2015 Şubat Anneleri

40 ı çıkana kadar ikindiden önce yıkanırmış annem de öyle yaptırıyo bana :)
Benimde k.valide öyle demişti o gider gitmrz biz yıkadık.
Suyu dökülmez demişti suyunu sabah döktük.
Şimdi gece gündüz Yıkıyoruz.

Pazartesi işe başlıyorum ama bir gün daha dışarı çıkmazsam kafayı üşüteceğim. Şansıma yağmur yağıyor.

Canım topuk kanından bakılıyor tiroide ama iyi yapmışlar zaten bakılması lazimmış.
dikişler de gecer ben 2 haftada oturabilmeye başladım

ikindiden önce yıka dedi annem ben de öyle yapıyorum. Neden diye bile sormadım :)) iyi oluyor kızı yıkıyorum emzirip uyutuyorum ben duşa giriyorum 10 dk. Gece çok terliyorum ikimiz de mis Oluyoruz gündüz.
Biraz büyüsün rahat uyusun diye akşam yıkamaya başlayacağım ben de.

Ben de aynı yapıyorum da kv ne zaman görse gelip bacaklarını örtüyor en azından. Bir parça etmiş üşürmüş... ben düşünmüyorum sanki çocuğumu.
Bizim ısınmamız merkezi sistem.aslında sıcacık oluyor ev dısarida kar yagarken kisa kolluyla gezebiliyorum ama gece çok soğuk değilse kaloriferleri kapatıyorlar 1den sabah 5 e kadar falan. O yüzden gece kullanıyorum ben Yün battaniyeyi.

Rutin bi sey dediler ama neyse ya yapsinlar bakalim canim sagolasin

6.gün dr kontrolüne gittiğimizde kızımdan da aldılar troid tahlilleri için kan.. Kan grubuna doğduğu gün yapılan tahlillerde bakılmıştı..

Demekki yapilan bi seymis. Cok cani yanio kuzularin insan kiyamiyo :(

Kizlar benim kiz sabah 7 beri uyumuyor bugun33 gunluguz neden uyumuyor acaba uyku gozunden akiyo ama uyumuyocisini kakasinida yapiyo ama dogru duzgun emmiyo sinirleniyo bende banyo yaptiracaktim olmazmi simdi acaba kirkimiz cikmadi diyehani bahsetmissinizya ilkindiden once diye

Kizlar allah askina su batil inanclara prim vermeyin ya. bana da gidene gule dedirtmiyolar sutum kacarmis. Hey allahim ya.. allah askina inanmayin sunlara. Okuyun dua edin bol bol kuzulariniza..

Kizlar gecen gun biri dogumdan sonra vajinada kuruluk oluyo demisti sanirim kimdi bi anlatabilir mi neden olur ne zaman duzelir? Dun gece parise gitmeye karar verdik ama yollar the walking dead olmus kurumus bitmis yari yoldan geri donduk:KK61:

Sence hayat öyle daha mı güzel olurdu?
Şimdi ben aldım geldim yedik içtik çıktık gezdik. Sonra başkasına gittik.
Maddi olarak sıkıntı olmasa bayanlar bu şekilde daha mı mutlu olurdu.
İki gündür bunları düşünür oldum nedense.

Hayattan başka ne beklentin var fıstık? Beklentilerinin ne derece karşılanıp karsilanmadigina gore değişir mutluluk. Ama kabaca evli bi kadın ne ister? Colugunun çocuğunun sağlıklı olmasını,eşiyle arasının iyi olup anlasabilmeyi ve sevebilmeyi,birkaç tane arkadaşı olup dertlesip konuşmayı yeri geldiğinde akil almayı,gözü birşeyler de kalmayacak şekilde maddi imkânı olmasını,vs vs ister.. Tabii sadece gittik geldik gezdikle de olmaz,bana gore isin bir de iş kısmı var Kİ ben onu daha rayına oturtamadim senin gibi.senin tuzun kuru tabii.önümde yapmak istediklerim ve elimdekiler var maddiyattan değil ama yapamayacagim şeyler var. Çocuklarım için birşeyler adim atmaliyim ama elim kolum bağlı kaç gündür ben de bunları düşünüyorum sen bana akil ver hadi?

