Ağlamıyor sana haber veriyor yapıyorum diye
Uyku uyuyamıyor ki uykusundan Uyanıyor acıyla sizde de böyle mi gerçekten? Yoksa Dr a götürücem yaw.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamıyor sana haber veriyor yapıyorum diye
Yaw bebiş gaz çıkarırken tuvaletini yaparken hala acı çeker gibi ağlıyor uykusundan Uyanıyor. Kime sorduysam normal dedi. Siz buna üsülmüyor musunuz? Ben çok üzülüyorum yaaa.
Aynen ya doktor guvende hissetmesi icin elini tut demisti bide parmaginizi damagina gecirin sakinlesirr dedi alt alirken hicbiri ise yaramiyo ama baska durumlarda ose yaradigi oldiAh bende bir bilsem nedenini o ciplak haliyle kac kere kucagima aliyorum sakinlessin diye usutucem en sonunda hasta olacak ki yatirinca yine basliyo viyaklamaya
Yok karma ve verem asisi olacakti verem gelmemis saglik ocagina karmayi olduk agri yada ates olabilir dedi bakalim agri kesici verdim bir cay kasigi ins tekrar olmazhepatitse korkma biz bugün olduk bir sorun çıkmadı ebe zaten ilk aşısını doğar doğmaz hastanede yapıyorla o zaman çıkardı ateşi çıkacak olsaydı dedi hakikaten çıkmadı bizimde maşallah
Yok karma ve verem asisi olacakti verem gelmemis saglik ocagina karmayi olduk agri yada ates olabilir dedi bakalim agri kesici verdim bir cay kasigi ins tekrar olmaz
Gaz için ilaç kullanmak sağlıklı mı ?
valla bana aile hekimi bir arkadaşımız var gaz sancımız çok yok ama arada çok kasıyo kendini dedim
metsil başla rahatlatır dedi ben metsil kullandım 4 gün ve bu 4 gün boyunca damladan sonra hep ağladı kastı kendini
gaz damlasını bıraktım şimdi rahatça atıyor gazını
ben kullanmıyorum çok gazı olursa içerim rezeneyi tekrar
gaz damlaları daha çok gaz yapıyor gibi geliyor bana
ya hiç alısık deilim bu kdr uzun süre evde kalmaya bzn cok bunalıyorum..hele bi de bnmkinin aksam 4-7:30 arası kolik sancısı oluyor saat 4 olunca korkudan ölüyorum ya baslarsa diyeBizimki yurt dışında günde bir yada iki kez anca Konuşuyoruz çok toplantısı oluyormuş.
Bizimde öyle canım bende iç zıbınlarını badynin üzerine ters giydiriyorum deli gömleği gibi gıgısı tam kapanıyor böyle bir çözüm buldum :)kızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya
Rezene rahatlatıyor mu diyorsun kendin mi içiyorsun bebeğe mi içiriyorsun?
Kizlar hepiniz simdi benden daha tecrubelisiniz o yuzden size cok soru sorucam sanirim :)
Bizim Begüm hanim memede uyumayi cok seviyo. Gazini cikarirken uyaninca yataga koydum mu uyaniyo tabii. Yalanci meme icin doktorlar ne diyo acaba cok mu erken? Gerci cuma o
kontrolumuz var sorucam bunu.
Bi de kakasi gayet iyiydi yesilimsi sarimsi civik yani normaldi. Simdi ikidir sanciyla kaka yapio sulu sari ve hafif puturluydu. Ama suluydu. Bu ne demek kiusuttuk mu kuzumu acaba
Bu arada sutum geliyo artik pompayla denedim sonra baktim o da cekince yutkunuyo sut doluyo agzi. Cok kaliyo memede ama bayagi emiyo az geliyo sanirim. Mama denedim doyuyo mu anlamak icin ilk gunler mamaya saldiriyodu simdi istemiyo demek ki doyuyo di mi? Korkuyorum doyuramazsam diye. Saat de kurmuyorum artik iki uc saatte bir cirliyo acikinca zaten kendisi alarmli saat gibi :)
Yarin da saglik ocaginda topuk kani aldircaz. Hastanede aldirmadim iki kez cani yanmasin siye. Bakalim insallah problem cikmazcuma da isitme testine sonra doktora gidicez insallah orda da sorun olmaz sarilik falan
off bu anne olmak ne zormus
![]()
Bizimde öyle canım bende iç zıbınlarını badynin üzerine ters giydiriyorum deli gömleği gibi gıgısı tam kapanıyor böyle bir çözüm buldum :)
Yalancı memeyi daha hastanede verdik biz gayrtte memnunum hemen ver Alışsın bak bir Sürü kişi memeye alıştırmaya ÇalışıyorKizlar hepiniz simdi benden daha tecrubelisiniz o yuzden size cok soru sorucam sanirim :)
Bizim Begüm hanim memede uyumayi cok seviyo. Gazini cikarirken uyaninca yataga koydum mu uyaniyo tabii. Yalanci meme icin doktorlar ne diyo acaba cok mu erken? Gerci cuma o
Bi de kakasi gayet iyiydi yesilimsi sarimsi civik yani normaldi. Simdi ikidir sanciyla kaka yapio sulu sari ve hafif puturluydu. Ama suluydu. Bu ne demek kiusuttuk mu kuzumu acaba
Bu arada sutum geliyo artik pompayla denedim sonra baktim o da cekince yutkunuyo sut doluyo agzi. Cok kaliyo memede ama bayagi emiyo az geliyo sanirim. Mama denedim doyuyo mu anlamak icin ilk gunler mamaya saldiriyodu simdi istemiyo demek ki doyuyo di mi? Korkuyorum doyuramazsam diye. Saat de kurmuyorum artik iki uc saatte bir cirliyo acikinca zaten kendisi alarmli saat gibi :)
Yarin da saglik ocaginda topuk kani aldircaz. Hastanede aldirmadim iki kez cani yanmasin siye. Bakalim insallah problem cikmazcuma da isitme testine sonra doktora gidicez insallah orda da sorun olmaz sarilik falan
![]()
Kizlar hepiniz simdi benden daha tecrubelisiniz o yuzden size cok soru sorucam sanirim :)
![]()
El kadar bebe nasil gece 23'ten sonra sabaha kadar ac kalir yawbu rutin 4 haftadan sonra daha guzel oturuyor cnm belki brz daha zamanı vardır senin bebişinin daha 24 günlük 1 günde bile cok değişiyorlar
Onu mecbur yapıyorum.süt ve kusmuk kokusundan midem kalkıyor yoksa.
Sen güzel bayansın her halin güzeldir
Kırk uçurmaya illa eve mi gitmek gerekiyor ben kızı arabaya koyup gezsem olmaz mı sevgi yolu evimin dibi hem alışveriş Yaparım![]()
amaç başka
Bende uyanmayınca kalkıp yüzüne bakuyorum ama artık gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor.