2015 Şubat Anneleri

kızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı :(
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
neredeyse 6 saat oldu korktum yav :KK57:

Gidip bütün markA emziklerden alıcam ağlamasına dayanamıyorum ben de onunla ağlıycam. Uyudu sanıyorum yatağına yatırıyorum beş dak sonra ağlamaya başlıyor
Canim benimki de oyle. 8de uyanmisti 1 gibi anca uyudu tekrar. Ki o da soyle yaptim: yatinca viyaklamaya basladi. Yan yatirip sirtinin ortasina pat pat vurdum. Bi elimle de bi emzik tiktim agzina cikmasin diye tutmaya devam ettim. Bi yandan da pispispis dedim ta ki iyice dalana kadar 30 dkmi aldi ama dalmasi. Bazen bu ise yariyo. Bi dene arada sen de belki sende de yarar.

ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı :KK43:
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
Yavrum daha ne istiyon. Hem emiyo hem uyuyo hem altina yapiyo :KK49: keski benimki de bole olsa:KK43:

Bebişe biraz muskat cevizinden Bıçağın ucuyla kazıyıp sütünle karıştırıp verirsen beş dakikada gaz çıkartıyor.çok ağlıyordu gazı varsa diye verdim ben de. Bu arada gazı olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
Hıçkırıyorsa midede karnı gerginse bağırsaklarda gaz oluyor canım. Bide gaz sancısı çekiyorsa bebekbacaklarını karnına çekip kendini sıkıyo bi yandan da çığlık çığlığa bağırıyo.

ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı :KK43:
Arada emzirmissin ya uyuyarak buyuyecek iste ne guzel. Banyoyu aksam yaptirsan bu uykuyu gece uyisa sen de rahat edersin hem de geceyi gunduzu karistirmaz

Niye kiz bazen bizimde yapabilecegimiz şeyler oluyor hayati kolaylastirmak adina :KK66:

Kizim 3 ay altta. Gaz cikarmadi yeni doğduğunda catlayacak sanardim.. Derecenin ucunu poposuna hafif soktugumda pesi pesi e cikarirdi gazini.. Bebkler popolarina hakim olmayi bilmez mis surekli ikinmalari bundanmis yani kakasi gazi yoksa bile ikinabilormis..zaman lazimmis ogrenmeleri ici ..uc
Zeytinyagi mi sursem pamuklu çubukla? İki gundur yoğun olarak kakasini da yapmiyor, gaz cikartirken leke leke kaka geliyor.

Hıçkırıyorsa midede karnı gerginse bağırsaklarda gaz oluyor canım. Bide gaz sancısı çekiyorsa bebekbacaklarını karnına çekip kendini sıkıyo bi yandan da çığlık çığlığa bağırıyo.

Ya ben bu hickirigi midesi buyuyor zannediyodim. Gaz miymis? Hickirdiginda seviniyodum :/

Bakkal emzigi kiraz uclu mu? Ben bi kiraz uclu buldum dandik bi se belkim alir. Oysa ki ona taaaa amerikalardan getirttiydim emzik :KK51:

evet kiraz uçlu kocaman ucu var kauçuk emziklerden
anne memesine en yakın emzik aventmiş pehh :KK12:
bizim böcekler almadıktan sonra anne memesi olsa kaç yazar :(

Yavrum daha ne istiyon. Hem emiyo hem uyuyo hem altina yapiyo :KK49: keski benimki de bole olsa:KK43:

ya problem yoktur heralde dimi
bu kadar uyumasına alışık değilim normalde kollarımın uyuşmuş olması lazımdı şimdi
ya uykusu düzene girmeye başladı yada banyo yapmak iyi geldi
inşallah gece de böyle uyur:nazar:

Bilmiyorum yanlış mı ama mesela emzirdim yarım saat önce gazını çıkardım altını aldım yatağına yatırdım ama mızmızlanıyor yine.
Memeyi versem bir kez çekip bırakıyor.
Bende ısrarla vermiyorum
Uyuyor uyanıyor sonra bolca emiyor
Ama her zaman tutmuyor.bazen mızıltısı susmuyor işte.
Ben susturamiyorum bu cocugu, ne yaparsam yapim ne yatiyor ne susuyor viz viz avazi ciktigi kadar agliyor basedemiyorum

Gidip bütün markA emziklerden alıcam ağlamasına dayanamıyorum ben de onunla ağlıycam. Uyudu sanıyorum yatağına yatırıyorum beş dak sonra ağlamaya başlıyor
Canım hemen bi kerede tutmuyolar.ben bi haftalıkken aldım.ilk baslarda istemedi yinede tok oldugundan emin oldugum zamanlarda verdim.bi haftada alisti ancak.

Ben susturamiyorum bu cocugu, ne yaparsam yapim ne yatiyor ne susuyor viz viz avazi ciktigi kadar agliyor basedemiyorum

kolik bebek sanırım seninki :(
Allah sabır versin canım benimki bir gece hiç susmadı gece 1 e kadar hep ağladı bende onunla bir ağladım :(

ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı :(
Benimkide öyle banyo yaptımı fena gevşiyo

bazen ayaklarını karnına çekip sıkıyor kendini o ara kıpkırmızı oluyor ve mızıldanıyor
kakasını yapamıyor sanırım o ara
kıyamıyorum hiç ama yapabileceğim bişey yok :(
ayaklarını karnına doğru bastırıyorum masaj yapıyorum karnına
başka ne yapabilrim

Arada emzirmissin ya uyuyarak buyuyecek iste ne guzel. Banyoyu aksam yaptirsan bu uykuyu gece uyisa sen de rahat edersin hem de geceyi gunduzu karistirmaz

aman zor büyümesin kuzucuğumda ben razıyım hepsine
banyoyu gece yaptıracağım ama annem 40 ı çıkana kadar gece yıkama dedi ondan sabah yıkıyorum erkenden

Elektirik supurge veya sac kurutma maknsn sesi yada youtube kolik muzikleri var.genelde ise yariyo ben yataga yatirp o muzikleri aciyirum kendi kendine uyuyo

Back
X