• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bu arada farkettnz mi ya da bana has bi durum mu blmiyorum dogum yaptigim gibi ısık hızıyla uzamaya basladı kaşlarim gebelikte ne güzel kıl tüy isi yavastan gidiyordu ne bicim hormonlarmis yahu az bekleyeydin mübarek:KK43:
Dogumun ertesi gunu tuy basti resmennn

bilmem kime sorsam az almış en az 1 kilo alması gerek dedi

Bak protein yağlı yapıyormuş sütü. Genetik olsa da belki yiyeceklerinizden yağını artırabiliriz. Ben bir kez sağıp 30 ml süt çıkarmıştım hiç yağlı Tabaka görmediğimi Hatırlıyorum. Hoş onu hemen bebişe içirmiştik. Bir gece bebiş tek taraftan alıp uyuyunca diğerini sağayım demiştim sağarken bebiş tekrar uyanmıştı o taraftan vermiştim sağdığım kısım da yağlı değildi. Korktum bak ben de. Makinayı kullanmak istemiyorum çok acıtıyor. En iyisi bol bol protein. Bak karnımızdayken Bebişlere kilo aldıran kaşar burda da sütü yağlayabilir. Hem protein hem yağ var. Alayım ben yine kaşar.

Yazdığın Yazıyı bulamadım burdan yazayım. Bence fön makinasının yerini bul canım. Geçen banyodan sonra bebişin yanında saçıma fön çektim o uyudu. Süpürge sesine de uyuyorlarmış daha denemedim onu.
Valla benimki şükür ki her koşulda uyuyor fön makinasını kendime o kadar bakmıyorum ki yerini bile bilmiyorum dedim hafta sonu bebekle beraber kuaföre gitcem bunaldım artık ya

Valla benimki şükür ki her koşulda uyuyor fön makinasını kendime o kadar bakmıyorum ki yerini bile bilmiyorum dedim hafta sonu bebekle beraber kuaföre gitcem bunaldım artık ya

Rofle yaptıracaksın di mi? Zararı olmuyor umarım. Sen bir yaptır belki sonraki hafta da ben yaptırırım. Ben kuaförü eve çağırayım diyorum. Eşim gerek yok bebişle gideriz bebişi ben gezdiririm diyor ama kuaförün içine bebişi sokmayı düşünmüyorum. Amonyak kokusu zarar verebilir.

yanaklar tombis duruyor bakalim kac kilo cikacak haftaya kontrol. Ten rengi bir garip benimkinin esmer gibi degil gini kara ama degisik. Bakalim ilerde ne olcak.
Istanbulda olaydim keske yaza dogru bulusma yapardik hem bebekler biraz buyumus olurdi gorusup kaynasirdik
Açılıyor renkleri Bizimkide mor gibiydi açıldı biraz ama yine kara kız.
Valide çok dertleniyor esmer diye bütün torunları sapsarı ben bunu kendime benzettim ohh canıma değsin.
Sen izmirdeydin değil mi?

Açılıyor renkleri Bizimkide mor gibiydi açıldı biraz ama yine kara kız.
Valide çok dertleniyor esmer diye bütün torunları sapsarı ben bunu kendime benzettim ohh canıma değsin.
Sen izmirdeydin değil mi?
Daha kv gormedi ne dcek bakalim. Oglum bana hic benzemiyor direk esime ve aileine benzemis ben de kizi kendime benzettim :)
Esim.iddia ediyor buyudukce teni beyazlarmis gozleri renkliye donecekmis o kara saclar da sari mi olacak dedim haha
Konyadaym

Yardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?
Arasıra oluyor. Benim hep şişik ama geçen bir iki gün yumuşak oldu nedense. Bende sen gibi düşündüm.

Eni konu icirmiyoruz ki iki cay kasigi verdm sadece ben bisey olcagni sanmiyorum

haha ne guldum bunu okurken :) once ayna yardimiyla pansuman yapiyordum ilk gorusum benm icin dehic hos olmadiydi sonra her wcde pansumn yapa yapa el yordamiyla alistim bakmadan gormeye. Benm kesik fobim var bi de tvde falan kesikli yarıklı intihar sahnesi bakamam icim tuhaf olur pansumanda bildigin yarıga dokununca hergun benm de icim bihos oluyor valla sen canlndrma kafanda unut iyisi mi:)))
Ben aslında pek rahatsız olmam neler gördüm neler.ama orda olması garip geliyor.
Bir de ben sezeryandayken bebeğin göbek bağı kesikmeden resim çekmişler içim bir hoş oldu. Orda gözüküyor benim karın açık daha dikilmemiş aletler cihazlar falan.
Bööö

Uzerime giyecek kıyafetim yok.sabah aksam esofmanlayım.bu gun mecburen hamile etegimi giydim pardesu esarp falan ama yinede bi seye benzetemedim kendimi.bahar gelince enerji toplayip normale doneriz insallah.
Ben nedense senin çok kibar ve bakımlı olduğunu düşünüyorum. Nerden esti bilmiyorum.

