2015 Şubat Anneleri

ahhh keşke öyle desem de havalara uçsak. ama ne yazıkki değil :KK43: altınolukta annemlerin yazlığı canım. çocukluğumdan beri giderim. iki yıldır gitmedim ilk kez. bu sene gidicez inşallah. orası da benim evim gibi ya senelerdir alışmışım o yüzden bana rahat gelir zaten annemler yanımda olacak. Begüm de artık alıştı sanki çok sık gittiğim için annemlere en az 3 hafta. geçen yaz gittiğimde çok zordu kabustu ama artık alıştı hemen ayak uyduruyor. bi de benim şansım kalabalığı seviyor bizim kız dayılarıyla dedesiyle çok eğleniyor. kuzenlerimin çocukları zaten hep küçük. çocuklara da bayılıyor. istanbulda gün nasıl bitiyor anlamıyorum. ama yazlığa gidince ailecek başbaşa olucaz biraz kafamızı dinliycez daha güzel olucak. eşimde sonra gelicek. artık gece kızı uyutup alemlere akıcaz şimdiden kafama koydum :KK70:

kalabalık olunca zor haklısın. annenlerin yanında olsan yine rahat olur ama kvlerin yazlığında daha zor olur. kimse kusurabakmasın bu böyle yani. insan kendi ailesinin yanında rahat eder tabiiki.
Süper planlar. Senin adına heyecanlandım valla :) inşallah çok çok güzel bir tatiliniz olur. Tabi bizimde :))

ah kızlar canım kızlar bitmiyo bu işler bitmiyoooooo :mad:

eşimin işi erken bitti gelirken pazara uğra dedim dolap tam takır. o ara bari kızda uyurken dolabı temizliyim dedim bi giriştimki kendimi dolabın arkasındaki duvarı silerken buldum :KK57:

dolabın arkası leş olmuş resmen. oy bitmiyo bu işler yaaaa. off hergün bişey çıkıyo. bu ev tam anlamıyla niye temiz olmuyo. o çıkan kiri görünce biz burda nasıl yaşıyoruz dedim. en güzeli görmemek vallahi. off çok yoruldum :KK43:

bizim adam da pazarı yığmış. domates salatalık al dedim üçer kilo almış. bi kıvırcık almış iki kafa büyüklüğünde. iki kilo kabak almış iki buçuk kişi bunları nasıl yiceksek :KK70: dolabın çekmecesine sığmadı sebzeler. oy anam ya daha yemek yapılacak :mad:

akşam da yeni evli arkadaşlar çaya davrt etti ilk kez gidicez. allahtan ev hediyesini almıştım. evde de köpek var bakalım begüş napıcak :)
:D :D ay çok güldüm. Eşlerin Pazar'da matematik zekaları sıfırlanıyor, gözleri nizamları şaşıyor :D ben de tane hesabıyla yazarım. Mesela dört kabak beş patlıcan gibi yoksa eşimde hale çevirir mutfağı.

Canımcım hiçbir zaman tam anlamıyla temiz olamayacağımızı kabullenmekle işe başlayabilirsin. Birde Begüm uyurken kendine vakit ayır Can'ım yaa, zaten geç uyuyor gündüz bari dinlen..

Süper planlar. Senin adına heyecanlandım valla :) inşallah çok çok güzel bir tatiliniz olur. Tabi bizimde :))
Sapanca annemlere 15 dk.g erci yazliktayiz.o uzakta.dugunler için o tarafa gecebiliriz.
aydincikta bize 1.5 saat.oranin incekum mevkisini seviyorum.sig olduğu için çocuklar rahat giriyordu.bi hafta sonu gidelim yazın.ogretmenevinde kalırız diyorum.kismet belki karsilasiriz.

Evet zor olacak ama napim mecbur :) ertesi gün iş olmasa neyse de işte uykusuz bit şekilde işe gidicez.. Sağlık olsun :) bi de sayın kv pazartesi müsait değilmiş ayazı mecbur okula götürcem yavrum tam prrişan olacak bütün gün allah yardım eder inşallah :)
Sen de götüreceksin ha.. Ama korkma kolay oluyor, çocuklarla oyalanıyor, uyku ilini de belki bobada halledebilirsin.. Senin odan var dimi daha kolay olur orada. Anasınıfına falan da götürürsün, oyuncaklarla oynar. Yiyecek olayını da muzla sütle idare edebilirsiniz. Ben hurmalı muzlu süt yaptıydım, öyle geçiştirdik o gün.

