• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

hahhaha en kisa normal dogum sueci ancak bu kaadr uzun anlatilirdi, kendi kendimi tebrik ediyorum valllaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70:

esim iyiki uyanmis,yoksa ben siack du$ almayi dusunuuyordum,ya evde ya arabada dogardi çocuk sicak du$ alsaydim :)))))))

hahhaha en kisa normal dogum sueci ancak bu kaadr uzun anlatilirdi, kendi kendimi tebrik ediyorum valllaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nerde anlattın hadi gözün Aydın ne zaman doğdu bebiş Allah analı babalı büyütsün

Rofle yaptıracaksın di mi? Zararı olmuyor umarım. Sen bir yaptır belki sonraki hafta da ben yaptırırım. Ben kuaförü eve çağırayım diyorum. Eşim gerek yok bebişle gideriz bebişi ben gezdiririm diyor ama kuaförün içine bebişi sokmayı düşünmüyorum. Amonyak kokusu zarar verebilir.
Bişey olmaz arkadasım dahadoğırmadan yaptırdı görümcem bebek 20 günlükken yaptırdı bende yaptırcam bişey olmaz

esim iyiki uyanmis,yoksa ben siack du$ almayi dusunuuyordum,ya evde ya arabada dogardi çocuk sicak du$ alsaydim :)))))))
Maralım göğsünde kalan sütü sağıyor musun ?? Benim ki birini emiyor birazcık da diğerinden Alıp bırakıyor ilk hafta sağdım da artık sağmıyorum bügünde yumuşadılar moralim bozuldu :(

kizlar çoks aolun, iyi dilekleriniz için, alintilarin hepsini okudum ama tek tek cevap evremiyorum, nolur kusuruma abkamyin
geçmisi hiç okuyamiyorum ben nasil dahil olcam size bilmiyorum :)

gece uyandim sol kasigimda sancim vardi biçak saplanmis gibi, duzgun kalkmadim yaatkdan dort ayak pozisyonunda kalkdim dogrulamadim,saat 01h50 ydi .. wc ye gittim, geçer diye bekledim onceki sancilar gibi ama geçecek gibi durmuyordu .. dakka tutmaya basladim 3 dk yi saniye geçmeden sanci giiryordu ama ne sanci çokkk fenaydi,esimi uyandirmadan sancilarin çogalmasini beklemeye çalisacakdim ama sesime uyandi geldi adam, artik sanci girince nasil ses yapiyorsam :) 2h20 ydi gidelim dedik hastaneye
giyinelim diyene kadar geçti yine 15 dk, esim bana acele et diyor bende korkma filmerdeki gibi dogmaz bebek diye cevap veriyorum :)

arabaya geldik ama binemiyorum,sancinin geçmesi lazimki kipirdayim ben,hastaneye kadar dua ettim açiklik olsun nolur Allahim diye, açiklik olmazsa peridural yapmazlardi çunku, acilin kapisinda teelefonu kaldiirp içerdeki ebeye neyin oldugunu soyluyorsun gelip seni aliyor,ondada bekledim sancinin geçmesini konusamiyordum

ebe beni aldi içeri, idrar testi falan rutin uygulama yapcakdi,kaç saatdir boylesin dedi, 45 dk olmadi dedim, sasirdi o kadar sanciya, birakdi elindeki rutin isleri açikliga abkdi,3 cm dedi
dogum salonuna gittik tekerlikli sandalyeyle, ben ebeye anestezisti kaastederek çabuk gelir umarim dedim, oda bebegi anladi yok saniyorum , daha çok vardir zamani dedi ..
dogum salonunda artik kipirdayamiyordum uzerimi ebe çikartti, anestezi için geldiler hazirlik yapildi, hersey hazirdi nst falan çikardilar benden yatagin kenarina otur dediler, ben sancidan kalkabilirsem oturacakdim tabi, biseyler oldu o arada anstezist herseyi oldugu gibi birakip gitti, baska hamile varmis acil mudahale gereken, banada bekliycen biraz dediler ..
ebeye bagiriyorum çok canim yaniyor diye, ikinma hissin yok demi dedi , varrr dedim :)
hemen açikliga bakdi 7 cm dedi,ama daha suyun gelmedi,_çocugun basi yukarda zamanin var peridural yapicaz sana sabret dedi

sonra kalp atisi duzensizleti oglumun, bu arada benim canim çok yaniyor tabi bagirip çagiriyorum,ebe kizdi bana bagirma bebek etkileniyor diye,bagirmadim ogluma bisey olur diye korkumdan, elimle bacagimi SIKIYORDUM sanci geldiginde ,oksijen maskesi takacaklrdi, ben dogru nefes alinca vazgeçtiler yada zaman kalmadi
birden basimda uç dort kisi oldu ebesi hemsiresi, yatagi çatala donusturduler ebe bana ikin dedi:KK57::KK57::KK57::KK57:

iki yada iç kez ikindim ( biri yanlismis yani ebe bana nefes al demis ben ikinmiism ebeyi mi duyyordum sanki o heyecanla,o yuzden yirtiklar oldu yoksa dikisim olmayackdi )

bi islaklik hisssetim suyumu patlatdi diye dusundum vee bebek kucagimdaydi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ben $ok taydim tabi, hiçbisey anlamadim, o arada anestezist de geldi :)) buda bi rahatlama yontemi tabi diye guldu :)

oglum 04.03.2015 saat 3h11 de 3.440 gr ve 48 cm olarak dunyaya geldi
bu dunyada isteyipde cesaret edemeeycegim bi tecrube yasadim hakanim sayesinde
çok degisik bi duyguymus naturel olarak normal dogum ..

