kızlar ağlamaktan içim şişti çok üzgünüm bebeğim doymuyor sütüm kesildi iyice sabahtan beri ağlıyordu uyuyamıyor bile ağrısı var sandık ama meğer açlıktan ağlıyormuş annem pelte yaptı yedirdik beni bile o kadar iştahlı emmemişti yavrucum

karnı doydu heralde şimdi mışıl mışıl uyuyor ben hala ağlıyorum
20 gündür yaşadığım stresi bir ben bir allah bilir size girip anlatamadım ama her günüm ağlamakla geçti her günüm acaba bugün ne arıza çıkaracak diye beklemekle geçti. eşime bişey anlatmadım daha büyük bir sorun yaşanmasın diye ama artık dayanamadım anlattım üstün körü çok ayrıntıya girmedim çok kızdı neden en başından söylmedin ben gelme derdim dedi banada kızdı kendin yapmışsın hiçbişeyi düşünmeyecektin kızımızdan başka dedi. sonuna kadar haklı ah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım onu eve

merak ediyorum nasıl vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyor pislik kadın bide hacı olacak

eşim bugün son bundan sonra bayramdan bayrama görür yüzümüzü dedi bir yanım derin bir oh çekiyor bir yanım daha büyük bir aile kavgası çıkmasından korkuyor
bu arada sütü yetmeyenler veya mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz sanırım bende mamaya geçeceğim şuan göğüslerimden 1 damla anca geliyor sıkınca