buyyyunce fiziki zarar vermiyolar kiskançlik yuzunden, bide konusunca anliyolar,mesela kizima sen hasta deildin, hem onun oksurugu yuzunden sende uyyamiyorsun oksuruugnu kesmeye çalisiyorum dedim, anlamadiysaada deniyorum en azindan ustesinden gelmeyi :) yarin pasta yapalim deyincede gulumsedi gonlu alinmis oldu :)
ha saç bas yoluyolar arada ama oda normal herhalde ben evlenene kaadr kavga ettim kardesimle :))) etmeyene yokdur herhalde kardes kavgasi :) .. kavga çikdiginda genelde ne için çikdiysa kavga onu ortadan kaldiriyorum, kuçukken oyuncaklara çok yapardim bunu, paylasilamiyorsa kimseye yok yani, yorgan gitti kavga bitti olayi :) onuda biliyolar baslarina gelecekleri ona gore davraniyoalr ..
kuçukken daha farkli daha zor,2.5 yasindaki çocuk oturup konu$san o kadarda anlamaz seni, anlamis gibi yapsada bes dk sonra ayni tas ayni hamam olur, zamana ihtiyaciniz var sadece
kardesi buyyyup onla oynamaaya basladikça daha kolay olur hersey senin için ...
maalesef yalniz birakmaman lazim, seninki alelalen gosteriyorda kiskandigini
benim bi arkadasin kizlarinin arasi iki yas, kuçuk gelince babaanne o tu kaka çope aticaz falan demis kuçukden için
bigun bakmislar buyuk kuçugu almis gidiyor çope gotuuryor :)
tabi bu babaannenin densizligi yuzunden olmus bisey ama gozunu ustunden ayirmaman lazim uyanik olman lazim maalesef 24 saat..