2015 Şubat Anneleri

Kızlar sabah namaza kalkarken suyum geldi ole Bole değil ama çok fazla geldi hastaneye geldik hala bekliyorum nisanda geldi az önce Nts deyiM çok san cim yok.
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı kolay doğumun olsun.

Dikise sur iz kalmasin diye krem verdi dr 75 liraymis. Heryerim catlak dikisten ayri catlaklara da sursem mi kremi ise yarar mi acaba.
Var mi boyle krem kullanan
Dr demedi ama ben sordum,kullanabilirsin dedi,dikis izi kalmasin diye..sen ne marka adin,ben henuz almadim,12 gun oldu dogum yapali..ancak catlak gecirecegini sanmam.deri altinda gerceklestigi icin hic bisey ise yaramaz catlakta demisti drum....

hoppalaa
e 8 e kadar dogurursan nolucak
Doğurmadım canım sancılı bir geceden sonra yine sancısız ve hastanede boş oda olmadığı için beklemedeyim eğer suyum gelirse ya da kanamam olursa almakta mecbur olacaklar onlar da bende yok bugün tam 41 haftalık oldum :)

Silikon uclar kucuk mu buyuk mu aldin. Belki bana da onlar caredir. bazen bebek doymuyor gibi saatlerce emiyor gogus uclarimi sizlatiyor artik. Mecburen mama veriyorum sonra. Ne dersin problem ayni miydi. Bana da cozum olur mu.

ben byük aldım canım küçüklerine sığmaz benim uçlar. benim göğsümü emmek istemediği için aldım yoksa emse gayet güzel doyuyor. o yüzden çözümü bunda buldum artık emiyor sonra sağıp verdiğimde bitiremiyor biberondakini. mama bende veriyordum ama en fazla 30 cc ondan fazlasını vermiyordum onu artık tamamen kestik .eğer göğüs ucu problemin varsa tabiki işine yarar.

Neden yikamiyorsunuz ki yikadikca daha cabuk dDr a. mez mi.biz eve gelir gelmez yikamistik.sonrada gün asiri yikadik.on günde düştü.

Sarı toz annem söylemişti eczaneye sordum sarı su verdi o da. tozdan satılmıyormuş artık.
banyo daha erken düşmesini sağlamaz mı? Annem hemen yıkarız eve gelince diyor.
Teyzem de yıkamıyordu göbeği düşmedi diye annem daha çabuk düşer dedi ikimiz yıkadık annemi eline düştü göbeği yıkarken.

Canim bizde de capaklanma vardi netira damla kullandik. Hala da kullaniyoz, simdi daha iyi gozleri.

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun.. Gogus yaralarin icin kalkani tavsi

3 damla degil mi?

Sorma yaaaa. Annemlerde saolsun 2 dakka veriyorum bakin ben uyuyayim diye ac diyip mama veriyolar :KK43:

Benim bebede de var. Geciyo kendiliginden ben bi se yapmiyorum..

Yavruyu goturduk dr a..
Gözü için damla verdi .. birde masaj onerdi..Göbeği için alkollü solüsyon.. Hala da dusmezse 1 hafta si da operasyonla alinacak gobegi dedi.. :KK43:

Göbek kordonu çok kalinmis pipilinin .. Yikamamakla iyi etmissiniz yikamak geciktiriyor dedi.. Halbuki kizimi hemen hergun yikamistik ve 7. Gün düşmüştü..

merhaba anneler :) 17.02.2015 saat 9.50 de kara kuzuma kavuştum ayrıntılar hiç istediğim gibi değil ama sonuç mükemmel :) :) :) SILAmın kilosu 3280 gr ( 9 farklı doktor kızımın hep haftasından 2 hafta önde demişlerdi ben 4 ve üstü bekliyordum ) boyu 50 cm doğum şekli malesef spinal anestesi ile sezeryan (çok üzüldüm ama nasipten ötesi yalanmış )...
gecmis olsun canim. Ben de sezeryan oldum mecbur yapacak birsey yok.

bebim kızım kara kız biraz düşük ihtimal renkli gözlü olması.
Ya bu süt kokusu öldürdü beni bşr gün banyo yapmasan yanıma yaklaşılmıyor, kendimden midem bulanıyor.
Birde dikiş İlişkiyE engel mi acaba?
40 cikana kadar dikis illa iyilesiyor hic engeli yok. Zaten yapisi bozulmasn diye kesiyorlar ya. Seseryan ne zaman tamamen iyilesir acaba. Dsari cikmak istiyorum oglum cok bunaldi.
Griyse renkli olma ihtinali yuksek bence

Kızlar sabah namaza kalkarken suyum geldi ole Bole değil ama çok fazla geldi hastaneye geldik hala bekliyorum nisanda geldi az önce Nts deyiM çok san cim yok.
allah yardimcin olsun canim

Dr demedi ama ben sordum,kullanabilirsin dedi,dikis izi kalmasin diye..sen ne marka adin,ben henuz almadim,12 gun oldu dogum yapali..ancak catlak gecirecegini sanmam.deri altinda gerceklestigi icin hic bisey ise yaramaz catlakta demisti drum....
tahmin ettim catlakta ise yaramauacagini. Catlamasin diye birsey yapmadim iz kalmasin diye 75 lira verdim dengesiz miyim acba. Ama cok iz kalir bende o yuzden aldim. Contractubex diye bir jel

Neyse canlarım artık ben de iyice stres yapmaya başladım hepiniz Allah'a emanet olun giremezsem uzun süre merak etmeyin TMM mı ??? Öpüldünüz hepiniz :) doğurunca haber veririm
hadi bakalim heyecanli bekleyis seninki