Sapanca annemlere 15 dk.g erci yazliktayiz.o uzakta.dugunler için o tarafa gecebiliriz.
aydincikta bize 1.5 saat.oranin incekum mevkisini seviyorum.sig olduğu için çocuklar rahat giriyordu.bi hafta sonu gidelim yazın.ogretmenevinde kalırız diyorum.kismet belki karsilasiriz.
Ay ne güzel yaa :) valla ne güzel olur haberleşelim bence

:KK70: :KK70: ay çok güldüm. Eşlerin Pazar'da matematik zekaları sıfırlanıyor, gözleri nizamları şaşıyor :KK70: ben de tane hesabıyla yazarım. Mesela dört kabak beş patlıcan gibi yoksa eşimde hale çevirir mutfağı.

Canımcım hiçbir zaman tam anlamıyla temiz olamayacağımızı kabullenmekle işe başlayabilirsin. Birde Begüm uyurken kendine vakit ayır Can'ım yaa, zaten geç uyuyor gündüz bari dinlen..
Katılıyorum.bi kere kafana Gore takıl dedim geçenlerde.ne kadar çabuk curuyecek yeşillik varsa almıştı.peşpese ot mu pisirecem.bana hoşta çocuklar istemez.liste vermeye devam

Sen de götüreceksin ha.. Ama korkma kolay oluyor, çocuklarla oyalanıyor, uyku ilini de belki bobada halledebilirsin.. Senin odan var dimi daha kolay olur orada. Anasınıfına falan da götürürsün, oyuncaklarla oynar. Yiyecek olayını da muzla sütle idare edebilirsiniz. Ben hurmalı muzlu süt yaptıydım, öyle geçiştirdik o gün.
Hurmalı suttehurma çiğden mi yoksa hafif haşlayıp yumusatiliyo mu.badem sütüne bal katıyorum.hurmada deneyim

Yok canım odam yok, öğretmenler odasındayım bi memur da var o odada sürekli giren çıkan oluyor.. Walla sınıfta olsam kolay da çocuk ortalıkta rezil olacak, uyku konusunda.. Yemek sıkıntı değil, yemek çıkıyor, mutfakta da istediğimi Yaşar aşçı teyzeler onda sıkıntı yok.. Stres yaptım ama boşuna elbet olacak olmadı eve giderim çok azarsa ayaz :) 6 saat bi de az değil aöa idare edicez

Çocuğaaaaa bakar annneeeeeeee her işiiiiii yapar annneeeeee gece gündüz çalışıııııığğııırr nıı nıı nıı nıı :KK75::KK75::temizlik::anne: neydi gerisi unuttum :)) aynen bu modadayız kızlar. Durmak yok yola devam:KK5: napayım işte başa gelen çekilir canlarım. Uyudu kucağımda ben de soru çözdüm tahtada.
Yasemincim evde daha çok yoruluyor insan onu da yapayım şunu da yapayım derken aynı çemberde dönüp duruyoruz. Çalışırken bazı şeyleri es geçmek zorunda kalıyoruz ev işlerinde. Ama bakıyorum ki yapmayınca da oluyor. Mesela sabah yatağı toplamasan da oluyor, ama evdeysen o yatak orda öyle durmaz diyorsun dimi :))
Ayrıca ayazbeyazcım bizde seni öptük :KK24:
Mery canım sen Becerikli sin blogundan belli. Kucağında çocuğu uyutup çocuklara soru çözerken fırsat verseler o arada yemek bile yapabileceğin imajı çizdin bende:KK69::hamarat::anne::temizlik::KK6:
Helal olsun ne diyim maşallah. Allah saglık huzur versin de böyle koştur, koşturalım hepimiz :)))

dedim canim napayim bebk laftan anlamaz diye
karsinda 4-5 kadin bikbik otunce bisey diyemiyorsunki fazla
yani ben diyemem onlarin fikri degismez kendimi yorduguma degmezzz :KK43:
İlla herkesi kategorize edecekler ya . Ay uyuzlar. Birde kendilerini mükemmel anne sanıp iyice bir kasılmışlardır. Canım ya az görüş yada hemen cevabı yapıştır onlara. Bazı insanlar malesef patavatsız ve dar görüşlü.
Sen çok iyi fedakâr çocukları için çırpınan bir Annesin takma kafana o denyoları :))))))

mery60 mery60 evet pazarda resmen matematiği unutuyolar deli bunlar ya :D bakalım nasıl bitiricez o kadar şeyi.

