Bu arada dun gogusler bos gibiydi pompaya sol memeden hiç sut cikmadi dedm aha sut de gitti bravo. Emziren anneler diye bi grup var facede. Bu isin deneyimlsi bilgilisi cok orda. Ordan medet umdum gebelde tazyikten yutamama buna refleks gelistrmstr dediler. Hayir sagiyorum sut yok cocuk aliyor boguluo gibi hareketleri aninda hava yutup gaz dugumlenisi. Sanki yutagina findik kacmis gibi inmio aşağıya. Her yudumda her dakka gaz mi olur yarabbm. Makineyle sagma elle sag dediler ben onu Bilemiyormusum saolsunlar o gruptan ogrettiler. Hakkaten inanilmaz tazyikli cikti sut dun gece sastim kaldim. Pompanin cikaramadigi sutu bardaga sagdim. Fakat biraz sag tazygi al dediler sag sag hala tazyikli ne gıcık istir. Bir de inek sagar gibi kendimi sagmak cikti az yüküm var ya. Gece onun uzerne emebldi belki dedm careyse sagarm ama bugun de aynen sagdim onden yine tikaniyor cekip itiyor. bir acayip is. Hem tazyik hem tazyige gelistrdigi refleks hem de dehset bir gaz kolik problemi birlikte seyrediyor gibi. Dunden onceki aksam mantı yemistik yogurt şüpheli listesinde oldugundan alerjiden de iyice suphe etmye basladim. Ikinci defa boyle cok bilinmeyenli bi denklemin caresz oznesi olmak korkunç bir duygu. Guya gaz ilaci da veriyoruz hersey hala moktan. Gidip balkondan atasim var kendimi.