Kimse bizi merak etmemiş ilk defa tum gün giremedim buraya hem yorgun hem Üzgünüm hatta su an yazmayla birlikte ağlamaya basladim yine ne hos

Dun gece cok kotuydum sabaha dek caresizlikten agladim. Her emme denemesi aynı hüsran emmek istedi ememedi hava yuttu gazdan catladi yorgunluktan bayildi hep uyudu. Dörde doğru ben de sızdım yorgunluktan altı gibi biraz emmeyi basardi sonrasında oglene kadar iki kez daha düzgün emdi bendeki sevinci Şükrü gormeliydiniz bu sefer mutluluktan agladim. Derken ogleden sonra is yine karıştı

egildim olmadi yattim olmadı hertur pozisyonu denedm memeyi çeşitli yerlerinden sıkıştırdım hep aynı sinir kavga gaz kiyamet her defasinda sızdı kaldi. Her emzirme mücadelesnde 3-5 dk belki emdi o da öyle hep guk guk yutkunma sesi duyarak degil yani

tam doymadgndan uykuya da tam dalamadi emzigi.ilk defa uzun uzun emdi yavrum icim kıyıldı halbuki emzik tutsun derdindeydim dune kadar bos bos onunla avunur oldu garibim. Butun gun gizli gizli agladm esim kızıyor kötüyü cagrma nazar oldu cocuk gecicek aglayip durma diye ama elimde degil. Benim icin öyle buyuk bi lutuftu ki emmesi noldu ds böyle oldu birden dunyam yıkıldı sanki cok aciyo içim hep dua ediyorum rabbm eskisine hatta daha iyisine dondursun diye. Tum gun buldugum her firsatta uc bes dklik emzirmeler sonrasi gaz sancisi feryat figan sakinlestrmkle gecti. Bu arada buyuk kizimi yokmus yerine koydum gitti niye uzgunsun agliyorsun diye sorup duruyor bi de ona ağlıyorum o an

saat on gibi parcali parcali yatarak 6-7 dk emdi uyudu baya uzun. Ben de sut sagdim karni tok uyusun bari diye ama bbibiberon da bi tuhaf icemio ondan da hava yutuyor sanki anlmadm bu isi sorun ne. Burnunu temzliyorum hep. Genzine kavrdiklarndan gluk guluk sesler geliyo bazen m dilinin uzeri beyaz ama pamukcuk gibi degl sutten oluyor ya öyle acaba dili mi rahatsz ediyor diycem ama öyle olsa hic almazdi. Ben emme suresi on iki dkya cikti diye sevinirken dustuk.iki uc dakkalara allahim yardim et. Tartida tarttim saglik ocagna salı gittik o gunki kiloduyla ayni hic gr almamış zaten bu sorun saglik ocagi ertesi gun basladi akşam bikere oluyordy kriz gibi dun akşamdan beri full time oldu olmaz olsun

orda kilo alimi iyi dediler gicik oldugum bi komsuyla denklestik geldo bakti bebege hemen bilmiyorum cidden nszar mi degdi bi de arkdslara resm gonderdm salak gibi vatsap grubundan kimse maşallah demedi adam akilli birinin gözu degdi belki de yavruma. Bir anda bu denli tepetaklak olur mu yaa