2015 Şubat Anneleri

Yaa benim gobegimdeki kahverengi cizgi hala duruyo :/ ne zaman geccek bu? Ya da gecmeyecek mi :KK57:

Ya ikinip ikinip ıhlayıp duruyor sonrada ağlamaya basliyo sürekli boyle kendi kendine karni tokken hic yatip durmuyor en fazla 5 dk bakiyo sonra ikinip ağlamaya basliyo napcami sasirdim yani
Ah canim bazen gaz sancissi boyle olabiliyor
@iremguzumun gaz icin bir tarifi vardi bi dene istersen iyi gelebilir

İşte 4 saat emzirdiğin için oluyor memeler süt dolmaya fırsat bulamıyor bebek emdikten sonra bir süre ara verilmesi gerekiyormuş memelerin süt dolması gerekiyormuş benim de öyle oldu ama kısa süreli emince araya zaman girince doluyor göğüsler hiç üzülme seninle alakalı değil bide lactamili ihmal etme cnm bünyen de zayıflamış sütüne de şyş gelecek birde kuru dut bilir misin bir bardak su kaynat kaynara gglince iöince bir avuç dut at 5-10 dakka öyle kaynasın suyunu iç iyi geliyor

Bir haftadır kuru dut suyu içiyorum dediğin gibi. Hatta sabah akşam içiyorum aynı şekilde incir suyu içiyorum promalt içiyorum. Dün de bugun de misafir vardı hiç dinlenemedim :( mana verdim :(

yesil gordunmu hiç ?
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu

Yahu benim bu bebek uyanık olduğu zamanlarda hep emmek istiyor..6 da uyandı 3 saat oldu 3 saattir emziriyorum. aralarda bi gaz çıkarma seanslarımız oldu 2 alt açma.. gerisi hep memede. artık göğüs uclarım koptu etrfıda kıpkırmızı oldu. sizin bebişlerde böylemi? 3-4 saat böyle sürekli emmek istiyo sonrada 3-4 saat uyuyo kesintisiz. yalancı emzik de emmiyo:KK43:
aynı durumdayım :)

Kusura bakmayın cevaplar geç oluyor...

Ben de kızım 4 aylıkken hamile kalınca şimdi en etkili yöntemleri araştırıyorum :s en iyisi ve sağlıklısı bu gibi ama dediğin gibi kullanamam gibi geliyor ama kullananlar çok memnun, gerçi eğer adetim ilk doğumdan sonraki gibi hemen olursa ben spiral düşünüyorum şöyle bi 800 yıllık olanından:-)

Amin cümlemizinkini inş, 39+4'ken kontrole gitmiştim annemlerin gitmesine a kaldığı için doğsun istiyordum bir an önce ama daha 1 cm açılmam vardı ve rahimde yumuşama yoktu. Dedim kendi isteğimle 41 hafta dolmadan veremez misiniz suni sancı, onlar da sezaryen riski artıcağı için veremeyiz dediler. Sadece bi şartla veriyoruz o da 40'ını dolduran kadınların açıklık rahim ağzı, yumuşaklığı ve bebeğin aşağıda olma durumuna göre bi skor tablosu yapıyoruz eğer limiti geçersen sancı isteme hakkın doğuyor dediler ben de 40 haftam dolunca kaynar sulu küvetlere girdim üç kere bi de hurma merdiven in çık derken 40+4 randevumda 2 cm açıklık aşırı yumuşaklık ve iyice aşağı inmiş bi bebekle suni sancıya hak kazandım 40+5'te hastaneye yatıp aldım bebişimi 5 saatte kucağıma hamdolsun, sancı kısmı ilk doğumuma göre çook daha kolaydı ilki tamamen doğal doğum olmasına rağmen ama doğum kısmı çoook daha zordu ama dikiş olmadı şok oldum bence sıcak suyla çok ilgisi var şisdetle tavsiye ederim :KK66: ikisinde de epidural almadım bu arada
Çok teşekkürler detaylı bilgi için ben bebek gelsin diye hicbi girişimde özellikle bulunmuyorum sali verdim gitti su anda 40+3um sali günü gidicdm kontrol bakalım ne diyecek doktor. İnşallah bende epiduralsiz doğum istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre vrsin

