2015 Şubat Anneleri

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Şükürler olsun. Senin kadar sevindim.
Helal sana yolundan dönmedin.
Biz olsak çoktan sezaryen olmuştuk

Kizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz

Giyinip disari cikmak iyi geliyor bana. Hava soguk olmasa sezeryanliyim demez gezerim. Tabi iki cocukla arabaya zor sigdik araba koltugu puseti derken arkada oturcak yer kalmadi :)) cok sukur.
Isitme testi yaptirdik. Kilo almamis ama odeminin yerine kilo almistir dedi dr.

Kizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz
Ben de vermeyecektim guya verdim kurtuldum memeden de vazgecmez insallah diye umuyorum

ben çocuklarima ilk gun veiryorum canim emzigi
kizim 1 yil oglum 20 ay emdi
biberon vermiyorum ama

Kızlar günaydın. Benim iki gündür sütüm azaldı, Kafayı yiyeceğim Düne kadar geceleri serr olan göğüslerimde şimdi yumuşacık, bebeğim doyuyor mu bilmiyorum, çişi normal kakası az ve eskiye göre uyuklama modunda hep.
aç kalirsa kakasi sert olur bilye gibi top top olur

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
tebrikler canim çok ama çokk sevindim istedigini basarmana
her gun aklim sendeydiii inan , sezeryan olsan çok uzulurdumm

Allah anali babali buyutsun insallahhh ..
esin döndümü

Giyinip disari cikmak iyi geliyor bana. Hava soguk olmasa sezeryanliyim demez gezerim. Tabi iki cocukla arabaya zor sigdik araba koltugu puseti derken arkada oturcak yer kalmadi :)) cok sukur.
Isitme testi yaptirdik. Kilo almamis ama odeminin yerine kilo almistir dedi dr.
dogum kilsuna 20 gune kadar anca ulasiyolarmis canim zaten
insallah guzel sonuçlar gelir testden, hemen mi veriyoalr testin sonucunu ?

MUTFAKDA kahvalti masasi beni bekliyor
evi gece yatrken ter temiz birakip yattim ama su an her yer heyrdee çocuklar halletmis saabah uyaninca
ve ebnim hiç halim yok sadece yatmak istiyorum butun gun

Back
X