Selam kızlar. Yaşasın okulun son haftası ama bizim bir haftamız daha var, sonra ver elini memleket :)) Tuna'yla otobüs yolculuğu yapıcaz. Ara tatilde yapmayı planlamıştık ama son dakika babam gelince iptal olmuştu, bakalım bu sefer olacak mı.. Gece yolculuğu inşallah uyur, sonra bi aktarma var. Aman hallederiz yav. Kadının bi tanesi 26 saat yolculuk yapıyordu. Hemde Japonya'yla Türkiye arası. Hemde bebesiyle. Hemde tek başına

ben de yaparım herhalde.
Bayram'dan sonra da Sapanca sonra Akdeniz tatili ay inşallah bu yaz güzel geçer. Rejime yine başladım ama öğlen neredeyse yarım pide yedim

rejime bak

bide regl oldum başım falan dönüyor diyordum, yiyince kendime geldim, meğer açlıktanmış. Kızlar Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin.. İyi dayanıyorsunuz.
@AyazBeyaz tatlım kayınvalideleri bi kenara fırlatıp yaklaşan tatilin keyfini çıkaralım. Onlar da daş yesin

siz tatile gidecek misiniz?
yeb4
Can'ım misafir ağırlamak çok zor hakkaten, hem oruç hem çocuk hem sıcak valla yine iyi üstesinden gelmişsin. Ay sen ne güzel şeyler yapmışsındır kim bilir . Sana iftara gelmek lazım :) annem misafir gider gitmez evi sanki misafir gelecek gibi süpürürdü. Hele çocuklu misafirde, mümkün değil evin normal kalması. Gördüm fotoğraflarını, ikisi bir olup evin altını üstüne getirmişlerdir, cingözler :))
BRBM
ne çok kaza atlattı beratcık.. Geçmiş olsun, sen markalın dediklerini yap iyileşir inşallah hemen. Havalar ısındıysa Güneş'e çıkar versin sırtını oh sıcacık, yara izi kalmasında Güneş'in bi etkisi olduğunu bilmiyordum, olmazsa Oray'a yara bandı yapıştır Güneş'te.