Benim kız biberona alıştı galiba:KK43: mememi çok zor alıyor, hatta almak istemiyor. Bebekler göğüs yumuşak olunca rahat eder rahat alır, benimki sert istiyo sürekli. Dolu dolu olcak, o zaman sorun yok.sütümü sağdım kaşıkla vereyim dedim onuda içemedi. Taktım yine biberon ucunu:KK43:

hayırlı olsun benim pipili çoktan alıştı o yüzden göğüs ucu koruyucusu aldım aventin şimdi emiyor kandırarak buldum çözümü yoksa sağmakla sütüm biticekti emmeseydi

Surekli aglayan huy degstrmis bi cocuk. Acaba oglana haksizlik mi ettim diye dusunen anne. Gunduz uyiyup geceyi gunduz zanneden bir kiz bebek. Tek iyi sey annem yanimda. O gidince ben foruma fln yazamam yandim anam oyy

Sizin göbekler geçmi düştü yoksa bizim erken mi. 3üncü gün düştü bizimki. 4üncü gün yıkadık.

Kizlar bugun kontrole gittim hala kanala girmemis. 40 hafta oldu. Her sey yolunda simdilik beklicez dedi. Ne kadar bekleyebilirz en fazla dedim 1 hafta 10 gun bekleyebiliriz bi sorun olmazsa dedi.

Ya insan korkuyo endiseleniyo o kadar bekleniyo mu? Tecrubeli anneler biseyler soyleyin bana cok stres oldum ya hic dogmayacak gibi geliyo. Bi de ilk dogumda kanala iki hafta once falan girermis benim hala tik yok :/

Kizlar bugun kontrole gittim hala kanala girmemis. 40 hafta oldu. Her sey yolunda simdilik beklicez dedi. Ne kadar bekleyebilirz en fazla dedim 1 hafta 10 gun bekleyebiliriz bi sorun olmazsa dedi.

Ya insan korkuyo endiseleniyo o kadar bekleniyo mu? Tecrubeli anneler biseyler soyleyin bana cok stres oldum ya hic dogmayacak gibi geliyo. Bi de ilk dogumda kanala iki hafta once falan girermis benim hala tik yok :/

benim sezeryan oldu ama 40+1 de bile benim kanala filan girmemişti hiç bir belirtim yoktu sonra doktora geç kalmamak için biraz koşturdum sancım başladı hemen sezeryana alındım.

ama dediğin gibi son günler aşırı bir panik aşırı bir düşünce hali alıyor insanı. sürekli dinlemek zorundasınız bebek hareketlerini son günlerde. malesef doktorlara güvenmek zorundayız yoksa stres mahfediyor son günlerde insanı

Kizlar bisey sorcam bi akil verin kizimdan kalan bi besigimiz vardi mobilya yani kirildi parcasini baska bi mobilya besikten buldum farkli bir renk ama siritir diye dusundum baska bi yerinde bisey yok saglam kizim 12 yasinda onun kucugude 6 yasinda simdiki de 16 gunluk acaba park yatakmi alsam siz ne dersiniz eski besigimi kursam bilemedim 3 de kiz beni.mbi marja varmi tavsiye etcenizbiraz uzun oldu kusura bakmayin

Benim 41.haftam bitti. Doktorum muayene etti nst sonucuma baktı çarşamba bidaha gel dedi.
muayene akşamı nişan geldi sanırım nişan çnkü 2 gündür koyukahve akıntım oluyor.
sancı gelmesni bekliyorum sancılarım da başlarsa doğuma giderim başlamazsa yarın sabah doktor ne diyecek bakalım.
nst sonucu yine iyi çıkarsa bi 2 gün daha bekleyebilir sanırım.
bebeğin oynamasında sıkıntı yoksa beklenebilir.
sen de sürekli kontrol et oynamasını.

benim sezeryan oldu ama 40+1 de bile benim kanala filan girmemişti hiç bir belirtim yoktu sonra doktora geç kalmamak için biraz koşturdum sancım başladı hemen sezeryana alındım.

ama dediğin gibi son günler aşırı bir panik aşırı bir düşünce hali alıyor insanı. sürekli dinlemek zorundasınız bebek hareketlerini son günlerde. malesef doktorlara güvenmek zorundayız yoksa stres mahfediyor son günlerde insanı

Bende duydum bayagi boyle durumlar, stres yapmayayim diyorum ama insanogluyuz mumkun degil yipraniyosun. Hareketlerini surekli dinlemekten strese giriyo insan zaten.

Dedigin gibi guvenicez doktorlara. Once allaha emanet tabii. Insallah sizler gibi saglikla kucagima alirim bende :(

Benim 41.haftam bitti. Doktorum muayene etti nst sonucuma baktı çarşamba bidaha gel dedi.
muayene akşamı nişan geldi sanırım nişan çnkü 2 gündür koyukahve akıntım oluyor.
sancı gelmesni bekliyorum sancılarım da başlarsa doğuma giderim başlamazsa yarın sabah doktor ne diyecek bakalım.
nst sonucu yine iyi çıkarsa bi 2 gün daha bekleyebilir sanırım.
bebeğin oynamasında sıkıntı yoksa beklenebilir.
sen de sürekli kontrol et oynamasını.

Evet surekli tetikteyim. Her sey yolunda su an hic bi belirti yok. Bana da c.tesi gel dedi tekrar bakalim neler olacak..

Back
X