacik olan evim buz oldu kapi cam aciliyor.

Kızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen :KK43:
Bu ozgecan olayi beni iinanılmaz sarsti
Arkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif
dikisin atmis gibi gorunuyor. O zaman yanma ve siLama oluyor cunku.. Kontrole gitsen iyi olur

Carpintin filan oluyor mu canım?ben kan ilacı kullanıyorum doğumdan beri zaten 8e inmişti düzenli kullanmama rağmen ara ara çarpıntılarim oluyor. 26sinda spiral koydurmaya gidince doktorumdan Riva edicem kan tahlili yapmasını.bence sen de bi yaptır doğum sonuçta kan kaybı yaşamış olabilirsin.emzirme sureci de anne vücudu için yoğun bi süreç olduğundan kansizsan vitsminsizsen kullanmanın gerekir.

goz kapaklarinin altina abksanaa dr gibi, orasi pembe deilse kansizlik var demekdir
ama ilacini almadan kurtulamazsinki
Carpinti yok. Ama evdeyim dinlenebiliyorum. Gozlerime baktim baya acik renk. Kan ilaci icemiyorum doguma iki hafta kala serum vermisti dr icemiyorum diye. Yine isteyeyim kontrol icin gittigimde

Biz hergun odada kadini cekistiriyoruz. Yoruldum artik kadini gondereyim diyorum esim istemiyor. Anneme de moralim duzgun olmLi dedikce surekli uzuntulu seyler konusuyoruz.
Ya birinin evinde çalışması çok.zor bir şey.
Dört dörtlük olsa dahi zor oluyor.
Yarımcı bayanı bıraktım evinde anne akraba bile zor oluyor.
Biz bile ablam yengem gittikten sonra çekiştiriyoruz.
Ya kimse olmayacak yanında ya da o şekilde katlanacsksın.
Sen ben gibi kişiler şunu bunu yap diyemeyiz
Boşuna para verip dururuz.
En iyisi hiç çalışmaması.

Benim çok gazı yok ama ben kabız olunca o da oluyor. Pazar akşaama kadar kötüydü pazar gecesi sakinleşti
Bakalım bu gece ne yapıcaz.

benim kafa iyice gitmiş iki kez aynı mesajına cevap yazmışım :) bizde de gaz sorunu aslında yok ama iki cumartesidir oluyor, cumartesileri sevmiyo galiba kızım :D
bir de annem gidince huysuzlaşıyo annem burdayken herşey sütliman :)

Arkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif
1 haftaya geçiyor o canim bnm de öyleydi dikişler kendi dusmedıgı için ağrı olmuştu bende dr alınca rahatlamistim kontrolün ne zmn?

Yaa korktum şimdi atmış sa ne olacak yine mi dikilecek :KK12:
Benim bir dikisim aatmis inceden sizliyordu kontrol için 1 haftalık lohusayken gittiğimde Drddemişti atmis dizisinin biri diye.. Ama müdahale etmedi yeniden . Kendiliginden duzeldi ama uzun surdi tamamen gecmesi.
1 haftaya geçiyor o canim bnm de öyleydi dikişler kendi dusmedıgı için ağrı olmuştu bende dr alınca rahatlamistim kontrolün ne zmn?
alinan dikismi atmislar sana.. Allah allah kaldimi oylesi.. Ben devlette sezo oldum dikisleri dert edip durdum kendime nasil aldiricam diye .. Sonra ogrendim ki benim dikia estetikmis ve kendinden eriyen cinstenmis.. Normal digumdaki de estetik dikisti ve oyle aldirma falan olmamisti

Back
X