2015 Şubat Anneleri

Ben de nasılsa görmemişim baktım sanıyordum güya, sonra gördüm tarihi kaldım öyle :KK57: evet bu eski tip ultrason görüntüsü var ya onların kağıtlarından, bi tekrar yokla bakalım görürsün belki :KK51: dedim belki bekleseydim daha rahat doğururdum çünkü doğum vakti gelince en güzeliyle olur gibi geliyor, mantıken her şey hazır hale gelince doğum başlar. Tabi ekstra bi sıkıntı yoksa normal süreçten bahsediyorum. Suni illa zorlamak oluyor bi şeyleri vücutta

O zaman zorlama kendini vücudunu en iyi sen bilirsin sonuçta :) öyle düşünme belli olmaz hiç, sen bol bol sıcak duşlar al yumuşar esner vajinan, kesi işi de belli olmuyor ben ikinciyi doğururken allaah parçalandım mahvoldum dedim doğururken epiduralsizdim baya canım acıdı bebeğin kafa kocaman bi de omzuna yatırmış kafayı, yok bi yere takılmış kafası bişeyler bişeyler... Ama çok şükür sıfır kesi sıfır dikiş ufacık yırtılma bile olmadı çok şaşırdım:KK57: ama idrarımı yaptığım bölgede bi sıkıntı var o kesin de inş 6 haftaya geçer:/

Yok baktim iki kere ama tarih falan yok anlamadim bende. Neyse artik takmiyorum.doktor normal dedi sonucta. Hareketleri de guzel sikinti yok.

Epiduralden cekiniyodum ama ikna etti doktorum beni anlatti guzelce. Kafasi buyukmus benimkinin de. En son kilosu 3800 du. Yani biraz zor olcakti bu tahminler dogruysa bakalim epidural ise yarayacak mi.

Dedigin gibi bol bol sicak dusa giriyorum. Yurumuyorum ama evde de hareketliyim yatmiyorum pek. Bi sekilde dogacak artik bakalim :)

Ne guzel sen de atlatmissin dikissiz. Acimasi yine normal ama zamanla gecicektir bence su lohusalik bi bitse herkes rahatlayacak

sirtimi yaslayacak yastik vs ayarliyorum emzirirken sirtim agrimasin diye. Bebegi de yastigin ustune koyuyorum egilmeyeyim diye. Sabah uyandigimda bile var sirtimda agri. Emzirmektn olsa iki taraf da agrir sol taraf agriyor. D vitamini calsiyum fln ictim gecer ins
Gecmis olsun cnm, benim ki emzirmeden naparsam yapim yastigi yutsam bile olmuyor :(

Selammm...
takip edemiyorum kaç gündür. Dün topuk kanı için hastaneye geldik; ve kaldık hastanedeyiz hala.
sarılığı 18 çıkti, kilo kaybı yok. Anne sütüne baktılar sağıp o da da bir sorun olmayınca normal emziriyorum evdeki gibi istediğinde. Onun harici ışıkta Hep yavrum. bugün çıkabilirmişiz, bakalım doktorların vizit gezmesini bekliyoruz.
İyi yanı yanındayım.
sürekli oturduğumdan dikişlerim çok acıyor. Epizyo yeri özellikle.
Geçmişi. Olsun. Canım

benim sancilar nere gidiyor bi bilsem
buyuk tavalet ihtiyaci biraz ishalim vardi ondan oldu galiba
birazdan oglani komsuya birakip yuruyuse çikicam, 1 saat yureyim diyorum, 5-10 kerede merdiven çikarim
bugun telefonum susmuyor kaç kisi aradi saymadim, niye doguramiyon diyolar :)
keyif yapiyorum tovbe est

bi an once pazartesi gelsinde napacakalrsa yapsinlar artik
çocuk içerde dana kaadr oldu bide onu dogurmasi var:mad:
Canım stres
benim sancilar nere gidiyor bi bilsem
buyuk tavalet ihtiyaci biraz ishalim vardi ondan oldu galiba
birazdan oglani komsuya birakip yuruyuse çikicam, 1 saat yureyim diyorum, 5-10 kerede merdiven çikarim
bugun telefonum susmuyor kaç kisi aradi saymadim, niye doguramiyon diyolar :)
keyif yapiyorum tovbe est

bi an once pazartesi gelsinde napacakalrsa yapsinlar artik
çocuk içerde dana kaadr oldu bide onu dogurmasi var:mad:
Canım stres yapmaya doğacak hayırlısıyla

[QUOTolursa ba, post: 39742436, member: 341682"]O konuda bende hemfikirim.
Korkuyorum bebek şöyle uyuyor böyle emiyor demeye.
Anında değişiyor olmadık şeyler yapıyor
Bende bir aylık bebeğe büyük insan muamelesi yapıyorum.
Sanıyorum konuşacak iki dk sonra.
Sabırsızım, her şey hemen olsun diye bekliyorum ama beni tınlamıyor.
Ye iç mıç uyu
Gülmüyor bile.çok asabi,bana çekmiş.[/QUOTE]

N olursa olsun bende size bir tavsiye..

Sakin sutunuz hakkında çok bol yada hic yok demeyin.. Sakin çocuğum geceleri uyuyor demeyin.. İstahli demeyin..gazini çok rahat cikariyor demeyin..

