Kültür yapısı çok önemli bi etken bence,benim eşim de doğulu,doğunun adetleri zor,aile yapısı bizimkinden farklı.. Bence uçurumlar buradan başlıyor,yetişme tarzı insani çok etkiliyor,ne kadar birbirini sevip evlense de insan gün geçtikçe farklılıklar belirgin olmaya başlıyor,eskiden göz yumdugun bazı şeyler artik insana agir geliyor..
Ben de boyle bir ailede yetistim iste,annemin elinde sadece ben vardım.zorluklar,maddiyat... Uzun bi süreden sonra da sadece annem ve ben kaldik.zamanla annem ve babam arasındaki fark ciddi bi uçuruma dönüştü. Babam da elimizi tutmadı,su an çok farklı alemlerde yasiyor sanki,hala eski sorumsuzluk devam ediyor.torunlarından,tek kızından uzak ve tabii sorumluluklardan da uzak bi hayati var ve bunu kendi seçti.hem de defalarca.umarım eşinin sonu boyle olmaz,güzel bir mesleğin olmasına öyle çok sevindim ki anlatamam.çünkü bu kadar şeyin arasında bir de işsizlik eklenseydi ayakta kalman çok zor olurdu..
Hem işinden hem kızından destek alarak sabret canım..Allah'im yardimciniz olsun dileyip istediğiniz herşey ayağınıza gelsin..