2015 Şubat Anneleri

Dr a gidip kilosunu kontrol ettirsen kilo alıyorsa keyfinden oluyormuş.
Simdi ciktik cnm dr.dan 20 gunde 700 gram almis, gelisimi iyi masallah napalim bir duzene girene kadar boyle devam edecez. Sagligi yerinde olsun da insallah 40'i cikinca duzene bineriz.

İnternetten benim dikisimin aynısı olan bi resim yuklucem size Görün bakin ki analar ne evlatlar doğuruyor bu acıları cekmektense 3 tane normal doğumu yapardim.
Emin misin canım nasıl tel zımba kullanırlar yahu Almanya gibi bir yerde hemde herkese mi böyle yapıyorlar ben devlet hastanesinde oldum bana estetik dikiş yaptılar dışarıdan gözükmüyor bu ne rezillik böyle yahu bence bir araştır neden yapmışlar böyle

slm kızlar ben hAla hastanedeyim. Su an yattığım yerden size Doğum hikaye mi anlatım belki rahatlarim çünkü morale cok ihtiyacim var . Öncelikle halime hamd ediyorum. Geçen hafta sali çok yoğun suyum geldi ağrı sancı bise yok hastaneye gittik hemen baktılar 1cm beklicez hafif sancıların oluyor geziyorum dolaniyorum hala sular seller geliyor benden arada kontrol yok açılma neyse bu durum 30saat böyle sürdü sonlara doğru sancidan kudurdum zaten epidural yaptılar belinden çok rahatladım sonra arada da suni sancı verdiler anesteziyi kistilar çok hissettim sancıyı baktılar açılma olmuş fakat bebek yukarda biraz daha bekleyin dedim ki asla yeter istemiyorum ne zaman inecek bebek beliesiz o kadar sanciya katlanamazdim acil sezeryana alındım duydum ki sonradan sezeryan esnasında az daha bebeğinin kulağını keseceklermis bebeğin normal doğması zaten çok zormus yan geliyomus çocuk bi cikti allahım kafasi upuzun gözüne kan oturmuş şişmiş zorlanmış yavrum. Ertesi günü dokto. Kontrolunde bebekte mikrop cikti Suda yutmuş su anda hala başka binada tedavi sgoruyo ama durumu gün be gün daha iyi hergün süt sagip gönderiyorum. Benimde dikislerim tel zimba dikisi orada da kan oturmuş mosmor yer yer 2gun üst üste di kisi açıp birikmiş kanı bosalttilar. Rahmin hala yukarda ve benimde suyunun erken gelmesinden dolayı mikrop kapmisim antibiyotik verigolar ama vücut tedaviye Cvp vermemiş başka antibiyotik deniyorlar. Bunun üzerine dün bunalıma girdim ağlama krizleri mantığım iyileseceksin diyor ama duygularıma gem vuramiyorum. Işte teknoloji harikasi yurtdışı almanya......
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana da evladına da acil şifalar versin hayrlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin çok şükür ki müdahele yapılabilmiş inşallah kısa zamanda toparlanıp alırsın evladını kucağına

Güzel anneler nasılsınız benim bugün kafa oldu dönme dolap içeride makina çalışıyor sanki kızım bugünden beri bi uyku uyuyamadı karnımı ağrıyor anlamadım ama tuvaletini yapmakta zorlanıyor sanırım :( benim göğüslerimde yaralarım bitmedi hala mamisol aldım onu kullanıyorum 1 hafta olacak ama faydası yok gibi sanki siz neler yaptınız nasıl geçti Sizinkiler başka tavsiye edebileceğiniz birşey varmı çok fenaymış bu göğüs acısı ya

Öyle aşağı doğru oluncada kusmaz mu, biraz dik tutmak geeerekmiyor mu doyurduktan sonra?
Benimki sarkmıyor dik tututor kendini ama internettede karnı omza gelsin diyor.
Bazen kusuyor ama zaten hemen kaldırırsam gaz çıkıyor düzeltiyorum.

Güzel anneler nasılsınız benim bugün kafa oldu dönme dolap içeride makina çalışıyor sanki kızım bugünden beri bi uyku uyuyamadı karnımı ağrıyor anlamadım ama tuvaletini yapmakta zorlanıyor sanırım :KK43: benim göğüslerimde yaralarım bitmedi hala mamisol aldım onu kullanıyorum 1 hafta olacak ama faydası yok gibi sanki siz neler yaptınız nasıl geçti Sizinkiler başka tavsiye edebileceğiniz birşey varmı çok fenaymış bu göğüs acısı ya
garmastan sürdüm aradada kantaron yağı hangisi fayda etti bilmiyorum ama yarala tamamen geçti
çok emmeden kaynaklı sızlamalar var sadece

Güzel anneler nasılsınız benim bugün kafa oldu dönme dolap içeride makina çalışıyor sanki kızım bugünden beri bi uyku uyuyamadı karnımı ağrıyor anlamadım ama tuvaletini yapmakta zorlanıyor sanırım :KK43: benim göğüslerimde yaralarım bitmedi hala mamisol aldım onu kullanıyorum 1 hafta olacak ama faydası yok gibi sanki siz neler yaptınız nasıl geçti Sizinkiler başka tavsiye edebileceğiniz birşey varmı çok fenaymış bu göğüs acısı ya
Gecmis olsun ben karbonatli su ile yikadim meme uçlarını cok ıyi geldi bana

Bacım evine geçmişsin nasılsın dikişler ne alemde ben hala Ağrı çekiyom çok pişmanım :KK43:
Ya ben tam sormak için girdim sen yazmışsın ya benim sadece içte ip gözüküyor dışta alt alta kırmızı sivilce msi şeyler gözüküyo ipler düşmüş mu oluyo dışta anlamadım 2 gündür çok agriyo sanki sivilceler çıkmış da agriyo lar şiş şiş yuruyemiyorum hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar neden acaba iltihap mi oldu yada tuvalette zorladım dikis mi attı bilen varsa yazsın

Ya ben tam sormak için girdim sen yazmışsın ya benim sadece içte ip gözüküyor dışta alt alta kırmızı sivilce msi şeyler gözüküyo ipler düşmüş mu oluyo dışta anlamadım 2 gündür çok agriyo sanki sivilceler çıkmış da agriyo lar şiş şiş yuruyemiyorum hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar neden acaba iltihap mi oldu yada tuvalette zorladım dikis mi attı bilen varsa yazsın
Kaç günlüksün benımde dikişler sıvılce gibi top top şilik biraz ama artık o kadar dayanılmaz ağrımıyor 10.gun tavan yapmış tı kuruyor diye herhalde ağlayacaktım oturup kalkarken yürürken ... Ama iyiyim artık 23 günlüğüz daha da iyi olacak ama bir hafta önce sorsan orda ni bomba var sanki derdim... Yinede iyiki normal doğurdum diyorum

Back
X