Mümkün mertebe çocuklar hakkında konusmayin bile :))))

Ne konuscaniz bilmiuom ama ne konusmamaniz gerektiğini çok iyi biliyorum :)))

Saka bir yana tavsiyeme kulak ASIN kizlar.. Tecrübeyle sabit :KK66:

Sabret valla bak bgn bizim 4.günümüz baya oturdu gibi Rutini..uyutmayi ben de beceremiyordum ank da kollarim yoruluyordu onu kucağımda uykuya daldirana kdr..ist te emzirme koltuğunda sallana sallana çok rahat dalıyor uykuya sonra hemen yatağına aliyorum.. az daha dalınca da emzigini alıyorum..sallıyorum yatagini..Bu kdr anlattım kesin az sonra uyanir :))) ne zaman bebisi övsem az sonra tam tersi bi hareket yapıyor :)))

Bir ricam olacak senden bebeğime acil bir şurup lazım oldu dr piyasada zor bulunur dedi ki öyle de burdaki eczanelere sordum hiçbirinde yok muadili de yokmuş onu kullanmamız gerekiyor sarılık için. Senden rica etsem eşine bir sorabilir misin ilacı kendisinde var mı ya da tanıdıklarında zahmet olacak ama acil lazım!! İlaç adı: Ursofalk suspansıyon

Kızlar nasılsınız bizdeki problem gece uykusuna dalamıyor ne yapmalıyım acaba kendiside uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor saatlerce uğraşıyoruz önerisi olan varmı
Her gece banyo yapıyoruz cnm :) doktor söylemişti gaza iyi gelir diye

Yaa ben bıraktım ama vicdan azabı çekiyorum :KK43: ama içincede üzülüyorum bulantıdan.
Vicdan azabı çekme çünkü her iki ilaç da senin sağlığınla alakalı bebekle ilgisi yok. Benim doktorum vitamin takviyesi çok gereksiz kullanma demişti. Demir ilacını tablet olarak alamıyorsan likidlerden almayı dene

yok gı nerdeeeee
ne doğurması aynı bıraktığınız gibiyim
günde 3 saat yürüyorum yine aynıyım
dün doktora gittim , herşey normal dedi
perşembe yine gidecem bakalım ne diyecek
perşembeden önce doğurabilsem bari
deem kizzz senin adina sevinmlistim
iyi yurumusun ben 1 saat anca yuruyorum ayakalrim çok agriyor
spor ayakbbim dar geliyor ayaklarim sis,babetler hayatta o kadar yuruyemem
terlik desen olmaz

mecbur botlara kaliyorum onlarinda biraz topugu var iste ayagimi agritiyor :(

ama aklimda çilgin bi fikir var, persembe ebnimde rabdevum var,hasnateneye yurusem olurmuki diye duusnuyorum
yuruyerek çok uzak ama 3 saat surmez tabi, max 1.5 saate orda olurum donustede tram alir gelirim
emin deilim yapsammai bunu

bana ada çayi onerdiler daha denemedim evde yok alamyi unutuyorum
sen duyydunmu hiç ?

Gecmis olsun cnm, benim ki emzirmeden naparsam yapim yastigi yutsam bile olmuyor :KK43:

Canım bebişin kaç günlük oldu? Artık sürekli emziriyoruz. 15 günü geçince iki buçuk saatte bir emzirilecekmiş. Ağladığında emzik falan verilecekmiş.

Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.

Kızlar diyorlarya 20dk dan sonra sütün faydalı kısmı geliyor diye
Benim. Kız 5 dk emiyor taş çatlasa 7 dk olsun.
20 dk emse yarım lt süt içmiş olur.nasıl olacakki
Zorluyorum Zorluyorum doyuyor emmiyor.

İnanmıyorum ben buna..

Selamlar herkese lohusa bunaliminin esigindeyim zannimca:KK43: cocugum ne güzel emiyordu derken bi tuhaflasti uc dort gundur kisa kisa emiyor hadi sut gelio cabuk doyuyodur dedim ama hep uyuyor memede uyuyakalio uyandrmak icin ugrasiyorun memeyi alsin diye tepisiyorum resmen ama gunduz uykulu ve isteksiz kisa emmesi. Gece daha iyi gibi. Nazar oldugunu düşünüyorum gayet iyi gidiyordu her agladignda arandgnda obur dediler yine mi doymadn ne guzel ne cok emiyon dediler cocuga bihaller oldu delircem. Sariligi da yok neden bu kadar çok uyuyor anlamıyorum istemiosa zinhar tutturamiom memeyi bende de saplanti oldu korkudan. Devamli taciz ediom cocugu alir mi diye bu da doğru dgl biliyorum ama elimde değil:KK43: cok uzuluyorum cok korkuyorum hersey o kadar büyülü iken benm icin bu duyguyu tatmanon hasretyle yanip tutusurken tam sonunda nasipoldu sşükür derken boyle olmasi moralim cok bozuyor. Saatlerdr yoldayiz surekli benm yuzumden durup mola vermkten emzrmeye ugrasmktan doğru durust yol katedemedik bile. Arabada da hep uyuyo uzun sure emmedi uyanmadi diye agla agla helak oldum :mad:

Son düzenleme:
Back
X