2015 Şubat Anneleri

Soğuk geliyormuş. Bende ondan kullanıyorum ama elimde ısıtıyorum ya da peteğin üstüne koyuyorum. Herkes pamukla su kullan diyor ama sonuçta nçbu da pamukla su. Biraz maliyetli ama olsun.
Dün beline çıkmıştı kaka yıkıyım dedim popoyu çok zorlandım beceremedim.
Kolumda tutamayacağım kadar ağır,yerede basamıyor.
Tülbent bezi aldım ben ağız bezi olarak satılan onlarla siliyorum sıcak suyla hen yıkayıp kullanıyorum kullanıp atmuyorsun şiddetle tavsiye ederim

Senin pek yaşamadığın bişi ondan :) ben alışığım gündüz de hiç uyumuyor uyumadıkça memedeyiz :)

Annem gidince napıcam bilmiyorum bende yemek yemeye fırsat bulamam çünkü memeyi bırakmıyor kuzucum gaz sancısı çok fazla gazı çok olsn bebe sıkıntıdn ve biraz da güven duygusu için memeyi çok tutarmış yalancı emzikte almadığı için böyle oluyor uyku da uyumuyor oğluşum o yüzden baya kilo vericem gibime geliyor :)
10 saat uyuyor mu? Ne güzel hiç şikayet etme bizim ancak 5-6 saat :) gaz sıkıntısı uyutmuyor ki içim gidiyor ıkındıkça.
Benim uyumayınca emmiyor. Doyduysa bir kez daha memeyi zorlasamda almaz sadece kucağında gezdir diyor oturunca viyaklıyor.

Yarında kalça filmi çektiriyoruz. Şu hastaneye giderken çok stres oluyorum. Sar sarmala birde hastaneden hastalık geçer diye korkuyorum.
Cts de kırk uçurmaya gidiyoruz.
Çok manidar ama güne gidiyoruz kırk uçurmaya. İyice ev hanımı oldum.

Hemen çıkaramıyorum gazını ben. Biraz sırt üstü yatırıp sonra alıyorum kucağıma. Yanlış mı oluyor ki böyle?
Ben hemen omzuma koyup sırtını sıvazlıyorum 5 dkk kadar çıkmazsa dizlerimin üstüne oturtup tek elimle sırtını sıvazlarken hafifçe yaylandırıyorum dizlerimle+öyle çıkarıyo..
Muskat veriyorum 3 gündür bıçağın ucuyla azcık kazıyıp.. Her gün verilebiliyo mu muskat?? Fazlası da epey zararlıymış..

Ben hemen omzuma koyup sırtını sıvazlıyorum 5 dkk kadar çıkmazsa dizlerimin üstüne oturtup tek elimle sırtını sıvazlarken hafifçe yaylandırıyorum dizlerimle+öyle çıkarıyo..
Muskat veriyorum 3 gündür bıçağın ucuyla azcık kazıyıp.. Her gün verilebiliyo mu muskat?? Fazlası da epey zararlıymış..

Yok her gün vermiyorum hatta çok nadir veriyorum. Dr acı elma yağı alıp topuklarına masaj yapın dedi. Onu bulabilirsem deniycem.

Senin pek yaşamadığın bişi ondan :) ben alışığım gündüz de hiç uyumuyor uyumadıkça memedeyiz :)

Annem gidince napıcam bilmiyorum bende yemek yemeye fırsat bulamam çünkü memeyi bırakmıyor kuzucum gaz sancısı çok fazla gazı çok olsn bebe sıkıntıdn ve biraz da güven duygusu için memeyi çok tutarmış yalancı emzikte almadığı için böyle oluyor uyku da uyumuyor oğluşum o yüzden baya kilo vericem gibime geliyor :)
10 saat uyuyor mu? Ne güzel hiç şikayet etme bizim ancak 5-6 saat :) gaz sıkıntısı uyutmuyor ki içim gidiyor ıkındıkça.

Çok emzirince de gazı çok oluyormuş.

Soğuk geliyormuş. Bende ondan kullanıyorum ama elimde ısıtıyorum ya da peteğin üstüne koyuyorum. Herkes pamukla su kullan diyor ama sonuçta nçbu da pamukla su. Biraz maliyetli ama olsun.
Dün beline çıkmıştı kaka yıkıyım dedim popoyu çok zorlandım beceremedim.
Kolumda tutamayacağım kadar ağır,yerede basamıyor.

Anca akıl edip peteğin üzerine koydum ben de. Evet bu da pamukla su hatta saf su daha hijyenik yani.

B
Normal doğum sonrası dikişleri Düşen varmı ? Kaç gün oldu hala ağrısı olan varmı ? 26. Gün bugün hala ağrım var oturunca ağrıyor hafif Şiş ve daha bi Parça ip düştü
Ben 9 Şubat'ta doğurdum dikişler erıyor ara ara tuvalet kağıdına geldı ... Şimdi cok kötü değilim artık oturup kalkavıkıyorum ama bazen ağrıyor o kadar da olacak ...ayna ile bakıyorum az bi dikiş kaldı ve bemımki de şiş

ay ablam da avmler cok kalabalık mikrop yuvası acık havada gezin dedi :)))

Dr o yüzden sabah gidin dedi demek. Yaw canım dişim ağrıyor. Dişliğimi takmadan yatıyordum bir süredir sanırım hala sıkıyorum. Ne yapsam ki? Hassas diş macunu mu kullanayım ipananın?

Bebişin altını alırken uni baby kullanıyorum ben hala. Acaba soğuk mu geliyor ki poposuna silerken? Sıcak suyla mı silsem?

Elimle isitiyorum ben.

Normal doğum sonrası dikişleri Düşen varmı ? Kaç gün oldu hala ağrısı olan varmı ? 26. Gün bugün hala ağrım var oturunca ağrıyor hafif Şiş ve daha bi Parça ip düştü

15. Gunde agrisi gecti. 30da da tum ipler dusmustu. Acaba sen cok mu ustune oturdun. Yan oturmaya calissan, daha cabuk gecer.

Emer emmez karnı omzuna gelecek şekilde yatırıp poposuna vurursan hemen çıkıyor.
Kusmuyo mu :/

Back
X