2015 Şubat Anneleri

Ah kiyamam sana. Gurbet zor ananin evi daha zor. Yalnizlik omur boyu..
Hazir kek al ye meyve suyuyla bu donem de gececek. Dikislerin duzeldi mi. Benim hala karnimin ici aciyor. Kabiz olmusum dikisler geriliyor siskinlikten. Normal dogurabildin cok sanslisin.
Buyuge kizmamaya calisiyorum ama yanimda annem var onun yardimi olmasa ne yaparim bilmem. O da gidecek kv kp gelecek kacip gitsem keske ben.
Esin ekmegi getirdiyse karninu doyirabildin ins. Benim kiz da kucakci oldu. Hele en kotusu uykuya kucakta geciyor kilo aldikca sonumuz ne olacak

Dün ve bugün bebişi Ayağımda salladım bu şekilde devam etmiyeyim di mi alışır?

Ege'yi yalancı emzikle avutup kahvaltı yapmaya çalışıyorum. aman yarabbim nerede o doğumdan önce aç duramayan ben. neredeyse yemek yemeyi unutuyorum,ne yediğimi bile bilmiyorum artık :KK70:
yaptığım en doğru şey yalancı emziğe alıştırmak oldu o olmasa yanmışım ben :KK70:

Ah o emziği biz de alıştırabilsek. Öğürüyor atıyor ağzından. Bir de emziği her seferinde nasıl temizliyorsunuz?

Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?
Millet torunlarının gözlerinin içine bakıyor.
Benim iki taraf da umursamıyor.
Amann insan uykusuz olunca da pek ağlamaya meyilli oluyor

Bence yaşlı oldukları için umursamıyorlAr. Bu yaşta artık ilgi göstermeleri bitmiş ilgi bekliyorlar. Benim annem babam abimin çocuğunda böyle değillerdi.

• Beğen
Reactions: ydm
Ah o emziği biz de alıştırabilsek. Öğürüyor atıyor ağzından. Bir de emziği her seferinde nasıl temizliyorsunuz?

hastanede vermiştim ben direk aldı. inan çok yardımı oluyor keşke alışsa sizinkilerde,ben direk kaynamış su ile yıkıyorum. deterjan vs değdirmiyorum zaten kutusu var emmediği zaman onun içinde o yüzden her verişte sıcak suya tuttuğumda temizleniyor. arada birde kaynatıyorum biberonları kaynatırken

Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.
Ikinci cocuk olunca oldu sanirim biraz. Ilkte herkes toplanmisti

Sana ordan herşey doğal geliyordur ne güzel. Benim babam da evde kedimiz ve kaplumbağamız (ikisi de benim bu arada) var diye bir gün kalıp eve gitti. Bu arada bebişin kulağına ismi hala söylenmedi. Hastanede şimdi söylemiş ama usulünce söylememiş. Babam ben Söyleyeyim dedi eşim usulünce söylesin diye söyletmedim kaldı. Çok mu geç ki?

hastanede vermiştim ben direk aldı. inan çok yardımı oluyor keşke alışsa sizinkilerde,ben direk kaynamış su ile yıkıyorum. deterjan vs değdirmiyorum zaten kutusu var emmediği zaman onun içinde o yüzden her verişte sıcak suya tuttuğumda temizleniyor. arada birde kaynatıyorum biberonları kaynatırken

Beşinci gün kontrolde Dr bile söyledi ama eşim istemedi. Şimdi gerçekten çok zorlanıyorum ağladığında evde herkes mana verme moduna geçiyor.

Sen işe ne zaman başlayacaksın? Şimdi kim yapıyor?
Ben evden çalışıyorum zaten ama aktıf olarak ne zaman dönerim bilmiyorum bakıcam.... bakıcılar 1500 dan kapı acıyor ıkı cocuk var öbürüne anaokulunda 800 de ona 500 de yol parası ... Bilmiyorum valla hayırlısı ortaklık zaten bemımki bi şekilde gıdıyor orası

Yazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))

Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor:KK43:
Benin kizim 9 yasinda bazen deli ediyor beni
Genelde yardim ediyor kuzum ama yinede cocuklugunu yapiyor iste
Biraz once kizdim gonderdim odasina derslerini yapiyor bende vicdan azabi cekiyorum oglan mememde. Gidip opesim geliyor simdi kizimi bu sefer de kizmamin anlami olmicak. Onuda anliyorum hafta sonlarimiz cok dolu dolu gecerdi hep kizimin eglenecegi seyler yapardik bugun cikacaktik ailece hava buzgibi ne yapsamda gonlu olsa diye dusunuyorum offf offf...ben kizi cok rahatbuyutmusum...
Kucuk cocuk daha zordur bana gore
cok fazla yoruluyorsunuz Allah yardimcimiz olsun

Yazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))

Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor:KK43:
Bende de var 4,5 yaşinda bi oğlan çok hırpalıyor kardeşini hiç yalnız bırakamıyorum ... Zarar verecek diye aynen bağırıp çağırıyorum ama oluyor işte hakîkatten zor ili çocuk

Sen her gün yürüyordun şimdi yürümüyorsun di mi? Ondan olabilir. Antalya nasıl? Bahar gelmiştir Oralara ne güzel. Bir iki haftaya bebişinle çıkarsınız dışarı.

Yürümüyorum şimdi ama depolar gidiyor galiba içim gidiyor antalya harika 1 hafta daha geçsin hep dışardayız Defnemle 25-26 derece nereeyse kısa kollu üzeri ince hırkalara geçtik az kaldı 1 hafta sonra gezmeler başlasın.

Sen her gün yürüyordun şimdi yürümüyorsun di mi? Ondan olabilir. Antalya nasıl? Bahar gelmiştir Oralara ne güzel. Bir iki haftaya bebişinle çıkarsınız dışarı.

Haftaya arabaya atıp yürüyüşe başlıcam oturmak iyi gelmiyor dediğin gibi hiç düşünmemiştim yürümediğim için vücudum atmıyor ödemi haklısın bak.

Emzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?
Bende 9 Şubat'ta doğurdum şişlik bende de bıraz var ayak bileklerim özellikle ... Bu Arada demır ve vitamıne devam et mutlaka normal değil anlattıkların

Bende 9 Şubat'ta doğurdum şişlik bende de bıraz var ayak bileklerim özellikle ... Bu Arada demır ve vitamıne devam et mutlaka normal değil anlattıkların
13 şubatta da ben doğurdum b 12 hep düşüktü hamilelikte iğneyle durdum galiba yine kalmadı vücutta.Demiri hiç bırakmadım ama kalsiyum b 12 takviyesi lazım acilen.

Düşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu
Ben verince kusuyo daha başlayamadim dün doktor decavit verdi onu deneycm bugün. Aklında olsun dün ebe söyledi karnına sıcak havlu koy yakmadan tabi :KK48:belki rahatlatır :KK46::KK46:

Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun :( 4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu :(

Back
X