birde iştah sıfır resmen süt olsun diye yiyorum. yoksa ağzıma lokma girmeyecek. Hamilelik güzeldi ya, ben hamileliğimi çok sevdim erken bitsede :)Evet20 kilo aldım da ne oldu , eskisinden beter hale gelmeme az kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde iştah sıfır resmen süt olsun diye yiyorum. yoksa ağzıma lokma girmeyecek. Hamilelik güzeldi ya, ben hamileliğimi çok sevdim erken bitsede :)Evet20 kilo aldım da ne oldu , eskisinden beter hale gelmeme az kaldı.
Onu da deneyeyim canim sagolasinAltını aç. Kucağına da alıcaksan öyle al. Daha rahat çıkarabilir
İnşallah bugün doğaroyy yesinler o cimcimeyi :)
sizi okudukça daha çok hevesleniyorum
evdekiler buyuud kazik kaadr oldu bi optunmu ikincuye kaçiyolar hiç gelmiyoalr SIKISTIRMAya
dogsada sevsem bende yaaaaaaaaaa
Keramet onda mınacab,?B
Vişne suyu
Bende çok içerim ve sütüm çok
Gündüz uyuyor benimki gece de 3-4 saat uyurdu ama kafasına göre işte.
Kaka yapacsksa sabahlayabiliyor.
İşim olmasa gündüz uyurum ama gündüzler çok kıynetli
Ayağına masajı denesenGazimiz var ve pirtlayamiyoruz saat 5:30dan beri agliyoruz![]()
Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
Ihhh diyor sıkıyor kendini kipkirmizi oluyor ama kaka yok. Ihhh demesine alt komsu uyanir gece bununla ugrastik sabaha yapti ancak
Bu gece iki kez 1,5-2 saat uyudum.sabahda sağlık ocağına gideceğim de bwn ne zaman uyuyacağım
Günaydın kızlar. Benim kızımın göbek bağı hala düşmedi bugün 14. Gün. Biraz iltihap da yapmış. Göbek bağının düşmesi bu kadar uzun süren var mı
Evet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Eliza test değil mi?kiz o bebeginin adi diye anladim ben
Onu da deneyeyim canim sagolasin
Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Eliza test değil mi?
Rahatladım biraz inşallah yakmaya gerek kalmadan sorunsuz düşer iltihabı da kurur.Annem benim göbeğimin yirmibirinci günde düştüğünü söyledi.