2015 Şubat Anneleri

Gece gunduz ayrimi yapsin diye ben isik yakmiyorum aranin isigi yaniyo gormeme yeterli oliyo alt degistirirken huysuzlaniyo benimki ac uyandigi icin ama gece yapmis oluyo yedirip altini alinca kusuyo yedirmeden aliyorum gece kaka yaptigi bile oldu cok agliyo diye bi kac kere gece almadim alirken siskin oldugunu gorunce vicdan yaptim bisey olmiyosa cok kasmiyim bende o zaman
Bende gece lambasiyla idare ediyorum kaka yaparsa mamasinin yarisini verip altini aliyorum kalanini sonra veriyorum az once uyanmasin diye esim mamasini verirken bende altini aldim isimiz bitti derken kaka yapti hemen mamayi birakip tekrar alt aldim sonrada mamayi verdim eger pisik olacagindan korkup aliyorsan bence pisik onleyici kremini surup yatmadan son emzirmenden once veya sonra kaka yapmadigi surece sur kremi bi daha dokunma uykusu bolunmesin

Emzigi sevmiyor midesi kalkıyor yinede ısrarla vermeliyim ve kaac güne yatağa alistiririm
Bende ilk verdigimde ogurdu istemedi ama sonra daha alisti. Ben bi de en.basindan beri yatagina yatirdim hep ve asla sallamadim. Bence sende simdiden basla ve sabirli ol bence alisir.

Valla mı? Ee seninki küçük benimkinden
Zararlı olmasın anne sütünden başka bir şey vermeyin diyorlar ama hoş ona bakılırsa şurup olunca verin diyorlar.benimde sol gözüm görmüyor göz tembelliği var, eşimde gözlüklü. Gözler genelde kalıtsal oluyor.Eşim şimdiden gözleri bozuk olur diye endişeli

Geçmiş olsun canım.
Annemin gözleri 7 numara miyop 4 astigmat 10 -11 numara.
bana de kardeşime de doktorlar tavşan gözlü diyorlar :)

canım bunu diyen dr lar çapa nın sağlam çocuk bölümünün başındaki prof lar. Tamam üzerinden sene geçmiş olabilir ama olsun.
Ben 1 ay hastanede kalmışım hoca babama 15 günlükken havuç armut suyu sıktır getir demiş. Elma gaz yapar elma getirme demiş hatta.
25 günlük oldu Benimki. kimseye bir şey diyemem ama ben veriyorum.
rendeliyorum biraz sonra çay süzgecine koyup bastırıyorum bir kaşık çıkıyor zaten... ama A vitaminin çözülmesi için 1-2 damla zeytinyağı damlatıyorum.

Merhaba

Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz
Ben her zaman 4saat bile tutmuyorum.zaten bezi az bi kirlensin durmuyor oglum.

Ne olacak canım sen neden öpmedin. Doktor anne babası öpsün dedi bize belki bir nedeni vardır.
Yanaklarinda sivilceler vardi canim basindan opuyodum hep bide esimin sakallari var daha cok tahris eder diye opturmedim simdi opuypruz gecti yanaklari

ben erken yaptırmayı düşünüyorum sünneti biraz toparlansında böyle sıkıntılar yaşamamk için
o sünnet derisini geriye doğru hareket ettirmenın bi zamanı var mı
daha küüçükler ya
olmadı o şekilde kapanmasını engelleriz
o beyazşeyi görünce panik oldum
Cok geciktirme o zaman.erken vakit yapilirsa lokal anestezi ile yapiyolar ve 1gunde filan iyilesiyormus.bizde yakinda yaptiracagiz.persembe bi kontrolumuz var,o zaman gun alicaz..
Pipiyi tutup haffce geriye dogru derisi hareket ettiriliyor.deligin icinde kalan tortu cikiyor.zamani yok bunu yapmanin.erkek cocuklular biliyormus mesela ablama da dr gosterms.cok onemsememistim ama sonra enfeksiyon oldu dedi,yegenim icin..