inşallah senin de bu yazın mükemmel geçer canım..
ev işine çok takılan biri değildim ama evde durdukça gerçekten gözüne batıyor yapmak zorunda hissediyorsun ki bi çok şeyi tam anlamıyla yapamıyorum.. bittor merim işler bitmiyor cidden çok bunalıyorum birazcık dinlenecek zaman bulamıyorum ya..

Mis lily Mis lily canım az kalmış sağ sağlim gelin inşallah. aynı ülkede olsun da farklı şehirler ordaki kadar sorun olmaz artık burda otobüs gibi uçaklar sık sık gidersiniz :)

gelincikgibi gelincikgibi tabiiki bize anlatacaksın sen dersin bunu en başta zaten burası bizim içimizi döktüğümüz yer birbirimize. bizi en iyi biz anlarız. içinin ne kadar buruk olduğunu tahmin edebiliyorum..
umarım yolcuuğunuz güzel geçer canım benim..

yok kızlar yok bize özellikle çocuksuz birinin evine gitmek haram.. belamızı mı arıyoruz otur oturduğun yerde di mi?

arkadaşlara gittik ya çaya. ilk kez gittik evlerine. bir dakika mı durmaz bi çocuk.. allahım resmen terledim.. çok gerildim stres oldum. eşim bile gerildi ya. evde de biblo mum ne ararsan her yer ıvır zıvırla dolu. bi de köpek vardı bu küçük süs köpeklerinden. onun peşine koşucam diye girmediği yer kalmadı. sevdi ama havlayınca korktu. masada yedik bişeyler çay içtik daha doğrusu diğerleri yedi ben kızla uğraştım. babası da oyalamaya çalıştı. ama yok illa o evi keşfedecek ne görürse alacak..

allah var arkadaşlar lütfen rahat olsun alsın tutsun ondan önemli değil dediler ama olmuyo işte bişeyi kırarsa mahcup olur insan. istemez kimse eşyasına zarar gelsin sonuçta. off kabustu ya resmen kabus :mad:

eve gelirken arabada uyudu. ama tabii çıkarken uyandı. eve gel altını üstünğ değiş vs yatırdım bu sefer de uykusu kaçmasın mı.. saat 00:10 ve şu an yeni uyudu. herhalde bir saati geçti. uykusu kaçtı saati geçince herhalde. burnumdan fitil fitil geldi resmen.. zaten inanılmaz yorgunum belim kopuyor, başım ağrıyor.

yok anam yok akşam gezmesi bana haram otur oturduğun yerde kızım.. hatta parka gitmek dışında her şey bana haram artık sanırım..

yok kızlar yok bize özellikle çocuksuz birinin evine gitmek haram.. belamızı mı arıyoruz otur oturduğun yerde di mi?

arkadaşlara gittik ya çaya. ilk kez gittik evlerine. bir dakika mı durmaz bi çocuk.. allahım resmen terledim.. çok gerildim stres oldum. eşim bile gerildi ya. evde de biblo mum ne ararsan her yer ıvır zıvırla dolu. bi de köpek vardı bu küçük süs köpeklerinden. onun peşine koşucam diye girmediği yer kalmadı. sevdi ama havlayınca korktu. masada yedik bişeyler çay içtik daha doğrusu diğerleri yedi ben kızla uğraştım. babası da oyalamaya çalıştı. ama yok illa o evi keşfedecek ne görürse alacak..

