2015 Şubat Anneleri

Evet surekli tetikteyim. Her sey yolunda su an hic bi belirti yok. Bana da c.tesi gel dedi tekrar bakalim neler olacak..
Hayırlısıyla inşallah normal doğumlarmz olur okadar bekledim bekledik..
12. Haftalık ultrason filmin var mı orda tahmini doğum tarihine bak en yakın tahmini o veriyormuş.

allah yardimcin olsun canim

tahmin ettim catlakta ise yaramauacagini. Catlamasin diye birsey yapmadim iz kalmasin diye 75 lira verdim dengesiz miyim acba. Ama cok iz kalir bende o yuzden aldim. Contractubex diye bir jel

hadi bakalim heyecanli bekleyis seninki

Contractubex düzenli kullanımda eğer çatlağın başlangıcıysa yani kırmızı hallerindeyse çatlağa da iyi geliyor canım ama 1 sene falan sürüyor. Benim kolumun tamamı ve yüzüm yandığında alıp kullanmıştım.
cildiyeci yazdığı zaman ilacı devlet ödüyor.

12. Haftalık ultrason filmin var mı orda tahmini doğum tarihine bak en yakın tahmini o veriyormuş.
Ultrason filmi derken anlamadim hangisi oluyo? Dorr boyutlu ultrason filmi cekilmisti ama 20.haftada o.

Amin insallah dedigin gibi olur..

Ultrason filmi derken anlamadim hangisi oluyo? Dorr boyutlu ultrason filmi cekilmisti ama 20.haftada o.

Amin insallah dedigin gibi olur..
Normal kontrole gittiğimzde ölçümlerini yapıp bize verdiği filmler varya onlar o filmleri diyorum.
12. Haftada zaten kafa çevresi karın çevresi ölçmü yoktur.
baştan popoya olan ölçüm vardır.
crl ölçüm sanrm.
hani fl uyluk kemik ölçümü bpd kafa ölçümü gbi

Benim kızın gözleri lacivert-petrol mavisi gibi bişey :)
Ne renk olur merak ediyorum,benim elaya yakın.. Babam mavi,annem ve kardeşlerim yeşil gözlü.. Eşimin taraf kahve tonları hep.. Merak ediyorum bakalım kızımın ne renk olacak gözleri.. Kıskanç eltime göre kahverengi olcakmış,esmer dedi bi de benim pamuk kızıma(instagramda gören bilir),benim kızım esmerse onunkiler zenci yahu :)) kıskançlık insanın gözünü kör ediyo demekki,kıyaslamak kötü yahu..
Lacivert ise gözleri forumda yazmışlar genelde mavi oluyormuş.

Benim kızın gözleri lacivert-petrol mavisi gibi bişey :)
Ne renk olur merak ediyorum,benim elaya yakın.. Babam mavi,annem ve kardeşlerim yeşil gözlü.. Eşimin taraf kahve tonları hep.. Merak ediyorum bakalım kızımın ne renk olacak gözleri.. Kıskanç eltime göre kahverengi olcakmış,esmer dedi bi de benim pamuk kızıma(instagramda gören bilir),benim kızım esmerse onunkiler zenci yahu :)) kıskançlık insanın gözünü kör ediyo demekki,kıyaslamak kötü yahu..
Ben kayıtlı mıyım instegram da. Resim hatırlamıyorum

Normal kontrole gittiğimzde ölçümlerini yapıp bize verdiği filmler varya onlar o filmleri diyorum.
12. Haftada zaten kafa çevresi karın çevresi ölçmü yoktur.
baştan popoya olan ölçüm vardır.
crl ölçüm sanrm.
hani fl uyluk kemik ölçümü bpd kafa ölçümü gbi
Ultrason goruntulerini diyosun di mi 12 haftadayken var mi hic bilmiyorum bi bakayim eskilere cok sagol :)

Contractubex düzenli kullanımda eğer çatlağın başlangıcıysa yani kırmızı hallerindeyse çatlağa da iyi geliyor canım ama 1 sene falan sürüyor. Benim kolumun tamamı ve yüzüm yandığında alıp kullanmıştım.
cildiyeci yazdığı zaman ilacı devlet ödüyor.
Daha kirmjzi catlaklar sureyim ozmn dikisle beraber.

