- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
Ben de nasılsa görmemişim baktım sanıyordum güya, sonra gördüm tarihi kaldım öyleevet bu eski tip ultrason görüntüsü var ya onların kağıtlarından, bi tekrar yokla bakalım görürsün belki
dedim belki bekleseydim daha rahat doğururdum çünkü doğum vakti gelince en güzeliyle olur gibi geliyor, mantıken her şey hazır hale gelince doğum başlar. Tabi ekstra bi sıkıntı yoksa normal süreçten bahsediyorum. Suni illa zorlamak oluyor bi şeyleri vücutta
O zaman zorlama kendini vücudunu en iyi sen bilirsin sonuçta :) öyle düşünme belli olmaz hiç, sen bol bol sıcak duşlar al yumuşar esner vajinan, kesi işi de belli olmuyor ben ikinciyi doğururken allaah parçalandım mahvoldum dedim doğururken epiduralsizdim baya canım acıdı bebeğin kafa kocaman bi de omzuna yatırmış kafayı, yok bi yere takılmış kafası bişeyler bişeyler... Ama çok şükür sıfır kesi sıfır dikiş ufacık yırtılma bile olmadı çok şaşırdımama idrarımı yaptığım bölgede bi sıkıntı var o kesin de inş 6 haftaya geçer:/
Yok baktim iki kere ama tarih falan yok anlamadim bende. Neyse artik takmiyorum.doktor normal dedi sonucta. Hareketleri de guzel sikinti yok.
Epiduralden cekiniyodum ama ikna etti doktorum beni anlatti guzelce. Kafasi buyukmus benimkinin de. En son kilosu 3800 du. Yani biraz zor olcakti bu tahminler dogruysa bakalim epidural ise yarayacak mi.
Dedigin gibi bol bol sicak dusa giriyorum. Yurumuyorum ama evde de hareketliyim yatmiyorum pek. Bi sekilde dogacak artik bakalim :)
Ne guzel sen de atlatmissin dikissiz. Acimasi yine normal ama zamanla gecicektir bence su lohusalik bi bitse herkes rahatlayacak