Bir kere yeşil gördüm üşüdü sandık. Senin yazdığın Yazıyı okuyunca öğrendim yeşil çok yiyince olduğunu
aglamiyorsa yesil kakanin bi zarari yok
ama sen agliyor diyorsun
gerçi bi kere gormusun

bende merak ettim senin bicirigin kilosunu ..

Kızlar sabah 9.30 gibi nişanım geldi şu saat oldu hala tık yok yarın zaten hastaneye gideceğiz Dr suni sancı verecekti o saate kalmadan sancı başlar mı acaba?

aa kizlar bakin aklima ne geldi
sut için kisir denedinizmi ?

bol soganli (pismis olcak tabi soganlar n yagda kizartiyoz ya) salaatalii .. bi deneeyin bulgur sut yapiyor kisirda yaapr
zaten malt içecek dediklerinin içeriginde arpa yaziyor

ben acikdim yaa ne ysemki,kisir olsa yerdim bak simdi useniyorum kim ugrascak onunlaa

Seninde Paris'e gitmen Lazım :-) doğur artık :-)

40+2 yim 2 gündür kaç kere paris e gittiğimi söylemeyeyim :KK23::oops: bir işe yaramadı daha. Yarına doğsun istiyorum ben de doğum günümde.

Bugün doğum günüm.saçma sapan bigün.dün gece kızım ateşlendi.bi yandan bebeğe koştur.uyumam 2.5-3 ü bulmuştur.bebek izin verene kadar tabi.eşimin ümüğünü sıkasım geliyor.karşımda uyukluyor sanki kendi uykusuz kalmış beşik sallamış gibi.lohusalik bi yandan sütüm az.babama kadar hergün emzir anne sütü edebiyatı.sanki ben bilmiyom.ben hariç herkes lohusa zaten:KK61::KK61:bide saç boyatmak zararlımı boyatan varmı

Geçmiş olsun canım.
doğum günün kutlu olsun :)
Benim eşim de son günkerde fazla uyukluyor dün akşam resti çektim doğumdan sonra da böyle olursan kapışırız diye.

Oyy öldüm bittim gızlarr bugün ablamlar geldiler evi temizlemeye Allah razı olsun bana iş bırakmadılar bi toz aldım sadece ben o bile yordu beni ve şu an nedendir bilmem deli gibi bir açlık hissediyorum herşeyi yiyebilirim zannımca :kk77:
diyorum şu evde hazır temizlenmişken bebişte doğsa artık ne kadar iyi olur

Benim de eşim temizliyor şimdi evi. Dedim bu saatte ayıp bir kereden bir şey olmazmış:KK51:
ben de bir toz alsam iyi olur da yorgunum çok

Sirtim agriyor. Ne gecmez agriymis.
Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
Oglani klozete ne zaman kaldirabilirim dikisleri fln patlatmayayim da.

40+2 yim 2 gündür kaç kere paris e gittiğimi söylemeyeyim :KK23::oops: bir işe yaramadı daha. Yarına doğsun istiyorum ben de doğum günümde.

k
hoppaalaa o zaman ben bi daha hiç denemyim
sayi fazlalasinca bile gelmiyorsa benim bi kere ile hiç gelmez :)))))))
ayaklarini havaya dikiyonmu sonrasinda ?

Annemi yollasam iki cocukla yapabilir miyim. Ikinci cocugu olanlar size soruyorum, tabi sezeryan faktoru var bir de.
SEZERYAN olunca i$in içinde hiç bi fikrim yok canim valla
annenni niye gonderiyorsunki ? rahat deilmisin ?

sirtindaki agrinin sebebi neki ? BELinden ignemi yapilmisti sana ?

Back
X