3 dikism vardi, acimiyolar
hemoroidim çok canimi yakdi ilk gunler bu gun daha iyyim sukur

bugun hastane çikis kilomuzda , 3.480 di ..
darisi bekleyen isteyen herkesin basina olsun insallah

soylemeyi unuttum, esim beni acilin kapisindna birakip eve geldi çocuklar evde yalniz uyyolardi, o eve gelmis uykuya dalmadan ben arayip oglumuzun sesini dinlettim, adam sersemlesti kimin çocugu o dedi sesi duyunca :-):-):-):-):-)
Ayy masallah hayalimdeki gibi dogurmussun allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Baska birseymis di mi o dogum. Okurken dedim epidurale kalmadan dogurmustur kesin sancidan kipirdayamiyorum diye yazdigini okuyunca
Ay cumleler karisti uykusuzlktan duzeltemedim

Maralım göğsünde kalan sütü sağıyor musun ?? Benim ki birini emiyor birazcık da diğerinden Alıp bırakıyor ilk hafta sağdım da artık sağmıyorum bügünde yumuşadılar moralim bozuldu :KK43:
yok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor

kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem

Ayy masallah hayalimdeki gibi dogurmussun allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Baska birseymis di mi o dogum. Okurken dedim epidurale kalmadan dogurmustur kesin sancidan kipirdayamiyorum diye yazdigini okuyunca
Ay cumleler karisti uykusuzlktan duzeltemedim
oy canim benim yaaaaaaa
aklima sen geldin ilk odama çikinca, o sancilari çekipde sezryna alinman, hele o ikinma hissini engellemeye çalisman, sen anlattiginda tam anlayamamistim ben ikinma hissini falan once yasamadigim için
ama çok farkliymis epiduralsiz dogum
benimki gibi kisa dogumsa olur tabide yoksa o sancilar uzun sure saatlerce çekilmez , peridual en guzeli :)))))

oglumun kalbinde ufurum varmis
onu kontrol etmek istediller o yuzden bugune kaldik, yoksa cumartesi çikacakdik
hafta sonu uni hastansi çomez doktorlarin elinde oyuncak olduk, bugun adam akilli bi pediatre geldi abkdi bu çocugun biseyi yok gidin evinize dedi de çikabildik
abimizdede vardi halada var, yeni dogan in çogunda olurmus zamanla kapanirmis kapanmazsada sorun deilmis ..

gece uyandim sol kasigimda sancim vardi biçak saplanmis gibi, duzgun kalkmadim yaatkdan dort ayak pozisyonunda kalkdim dogrulamadim,saat 01h50 ydi .. wc ye gittim, geçer diye bekledim onceki sancilar gibi ama geçecek gibi durmuyordu .. dakka tutmaya basladim 3 dk yi saniye geçmeden sanci giiryordu ama ne sanci çokkk fenaydi,esimi uyandirmadan sancilarin çogalmasini beklemeye çalisacakdim ama sesime uyandi geldi adam, artik sanci girince nasil ses yapiyorsam :) 2h20 ydi gidelim dedik hastaneye
giyinelim diyene kadar geçti yine 15 dk, esim bana acele et diyor bende korkma filmerdeki gibi dogmaz bebek diye cevap veriyorum :)

arabaya geldik ama binemiyorum,sancinin geçmesi lazimki kipirdayim ben,hastaneye kadar dua ettim açiklik olsun nolur Allahim diye, açiklik olmazsa peridural yapmazlardi çunku, acilin kapisinda teelefonu kaldiirp içerdeki ebeye neyin oldugunu soyluyorsun gelip seni aliyor,ondada bekledim sancinin geçmesini konusamiyordum

ebe beni aldi içeri, idrar testi falan rutin uygulama yapcakdi,kaç saatdir boylesin dedi, 45 dk olmadi dedim, sasirdi o kadar sanciya, birakdi elindeki rutin isleri açikliga abkdi,3 cm dedi
dogum salonuna gittik tekerlikli sandalyeyle, ben ebeye anestezisti kaastederek çabuk gelir umarim dedim, oda bebegi anladi yok saniyorum , daha çok vardir zamani dedi ..
dogum salonunda artik kipirdayamiyordum uzerimi ebe çikartti, anestezi için geldiler hazirlik yapildi, hersey hazirdi nst falan çikardilar benden yatagin kenarina otur dediler, ben sancidan kalkabilirsem oturacakdim tabi, biseyler oldu o arada anstezist herseyi oldugu gibi birakip gitti, baska hamile varmis acil mudahale gereken, banada bekliycen biraz dediler ..
ebeye bagiriyorum çok canim yaniyor diye, ikinma hissin yok demi dedi , varrr dedim :)
hemen açikliga bakdi 7 cm dedi,ama daha suyun gelmedi,_çocugun basi yukarda zamanin var peridural yapicaz sana sabret dedi