Ben de tam tuttu ultrason filmi ilk bebeğimde. Adetime göre 25 aralıktı doğum, filme göre 3 ocaktı. 41+2'de 3 ocak günü suni sancı almaya giderken hastaneye, kendi doğumum başladı ve kendi geldi kızım. Doğunca ebe bu çocuk gününü anca doldurmuş dedi. O yüzden zaten böyle rahat bekliyorlar bi hafta iki hafta esneme payı oluyor tam hesaplamak mümkün değil bebelerin haftasını, ondan sıkıntı yapmayın sadece sabretmek zor bilirim allah yardımcınız olsun ;) oğlumda da kendi isteğimle 40+4'te suni sancı aldım yine ebe bebeğe bakınca bu çocuk anca gününü doldurmuş doldurmamıştır dedi. Demekki benim adetime göre farklı ovulasyonum sizinki de öyledir belki kim bilir. Ya da nazlanıyordur bebişler doğunca anlarsınız artık :)

gecmis olsun canim. Ben de sezeryan oldum mecbur yapacak birsey yok.

40 cikana kadar dikis illa iyilesiyor hic engeli yok. Zaten yapisi bozulmasn diye kesiyorlar ya. Seseryan ne zaman tamamen iyilesir acaba. Dsari cikmak istiyorum oglum cok bunaldi.
Griyse renkli olma ihtinali yuksek bence
Benim yürümemde falan problem yok çıkabilirim ama çıkmak da istemiyorum nedense. Hoş bebeği bırakacak kimse de yok ama kırkın çıkmasına 12 gün var
Hava da ısınır bebikle çıkarım artık.
Senin kaç.gün oldu.15 günden sonra azalıyor ağrı sıızı
Hoş hala Taş var gibi içinde

Doğurmadım canım sancılı bir geceden sonra yine sancısız ve hastanede boş oda olmadığı için beklemedeyim eğer suyum gelirse ya da kanamam olursa almakta mecbur olacaklar onlar da bende yok bugün tam 41 haftalık oldum :)
maasallahh masallahhhh :)
nasil 41 oldun kiz ? ben yarin 41 im zaten
sen olsan olsan 42 olmu$undur ; :))))

Kizlar bugun kontrole gittim hala kanala girmemis. 40 hafta oldu. Her sey yolunda simdilik beklicez dedi. Ne kadar bekleyebilirz en fazla dedim 1 hafta 10 gun bekleyebiliriz bi sorun olmazsa dedi.

Ya insan korkuyo endiseleniyo o kadar bekleniyo mu? Tecrubeli anneler biseyler soyleyin bana cok stres oldum ya hic dogmayacak gibi geliyo. Bi de ilk dogumda kanala iki hafta once falan girermis benim hala tik yok :/
bendede bekliyolar canim
dr bana 2 marta kadar gelmezse hastaneyi ara dedi,3 mart da bakaacklar gelmezse, ama o gun napacaklar bilmiyorum
mudahale edilecekmi yani onu bilmiyorum, belki iki gune bi hasteneye gel diyebilirler

Benim yürümemde falan problem yok çıkabilirim ama çıkmak da istemiyorum nedense. Hoş bebeği bırakacak kimse de yok ama kırkın çıkmasına 12 gün var
Hava da ısınır bebikle çıkarım artık.
Senin kaç.gün oldu.15 günden sonra azalıyor ağrı sıızı
Hoş hala Taş var gibi içinde
11 gun oldu bicak gibi batiyor hala. Bebegi sarar cikaririm da soguk beni carpiyor. Ben beklemem oyle 40 i ciksin fln diye.ama bekliyoruz mecbur

yarin hastaneye gidicem deyip duruyordum ya bi bahane bulup
esim arabayi muyanesine gondercekmis, yani arabam olmayacak :(
kaldi benim hastane isi, persembe ye gidicem artik mecbur

ALLahim nolur sen gor beni duy sesimi, bu gece hallolsun bu is hayirliisyla
istedigim çok deil sadece 1 hafta evimde olup dinlenmek okullar açilmadann ..
gece yine kaynr su yapayim bari, ya benim suda oyle yakacak gibi sicak olmazki kaynar falan olmuyor ama sicak iste, 5 dk dada soguyor nzaten , 1 saat dursam buz gibi olur su
bakdim suyun sickaligi gitti , olayi sicak dusa çevirdim bende, belimden asagisi kipkirmiziydi deri degistircem bu gidisle dogurcam diye

artik esimde bana aciyarak bakiyor galiba o kadar sanci çekip doguramiyom diye ..

Back
X