2015 Şubat Anneleri

Gecen Dr a giderken giydireyim dedim büyük geldi. Giydirmedim bakalım Ankara'da nisanda bile giyilebilir sonrasında giyilmez herhalde.
Bende sinir oluyorum battaniyeye sarmaya.o port bebe benden ağır taşınmıyor. Keşke şu boyuna takılan taşıma çqntalarından alsaydım diyorum.

Arkadaşlar şu kare olan maya. Yaş maya mı deniyor
ile hamur poğaça bilen var mı?
Evde ekmek yok ve alacak insanda yok. Yiyecek lokma yemek yok.patates makarna olsa razıyım ama sıfır.

Ben kuru erik yedim wc ye cikayim diye benden cok bebek cikiyor. Yarim saatte bir kaka yapiyor sonra acikiyor emiyor ayy oglum bir kaka degisimine sabretti iki sabretti ucuncude patladi.

Arkadaşlar şu kare olan maya. Yaş maya mı deniyor
ile hamur poğaça bilen var mı?
Evde ekmek yok ve alacak insanda yok. Yiyecek lokma yemek yok.patates makarna olsa razıyım ama sıfır.
O mayalanacak da pisecek de. Pratik bir tarif bul ben anlamam hic. peynir yumirta ye daha tok tutar

Benim kizim vallahi alarm gibi uc saatte bir acikip bik bik diye ciyakliyo hayranim istikrarina. Memede uyuma olayini bi de emzikle halledebilsem tamamdir. Sanci gaz olmadikca cok iyiyiz :KK43:
Memenin tadini zevkini hicbisi vermiyor donra da gelsin kusmuklar

Allaha şükür bugün 40 mız çıktı Rabbim evlatlarımızın güzel sağlıklı günlerini görmemizi nasip etsin yavrularımıza uzun ömürler versin. Ancakkkk kırktan çok şey beklemişim ☺️ Iykusuzluk aynen devam her gün ve gece hangover tadında ☺️ Buna da şükür yapacak bişey yok :))

Canım bu easy yi her sabah 7 de başlayabiliyor musun? Saatler kayarsa ne oluyor? Bir saat kaydı diyelim ne olucak?
Ben baslıyorum 7 de cnm alıştı heralde uyanıyor kendi o saatte 7 olmazsa 7:10 oluyor ama mizildanmaya başlıyor 7 ye doğru yani 1 saat önce verme de 1 saat sonra verebilirsin bnm oluyor bzm 3.5-4 saati bulduğu..çok derin uyuyorsa demek uykuya ihtiyacı var daha acikmamis diyorum ellemiyorum

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yav ev kırk derece bu cocuk üşür diyorlar. Evde heryer tahta yere basma diyorlar.hay ayağıma... Diye küfür edesim geliyor. Bir susun Allah aşkına.
Bu çocuk üşüse 45 gündür anlardık heralde üşüyünce zaten belli ediyor.
İlerde Allahın bir kuluna çocuğu hakkında yorum yapmayacsğıma söz veriyorum

krizantemcik krizantemcik canim rutin sasarsa nasil yapiyosun gece 4'te mama yemesi gerekiyodu ama ne yaptiysam uynadiramadim saat 6'ya kadar uyudu o zaman yedi 7'de yemesi gerekirken gec yedigi icin 8'de kudurdu yedi nasil duzelticem simdi
6 da yediyse 9 da verirsin bidahaki öğünü cnm ama 8 de tekrar isterse 9 a kdr Oyalamaya çalış en azından 8:45 e kdr..

burnunu cektin bnyodan sonra agladi sinirlendi gozyasi doktu yarim saat icini cekti meme verdim kizginligi zor gecti.
Ogluma tamam oglum deyip kucagima alinca susardi bebekkeb icini cektigini gormedim hic. Kiz bana cekmis inatci.
Kisacasi her bebek farkli. Ama sen bebek agladiginda uzulme nornal birsey bu. Iletisim sekli.
Ayrica bebek usumez bizim evlerde. 20 derecenin ustunde ve ani sicaklik farki yok. Usumesi imkansiz. Annemi dinlemedim ben bu defa. Penye sargisini bile almiyorum kucakta gezdirirken agir oluyor dolaniyor. Cocuk usumekten degil mikroptan hastalaniyor baska cocuklardan geciyor ben bunu tecrube ettim
Yok canım ben en az on doktordan duydum üşümekle hasta olunmaz diye.kendimden biliyorum.Benimki de iç badi ve üstte penye bir kıyafetle duruyor.hiç sarmadım ilk günden. Emerken örtüyorum

Valla benim ilk bebek ama ayni fikirdeyim
Lohusalık, dgum yapan kadının paso yatıp etrafında insanların fır dönmesidir bence. Ben lohusa olduğuma inanmıyorum. Doğum yaptım hayat devam ediyor modundayım. Ya da delirdim bilemiyorum :confused::confused:

Kız adam y.bakımda mı aday olmuş

Son gelişmelerden haberim yok yoğun bakıma mi almışlar.. Artik haberlere bakmak istemiyorum hic iyi şeyler duymuyorum inanın çok üzülüyorum çocuklarımızı Nasil bir gelecek bekliyor..

Back
X