yok kızlar yok bize özellikle çocuksuz birinin evine gitmek haram.. belamızı mı arıyoruz otur oturduğun yerde di mi?
arkadaşlara gittik ya çaya. ilk kez gittik evlerine. bir dakika mı durmaz bi çocuk.. allahım resmen terledim.. çok gerildim stres oldum. eşim bile gerildi ya. evde de biblo mum ne ararsan her yer ıvır zıvırla dolu. bi de köpek vardı bu küçük süs köpeklerinden. onun peşine koşucam diye girmediği yer kalmadı. sevdi ama havlayınca korktu. masada yedik bişeyler çay içtik daha doğrusu diğerleri yedi ben kızla uğraştım. babası da oyalamaya çalıştı. ama yok illa o evi keşfedecek ne görürse alacak..
allah var arkadaşlar lütfen rahat olsun alsın tutsun ondan önemli değil dediler ama olmuyo işte bişeyi kırarsa mahcup olur insan. istemez kimse eşyasına zarar gelsin sonuçta. off kabustu ya resmen kabus
eve gelirken arabada uyudu. ama tabii çıkarken uyandı. eve gel altını üstünğ değiş vs yatırdım bu sefer de uykusu kaçmasın mı.. saat 00:10 ve şu an yeni uyudu. herhalde bir saati geçti. uykusu kaçtı saati geçince herhalde. burnumdan fitil fitil geldi resmen.. zaten inanılmaz yorgunum belim kopuyor, başım ağrıyor.
yok anam yok akşam gezmesi bana haram otur oturduğun yerde kızım.. hatta parka gitmek dışında her şey bana haram artık sanırım..