sonra kalp atisi duzensizleti oglumun, bu arada benim canim çok yaniyor tabi bagirip çagiriyorum,ebe kizdi bana bagirma bebek etkileniyor diye,bagirmadim ogluma bisey olur diye korkumdan, elimle bacagimi SIKIYORDUM sanci geldiginde ,oksijen maskesi takacaklrdi, ben dogru nefes alinca vazgeçtiler yada zaman kalmadi
birden basimda uç dort kisi oldu ebesi hemsiresi, yatagi çatala donusturduler ebe bana ikin dedi:KK57::KK57::KK57::KK57:

iki yada iç kez ikindim ( biri yanlismis yani ebe bana nefes al demis ben ikinmiism ebeyi mi duyyordum sanki o heyecanla,o yuzden yirtiklar oldu yoksa dikisim olmayackdi )

bi islaklik hisssetim suyumu patlatdi diye dusundum vee bebek kucagimdaydi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ben $ok taydim tabi, hiçbisey anlamadim, o arada anestezist de geldi :)) buda bi rahatlama yontemi tabi diye guldu :)

soylemeyi unuttum, esim beni acilin kapisindna birakip eve geldi çocuklar evde yalniz uyyolardi, o eve gelmis uykuya dalmadan ben arayip oglumuzun sesini dinlettim, adam sersemlesti kimin çocugu o dedi sesi duyunca :-):-):-):-):-)
Yav kolay diyorsun orda arada dört saat var nerdeyse ben kıpırdayamadım sancıdan yazmışsın.
onca Sancıdan sonra elbet kolay doğacak.
Sizi dinledikçe iyiki sezo olmuşum diyorum.unuttum ağrıları sanırım.

babam çarsamba gidiyor
S serefraz85 Allah sana peygamber sabri vermis nasil dayandin ailenin yaninda
cumartesi aksami full agladim

babam çocuklari tehditle erkenden uyutuyormus her gece, hemde odalrinin kapisini kapatiyormus zifiri karanlik, bilmiyordum ben , 2 gece oyle uyudlar ama ben asla kaptmam vede koridorun isigi yanik olur

ariyordum naptiniz ne yedi çocuklar idye,oturuyoz diyordu baabam, yemegi anlatmaya çalisiyordum he tamam diyordu
sonra sordugumda sut içtiler kek yediler diyordu

bugun ogleden sonra arkadaslar iki dk ugrayacakdi, çocuk durmuyordu, sabahtan tavuk çikarmis buzluktan, baba iki dk yemegi ocaga koyuversen dedim, ben daha acikmadim dedi yuruyuse gitti :) ben hastaneden sabah çikmistim yani kahvlatiyla duruyordum

oglum yari agaldi yari kucakda durdu iyi kootu yaptim yemegimi
çarsamba gidiyor ama uzulmuyorum ne yalan soyleyim

saolsun gelip çcouklarimin basinda durdu ama bilsem boyle olacagini lafini bile etmezdim

ogluma surekli bebek seni dovecek , siracak fln deyip duuryor
çevirip çevirip^firlaticam seni diye birbirlerine konuusyolar dede torun, bbegide çevirip firlatmaz ins benim oglan

yazsam roman olur, 5 gunde valla verem olcakdim , biseyde demiyorum
içime ata ataa bi hal oldum yemine derim
size yaziyorum rahatlayim diye :(

Yav kolay diyorsun orda arada dört saat var nerdeyse ben kıpırdayamadım sancıdan yazmışsın.
onca Sancıdan sonra elbet kolay doğacak.
Sizi dinledikçe iyiki sezo olmuşum diyorum.unuttum ağrıları sanırım.
kiz ne dort saati
2 de basladi sancilar 3 de çocuk dogdu :))
kipîrdayamama suresi son 20 dk

normal dogum en az surse 8-10 saat suruyor ona gore kolay :))))

Gözün Aydın MaRaL, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Uzun mutlu bir ömrü olsun Hakan bebeğin.
Doğum hikayende tam sana yaraşır olmuş, denemek istiyordun epiduralsiz oluvermiş kendiliğinden :)

kiz ne dort saati
2 de basladi sancilar 3 de çocuk dogdu :))
kipîrdayamama suresi son 20 dk

normal dogum en az surse 8-10 saat suruyor ona gore kolay :))))
Yaa babana çok güldüm. Senin bu oğlanın nedir bunların elinden çektiği.
Yavrucan daha doğmadan çoxuğa düşman oldu.

Back
X