Daha kv gormedi ne dcek bakalim. Oglum bana hic benzemiyor direk esime ve aileine benzemis ben de kizi kendime benzettim :)
Esim.iddia ediyor buyudukce teni beyazlarmis gozleri renkliye donecekmis o kara saclar da sari mi olacak dedim haha
Konyadaym
Haa evet doğruya unutuyorum konyadaydın.kafa gidiyor.
Yok canım kızla oğlanın hiç alakası yok.
Ben çok seviyorum biri anneye biri babaya benzeyen çocukları
Kuzenimin arkadaşı vardı kız böyle koyu esmer kardeşi sapsarı mavi gözlü.ne güzel ama

Konyadaym
Benim bebe de esmer duz sacli. kv iddia ediyo sarisin beyaz tenli ve kivircik sacli olacakmis donecekmis :KK70: pek guluyom :)

Keşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diye :( Allahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla :( ???

Keşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diye :KK43: Allahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla :KK43: ???
Yok bacim. Herkes diyo ki iste yok sut dolunca anlarsin. Yok bosaltinca anlarsin. Salak miyim ben bi se anlamiyorum.

Keşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diye :KK43: Allahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla :KK43: ???
Mama veriyorum cnm mecbyren doymuyor cunku, benim sutum azaldı :( :( :(

gece uyandim sol kasigimda sancim vardi biçak saplanmis gibi, duzgun kalkmadim yaatkdan dort ayak pozisyonunda kalkdim dogrulamadim,saat 01h50 ydi .. wc ye gittim, geçer diye bekledim onceki sancilar gibi ama geçecek gibi durmuyordu .. dakka tutmaya basladim 3 dk yi saniye geçmeden sanci giiryordu ama ne sanci çokkk fenaydi,esimi uyandirmadan sancilarin çogalmasini beklemeye çalisacakdim ama sesime uyandi geldi adam, artik sanci girince nasil ses yapiyorsam :) 2h20 ydi gidelim dedik hastaneye
giyinelim diyene kadar geçti yine 15 dk, esim bana acele et diyor bende korkma filmerdeki gibi dogmaz bebek diye cevap veriyorum :)

arabaya geldik ama binemiyorum,sancinin geçmesi lazimki kipirdayim ben,hastaneye kadar dua ettim açiklik olsun nolur Allahim diye, açiklik olmazsa peridural yapmazlardi çunku, acilin kapisinda teelefonu kaldiirp içerdeki ebeye neyin oldugunu soyluyorsun gelip seni aliyor,ondada bekledim sancinin geçmesini konusamiyordum

ebe beni aldi içeri, idrar testi falan rutin uygulama yapcakdi,kaç saatdir boylesin dedi, 45 dk olmadi dedim, sasirdi o kadar sanciya, birakdi elindeki rutin isleri açikliga abkdi,3 cm dedi
dogum salonuna gittik tekerlikli sandalyeyle, ben ebeye anestezisti kaastederek çabuk gelir umarim dedim, oda bebegi anladi yok saniyorum , daha çok vardir zamani dedi ..
dogum salonunda artik kipirdayamiyordum uzerimi ebe çikartti, anestezi için geldiler hazirlik yapildi, hersey hazirdi nst falan çikardilar benden yatagin kenarina otur dediler, ben sancidan kalkabilirsem oturacakdim tabi, biseyler oldu o arada anstezist herseyi oldugu gibi birakip gitti, baska hamile varmis acil mudahale gereken, banada bekliycen biraz dediler ..
ebeye bagiriyorum çok canim yaniyor diye, ikinma hissin yok demi dedi , varrr dedim :)
hemen açikliga bakdi 7 cm dedi,ama daha suyun gelmedi,_çocugun basi yukarda zamanin var peridural yapicaz sana sabret dedi

sonra kalp atisi duzensizleti oglumun, bu arada benim canim çok yaniyor tabi bagirip çagiriyorum,ebe kizdi bana bagirma bebek etkileniyor diye,bagirmadim ogluma bisey olur diye korkumdan, elimle bacagimi SIKIYORDUM sanci geldiginde ,oksijen maskesi takacaklrdi, ben dogru nefes alinca vazgeçtiler yada zaman kalmadi
birden basimda uç dort kisi oldu ebesi hemsiresi, yatagi çatala donusturduler ebe bana ikin dedi:KK57::KK57::KK57::KK57:

iki yada iç kez ikindim ( biri yanlismis yani ebe bana nefes al demis ben ikinmiism ebeyi mi duyyordum sanki o heyecanla,o yuzden yirtiklar oldu yoksa dikisim olmayackdi )

bi islaklik hisssetim suyumu patlatdi diye dusundum vee bebek kucagimdaydi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ben $ok taydim tabi, hiçbisey anlamadim, o arada anestezist de geldi :)) buda bi rahatlama yontemi tabi diye guldu :)

oglum 04.03.2015 saat 3h11 de 3.440 gr ve 48 cm olarak dunyaya geldi
bu dunyada isteyipde cesaret edemeeycegim bi tecrube yasadim hakanim sayesinde
çok degisik bi duyguymus naturel olarak normal dogum ..

3 dikism vardi, acimiyolar
hemoroidim çok canimi yakdi ilk gunler bu gun daha iyyim sukur

bugun hastane çikis kilomuzda , 3.480 di ..
darisi bekleyen isteyen herkesin basina olsun insallah

soylemeyi unuttum, esim beni acilin kapisindna birakip eve geldi çocuklar evde yalniz uyyolardi, o eve gelmis uykuya dalmadan ben arayip oglumuzun sesini dinlettim, adam sersemlesti kimin çocugu o dedi sesi duyunca :-):-):-):-):-)

Back
X