Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabaha kada hep sertdi karnim
ama sanci ayni gitmedim hataneye
Şükürler olsun. Senin kadar sevindim.Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Sıra.sende hadi bakalımBenim sancı da gitti. Sabaha kadar deliksiz uyumuşum ezana uyandım.
Medipol megaHangi medipol?
Medipol mega bagcilardaki.Hangi medipol?
Sıra.sende hadi bakalım
Ben de vermeyecektim guya verdim kurtuldum memeden de vazgecmez insallah diye umuyorumKizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz
ben çocuklarima ilk gun veiryorum canim emzigiKizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz
sanci az zaten ama sertlesmelerde hiç azalma yokBenim sancı da gitti. Sabaha kadar deliksiz uyumuşum ezana uyandım.
artmadi canim2 saat sonra artar senin sancılar :)
aç kalirsa kakasi sert olur bilye gibi top top olurKızlar günaydın. Benim iki gündür sütüm azaldı, Kafayı yiyeceğim Düne kadar geceleri serr olan göğüslerimde şimdi yumuşacık, bebeğim doyuyor mu bilmiyorum, çişi normal kakası az ve eskiye göre uyuklama modunda hep.
yok canim geçmiyorSanci artmadi ama gecmedi de di mi? Gecmiyorsa vuslat yakindir.
hee çocuk dogurmayida otomatige bagladik , degisik bi yönü kalmadi bizim içinSenin ki alışmış şekerim 3. Çocuk nihayetinde adresi soğuk kanlı artıkın :)
tebrikler canim çok ama çokk sevindim istedigini basarmanaHamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
dogum kilsuna 20 gune kadar anca ulasiyolarmis canim zatenGiyinip disari cikmak iyi geliyor bana. Hava soguk olmasa sezeryanliyim demez gezerim. Tabi iki cocukla arabaya zor sigdik araba koltugu puseti derken arkada oturcak yer kalmadi :)) cok sukur.
Isitme testi yaptirdik. Kilo almamis ama odeminin yerine kilo almistir dedi dr.