2015 Şubat Anneleri

Merhaba

Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz
Ben 2-3 saatte bir degistiriyorum.

Bebegin kac gunluk bide kilosu ne kadar...Dr daha iyi bilir tabi ama gunde iki kez 60cc mama cok az bence bizimki anne sutu alamadan 110cc mamayi gunde 8-9 kere aliyo belki seninki anne sutuyle tamamliyodur onu

bebeğim 49 günlük 4600 gr senin ki nasıl?

Ayyy ya
ben henüz almadım canım ama araştırıyorum hala
momfortbaby kullanabiliyoruz şuan o yeni doğduğu andan itibaren kullanılıyor
chicco ve kraft ında var 0+ ay kanguruları ama onları kullanan pek okumadım nette

hala araştırıyorum momfortbaby daha sıcak bana ama onuda yaz sıcağında nasıl kullanırım bilmiyorum
yaz sicagi hic aklima gelmemisti burasi 45 dereceyi gecer hatirlatman icin sagolasin :)

Momfortbaby diye bir marka aldim forumda hashande tavsiye etti, ama kizi koyamadim icine! Ne pusete ne slinge ne ana kucagina hic birine girmek istemedi, sadece kcakta olacak! Kollarim kopuyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :(
Tesekkur ettim.cimcime sicagi hatirlatti alsam mi ki oglan pisik olur onda sanki

ben yaptım o işi
nasıl oldu anlamadım ama çok yorulduğum bir an ne yaparsan yap benimde dinlenmeye ihtiyacım var dedim
bıraktım yatağına ağladı ağladı uyuya kaldı
şimdide uyuyacağı zaman yavaşça yatırıyorum orada uyuyor
hatta biraz önce gazını çıkarıp biraz oynadıktan sonra baktım gözler kızarmış yatırdım beşiğine uyuyakaldı
maşallah dilimi ısırayım
Bende dpgdugundan beri uyumasi icin besigine yatiriyorum biraz bakiniyo arada bagiriyo sonra uyuyo:) masallah prenseslere

bugun sizde okudum bende aglayinca almadim emzigi zorla tikdi agzina yaatga egilince biraz belim agridi ama geri uyutmayi basardim
bide benimki 10 dk falan beklemez ilk dakkadan basiyor çigligi

valla ben hazir cevaptirim hiç bi lafin altinda kalmam kolay kolay ozelliklede kocama karsi :)
ama kendimi yerine koydum da cevap bulamadim hiççç kocana diycek
Senin kocayı hazırcevaptan başkası kesmez zaten

Back
X