kizlar ben sutumu saginca buzdolabina koyucam ya, nasil isitiyorsunuz?
heevslendim sizden okuyunca bende sagayim :)
bide tabi ben yokken esim tiksin agzina insallah alir biberonu, gerçi kuçuk daha acikinca mecbur alicakda neysee

Benmari usul mu ne deniyor canım suyun içine koy biberonu su ısınınca biberon da isiniyor direkt isitilmiyor anne sutu

Kizlar gecen gun biri dogumdan sonra vajinada kuruluk oluyo demisti sanirim kimdi bi anlatabilir mi neden olur ne zaman duzelir? Dun gece parise gitmeye karar verdik ama yollar the walking dead olmus kurumus bitmis yari yoldan geri donduk:KK61:
hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.

Bana kalsa ben de yıkarım ama annem yıkatmıyo,o yardım etmeden yıkayamam da zor malesef,mecbur itaat ediyorum :)

hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
Ne bitmez çilemiz var yarabbim :))
Kadın olmak hakkaten de zor yaw..

Laf ederler bence.kimse de demez bu kadın bebekli gelmemiş diye.sese en uzak olabilecek bi yere oturursun.millete görünüp erkenden bebeği bahane ederek çıkarsın kimse de üzülmez boylece Hoppa
Bakalım haklısınız bırakamam zaten zaten bu tür düğünlerde eğlence gec baslar bebeğimi alıp gıdeyım

Benim de kv bir şey olmaz suyunu sabah dökeriz diyor. Ama benn annemi dinliyorum tabi kii :)))

Kizlar allah askina su batil inanclara prim vermeyin ya. bana da gidene gule dedirtmiyolar sutum kacarmis. Hey allahim ya.. allah askina inanmayin sunlara. Okuyun dua edin bol bol kuzulariniza..

Bana daa dedirtmiyorlar. Yine gel diyecekmişim ;)
Başkası dese sallamazdım da annem diyince işler Değişiyorr :KK70:

Kız senin yanında birileri yokmuydu ya ben mi yanlış Hatırlıyorum uyudu mu çocuk Bırak iki dk gir çık duşa niye girmiyon ki ben yanlızım eşim gelince giriyor sadece gündüz yalnızken güvenemez zaten de sen Yanındakiler bakıversin iki dk

Yanımdakiler keşke baksa her gün duş alıcaktım ama yok gerçekten kabus gibiydi bir süre kimse gelmesin artık.

Banyo her sabah yapıyotuz öğlen rahatız o yüzden ama bugün öyle olmadı kv tutmus kucaginda esim evi temizliyordu. Ara verdigimde emzirdim iyi gecti :)

Ama su yün battaniyeye sarip kucagina almasi sinir ediyor cocugu bi aliyorum kucagima yaniyor cocuk. Bugün dayanamadim dedim Penye battaniyesi yeter uyku harici sarılmayacak bu çocuk kalin battaniyeye diye bozuldu ama ne yapabilirim...

Parfüm sürüyor mu? Bir iki tuvalete girmem gerekti bebiş ağlamaya başladı bakan yok ben de çıkamıyorum telefon ettim yan odadaydı pışpış yapar mısın dedim. Battaniye parfüm kokmuştu.

banyoya eşim evdeyken giriyorum ama evi temizliyorum hatta hergün ev süpürür oldum gelen oluyor pis olmasın diye

Ben de eşim evdeyken giriyorum işte. Yalnız sorun şu ki iki haftadır yurt dışında Allah'tan ilk hafta Cumartesi gelip pazar gitti de en azından birer hafta süreyle banyo yapabildim. Kokuyorum yaw

Back
X