Ben de Diyarbakırdayım :)
Ben aldım momfortbaby kalın bişey değil öyle gayet güzel kumaşı..
Sicak yazin iste bende batmandayim ins son yazimiz olacak ama iste kullandinmi hic bebis rahat mi simdi kanguruyu taktik diyelim.yaz sicaginda ikimizin atesi pisirir mi ki die dusundum yazin kiyafet bile giydirmiyor burda ark bez zibin.o kadar :)

belli bi rutin uyguluyorsun uyku oncesi sonra yatagina koyup çikiyorsun odadan, çocuk 2 gunde alisiyor , tabi azcuk agliyor dayanmak lazim :)
ama benim kizim ikinci uykuya bile çok az aglamisti
pes etmemek lazim, çok agladi diye gidip alirsan çira gibi yandin demekdir :)
Bende kızımı böyle alıştırmıştım odasına ama bunun bi yöntem olduğunu bilmiyordum. 4 aylıktı, 2 gece çok ağladı. Eşim ne vicdansız annesin demişti:)

Artık nası bi cadı olduysam babam üst katta tv izlemeye başladı
Benden kaçmana gerek yok dedim ; (şaka yapmıştım)
-menfi Elektirikten hoşlanmıyorum dedi bana
Ay cok güldüm sonra :)) bütün gün Başımda onu yapma bunu yapma delirtilmişim:) sonra menfi elektrik

Ya bu bebişler emziği düşürmeden uyumayı ne zaman öğreniyordu vermek istiyorum da sürekli yat kalk emzik ver daha çok yoruyor beni :(

Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evde:KK70: Bide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim:KK70: Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı:KK43:
ben molfix kullanıyorum şuana kadar hiç sızdırmadı. oğlumda huggies kullandım ondanda memnundum ama molfix daha esnek geldi.

Ya bu bebişler emziği düşürmeden uyumayı ne zaman öğreniyordu vermek istiyorum da sürekli yat kalk emzik ver daha çok yoruyor beni :KK43:
aynı benim kız :KK70:

Dun tum gun 1,5 saat uykumuz var.gecede farkli gecmedi.nasil duruyo bu oglus anlamiyorum.dun karnabahar yemistim gaz yapti sanirim.ayni guncikiyodur umarim sute etkisi.yok bugune kaldiysa yandim

Dun tum gun 1,5 saat uykumuz var.gecede farkli gecmedi.nasil duruyo bu oglus anlamiyorum.dun karnabahar yemistim gaz yapti sanirim.ayni guncikiyodur umarim sute etkisi.yok bugune kaldiysa yandim
Tahin helvası yediğimde bizim de öyle olmuştu. Gazlı şeylere bir süre uzak kalmak lazım.

Bende kızımı böyle alıştırmıştım odasına ama bunun bi yöntem olduğunu bilmiyordum. 4 aylıktı, 2 gece çok ağladı. Eşim ne vicdansız annesin demişti:)
haha ben esim evde olmadiginda yapmistim, birakmzazdi yoksa gider alir çocugu dayanamaz :))

kucagimda uyurdu yataga koyardim yarim saat olmada, viyaklardi, bigun canima tak etti netde arastirirken uyutma yontemlerini bunu buldum hmn uyguladim
gece 10 kere uyanan çocuk iki uç kere uyanir olmustu
4 yasina kadarda çok guzel uyudu ogle uykusunu fln, simdide guzel uyyor gerçi hiç ugrasmam gider yatagina yatar
ikinci oglanda beceremedim bunu yapmayi 4 sene perisan oldum , oda 4 yasinda alisti yataginda uyumaya

bunda acimasiz anne olucam sonra kimse bana acimiyor vallaaaa :))

aslinda aglatma yontemi deyince yanlis anliyo insanlar, 3. uykuya baya bi duzene girmis oluyor gunlerce haftalatca aglamiyorki çocuk

Back
X