allah var arkadaşlar lütfen rahat olsun alsın tutsun ondan önemli değil dediler ama olmuyo işte bişeyi kırarsa mahcup olur insan. istemez kimse eşyasına zarar gelsin sonuçta. off kabustu ya resmen kabus :mad:

eve gelirken arabada uyudu. ama tabii çıkarken uyandı. eve gel altını üstünğ değiş vs yatırdım bu sefer de uykusu kaçmasın mı.. saat 00:10 ve şu an yeni uyudu. herhalde bir saati geçti. uykusu kaçtı saati geçince herhalde. burnumdan fitil fitil geldi resmen.. zaten inanılmaz yorgunum belim kopuyor, başım ağrıyor.

yok anam yok akşam gezmesi bana haram otur oturduğun yerde kızım.. hatta parka gitmek dışında her şey bana haram artık sanırım..
aksam komsular park da semaver yapacaklardi çay için
çayla aram yok da çay bahane muhabbet sahane deyup aralarina girmek istedim

bulusalim dedikleri saatt tam uyku saatiydi
kanguruda zar zor uyuttum bakdim olmuycak ben eve gidim dedim olmuycak kuçuk çocukla
eve geldim merdivenlerde uyandi geri yarim saat ugrastim uyutamadim
kalkdim geri gittim parka biraz oyalandi geldik uyyana kadr 23 u buldu
tovbe diycem ama olmuyor iste disari çikmadan , yaz geliyor buyuk çocuklar istiyor arkaaslari gibi disarda olmak
zor sokdum eve çocuklari herkes duryordu biz geldik

Evet zor olacak ama napim mecbur :) ertesi gün iş olmasa neyse de işte uykusuz bit şekilde işe gidicez.. Sağlık olsun :) bi de sayın kv pazartesi müsait değilmiş ayazı mecbur okula götürcem yavrum tam prrişan olacak bütün gün allah yardım eder inşallah :)
Canim yaa off goturemeyecegin bi is olsa ne yapacaktin kiyamam cok kotu denk gelmis. Allah kolaylik versin

Ay Can'ım Nasıl seviniriiiiiim yapalım tabi. Durukuşumu yakından görmek istiyorum. Sen nerdesin?
Kocaeli'deyim canim. Gezmeye gitmistik biz oraya cok kisa surmustu yol. Cok mutlu olurum ben de seni ve Tuna'yi gormekten. Bizim kuduruklar da tanismis olur

aksam komsular park da semaver yapacaklardi çay için
çayla aram yok da çay bahane muhabbet sahane deyup aralarina girmek istedim

bulusalim dedikleri saatt tam uyku saatiydi
kanguruda zar zor uyuttum bakdim olmuycak ben eve gidim dedim olmuycak kuçuk çocukla
eve geldim merdivenlerde uyandi geri yarim saat ugrastim uyutamadim
kalkdim geri gittim parka biraz oyalandi geldik uyyana kadr 23 u buldu
tovbe diycem ama olmuyor iste disari çikmadan , yaz geliyor buyuk çocuklar istiyor arkaaslari gibi disarda olmak
zor sokdum eve çocuklari herkes duryordu biz geldik
Kısaca herşey burnumuzdan geliyor dimi :( walla ben artık karar verdim bende bi sıkıntı var, ben mesela dün ayazı düğüne götürmedim uyku saati falan diye, bi gittim ki bi ton çocuk daha küçükleri de var büyükleri de.. Küçükler ya kucakta ya Bebek arabasında, büyükler ortalıkta oynuyor :KK57:

Yani ben götürsem ayazı uyuyamaz muhtemelen, ağlar yatağını ister vs. Yani alıştırmam lazımdı, gerçi sen hep çıktın dışarı hatırlıyorum geçen yıl fa hep parklardaydın

Yok canım odam yok, öğretmenler odasındayım bi memur da var o odada sürekli giren çıkan oluyor.. Walla sınıfta olsam kolay da çocuk ortalıkta rezil olacak, uyku konusunda.. Yemek sıkıntı değil, yemek çıkıyor, mutfakta da istediğimi Yaşar aşçı teyzeler onda sıkıntı yok.. Stres yaptım ama boşuna elbet olacak olmadı eve giderim çok azarsa ayaz :) 6 saat bi de az değil aöa idare edicez
Olmazsa bir günlük rapor alırsın camım napalım idare etmek zorundayız..

Back
X