2015 Şubat Anneleri

Hadi dogur sen de saglikla. Sut muhabbetine baslayalim.
Hayat napti dogurdu mu
Serefraz uzak kalcakmis dogursa bari
benim umidim yok valla, yaws madem dogmuycak bari sancisini çekmeseydim
hem sanci çekiyorum sabah aksam hem bekliyorum

hayatdan haber çikmadi dogurmustur simdiye buyuk ihtimalle
serefraz da bugun yarin gelir dogurdum evimdeyim diye :))

Benimkide 2.gece cok agladi kakada yapmamisti sabaha kadar kucakta salladim sabahin 7sinde babaanneme gittik mecburen poposuna zeytinyagli kulak cubugu yapti sonra saglik ocagina gittik meger bizim salak dr gobegi icin pansuman yapmayin demisti ondan kuruluktan gobegi tahris olmus yavrumun hemsire pansuman yaptida rahatladi dun gecede gobus dustu ikimizde rahatladik
O popodan uyarmayi çok sık yapmayın cnm sonra bebek alisiyormus uyarilmadan kaka yapmiyormus..Seninki daha küçük heralde göbeği yeni düştüğüne gore..bnmki 1 ayı doldurdu artik 3 güne kdr kaka yapmayabilirmis..

Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum

Başka kimse yok mu gideceği canım nasıl emrivaki böyle. Hiç ilgilenme boşver, acil miydi ameliyat durumu

Canım musmutlu yılların olsun inşallah esin ve cocuklarinla

Doğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim :KK68:. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni Hoppa

doguruyommu diye deilde susuz kalmamak için git canim kusma baslarsa
ishal+ kusma yasarsan susuz kalmis olursun
yedigin biseymi dokundu acaba ,
Farklı birşey de yemedim ki İshal yapacak elim ayağım resmen düştü yataktan kalkamıyorum tuvalete çok sıkta çıkmıyorum ama ne oldu böyle bilmem

Doğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim :KK68:. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni Hoppa
Biz burda bi aile gibi olduk ztn cnm :) mutlu olman beni de mutlu etti :) öpüyorum seni :)

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte :KK48:

iyi aksamlar canim ho$geldin
iremguzum dogurdu da serefraz bu sabah hala dogurmamisti, baska girmemis dogurdyysada habrim yok valla :)

sen nasilsin, dogurmadin demi :)

yok doğurmadım anacım , hastaydım 1 haftadır anca iyileştim

kızlar delirmek üzereyim benim kız bir türlü uyumuyor sabah 7 den beri uyanık gece de böyle
emziriyorum sütüm mü yetmiyor diyorum ama ağzından akıyor süt
memedeyken iyi güzel beşiğe yatırıyorum basıyor çığlığı koltuğa yatırıyorum yine aynı
karnı aç olsa sütüm yetmese sürekli ağlar değilmi :(
benimki kucakta iyi benim kucağımda susuyor ama yatırınca ağlıyor 45 dk memede tuttum tam bıraktı yerine yatıracağım hemen açtı gözleri
kollarımda derman kalmadı valla artık :(

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte :KK48:

al canım bekletme daha popoları çok narin kakalarıda asitli pişik olur daha çok ağlar
benimkide altı pisken mıkırdanıyor hemen değiştiriyorum rahatlıyor

Ben değiştiriyorum cnm ama annem bazi cisli bezlerini görüp bu daha kalabilir diyor benim icim rahat etmıyor ama değiştiriyorum az da olsa

bu arada bize prima yaramadı çok sık alsamda kızarıklıklar oldu poposunda
pişik kremi kullanıyordum oysa
3 gündür molfixe geçtim kızarıklık kalmadı
molfixin yüzeyi primadan daha yumuşak

E="darkdays, post: 39466775, member: 534568"]İyi akşamlar bacılar
kimler doğurdu ne zamandır giremedim
serefraz iremguzum siz doğurdunuz mu
Bugun 6 günlük olduk bile :KK66:[/QUOTE]

hadi gözün aydın canım
kız giremedim hastaydım 1 haftadır daha iyiyim amam şimdi
normal doğurabildin mi ?
pipili nsl ?

kızlar delirmek üzereyim benim kız bir türlü uyumuyor sabah 7 den beri uyanık gece de böyle
emziriyorum sütüm mü yetmiyor diyorum ama ağzından akıyor süt
memedeyken iyi güzel beşiğe yatırıyorum basıyor çığlığı koltuğa yatırıyorum yine aynı
karnı aç olsa sütüm yetmese sürekli ağlar değilmi :KK43:
benimki kucakta iyi benim kucağımda susuyor ama yatırınca ağlıyor 45 dk memede tuttum tam bıraktı yerine yatıracağım hemen açtı gözleri
kollarımda derman kalmadı valla artık :KK43:
Canim benimkide oyle yapiyo bazen.kendilerini guvendevhissetmek icin emiyolar orda uyumak istiyolar.gece hal kalmiyo zaten.yinede cisini takip et dedi dr bana.5 kez yapiyosa doyuyodur dedi

Kizlar bi sorum var.sezeryan sonrasi kontrolde alttan muayene mi karindan muayene mi yapiliyor?

Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
O nasil is oyle?nazlan agrim var de yat.daha kac gun oldu dogum yapali senn bakima ihtiyacin var.insan bu dusuncesizlere uyuz oluyo ya

Öle yapım bari günde 7-8 bez kullanılıyo bizde

aynen bizde de öyle gece 3 defa gün içerisinde 4-5 bazen 6 yı buluyor
54 lü paket bitti yeni oaketi yarıladık kakasını yapıyor hemen

Canim benimkide oyle yapiyo bazen.kendilerini guvendevhissetmek icin emiyolar orda uyumak istiyolar.gece hal kalmiyo zaten.yinede cisini takip et dedi dr bana.5 kez yapiyosa doyuyodur dedi

hadi ya takip edeyim bundan sonra
sabahtan beri 3 defa yaptı
birde çok fazla doldurmuyor az yapıyor ama sıvı daha
az önce yapmış tam altını açtım yeni bezi koydum fışkırttı yine
ishal olsa değil bende zaten kabızlık başladı
annem emdiği için daha düzelir kakası dedi

Kizlar bi sorum var.sezeryan sonrasi kontrolde alttan muayene mi karindan muayene mi yapiliyor?

sezeryan sonrası alttan muayene olmazki
benim sezeryan yerime bakmıştı

Back
X