- 7 Mayıs 2015
- 434
- 240
- 23
Oy oyy gaynanada ki tiyatral yeteneğe bak sen . Boşuna harcanmasın oyuncu olsun bari
Evet hem ne giyeceğimi şaşıyorum hem de bi kaç gün çok soğuk oldu o zaman da gece üşüdüm ayazı emzirirm diye.. Geçer inşallah çok sağol
Ben o bal limonu hemen yapayım dur, mideme de iyi gelir belki çok ağrıyor çünkü..
Kv tam evlere şenlik olmuş canım bi insan bu kadar değişebilir anca.. Ya sürekli konuluyor, sürekli her şeye müdahale ediyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye.. En basitinden dün pasta yapıyordum işte folyo çıkardım kelepçeli kalıp için, görüyor şimdi bakıyor diyor ki "onu kes o şeye sar". Eh be kafin zaten belli değil mi öyle yapacam?? Ya bana batıyor artık her şeyi..
Eşim hafta sonu için bana sınav görevi ayarlamış, her ili gün ikişer oturum.. Kv söylemiş sonra "tamam oğlum bakarım" demiş. Sonra ben geldim eve "sınav görevin varmış, hiç mi paranız yok, ben de kendimi ayarlamamıştım hafta sonu kalmak için, evde de işlerim hep duruyor" dedı bi ton..
Dedim bende Mutlu evde bakar pazar günü sen git..
Sonra eşim eve geldi, tam tersini konuştu yine
Ama bu sefer her şeyi anlattım eşime, sonra be oldu bilmiyorum açıkcası..
Anlican kadını boğasım var seni çok iyi anlıyorum artık bu kv konusunda aöa işte gıkımı çıkaramıyorum![]()

Şaka bir yana tahammül edilmesi zor bir durum gerçekten iyi sabrediyorsun. Eşin ne diyor peki o da farkındadır herhalde.
Yani yaşlılar tahammülleri yok bizim yaramazlara dayanmak zor ama keşke açıkça söylese yada böyle alttan alta iş çevirmese .
Ne kadar kalmıştı gitmesine kayınvalideciğinin