2015 Şubat Anneleri

Eneeeem kimse yok ya biralarda :oha:
Sıcaktan herkes bayıldı mı ne oldu :KK59:

Şaka bir yana merak ettim gerçekten ben de giremiyorsun kaç gündür de böyle bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmemiştim..

Felaket sıcak kızlar bize buralar.. Hele evimiz bar yaa dışarıdan daha da sıcak :( ne yapacam ben ayazla böyle bilmiyorum geçen yıl da çooook zor geçmişti :( hayırlısı bakalım..

Sizler ne yapıyorsunuz acaba inşallah itidir herkes :ıslık:

Valla sıcaklar bizi de mahvetti.yavrumun poposu beli hep pişik oldu.ben de bezinin bel kısmına bebekken kullandığı ağız bezlerinden koyup öyle bağlıyorum.uyurken bile sürekli eli belinde kaşımak istiyo

.2 haftadır zaten gece uykusu yok 10 kere uyanıyo gece 1 buçukta yatıp sabah 5 te uyanıyo.bu girişle vücudum iflas etmese iyi...

Valla sıcaklar bizi de mahvetti.yavrumun poposu beli hep pişik oldu.ben de bezinin bel kısmına bebekken kullandığı ağız bezlerinden koyup öyle bağlıyorum.uyurken bile sürekli eli belinde kaşımak istiyo

.2 haftadır zaten gece uykusu yok 10 kere uyanıyo gece 1 buçukta yatıp sabah 5 te uyanıyo.bu girişle vücudum iflas etmese iyi...
sen nerdesin canim kaç derece sicak ki
yavrum ya isilik mi oldu kiyamamm

valla su an benim oglanda body pyjama uzerindede battaniye var ama battaniyey biraz atiyor ustunden hemde terlemiyor bile:))

Şaka bir yana merak ettim gerçekten ben de giremiyorsun kaç gündür de böyle bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmemiştim..

Felaket sıcak kızlar bize buralar.. Hele evimiz bar yaa dışarıdan daha da sıcak :KK43: ne yapacam ben ayazla böyle bilmiyorum geçen yıl da çooook zor geçmişti :KK43: hayırlısı bakalım..

bar ne demek canim evimiz bar demisin ya

bilmiyorumki neden gelmiyolar
kimse yazmayinca bende yazamiyorum

yasemin niye gelmiyorki o gelip yazardi yeb4 yeb4

biz uykuyu duzelttik baya sukur uyku aralarini çok açinca yaninda durmuyorum birakip çikiyirum bayiliyor uykusuzlukdan :)
ama yeme olayi fena hasta etti beni bu çocuk , hayatda boyle bi çocuk gormedim ben
aç ama yemiyor, açlikdan agliyor mama diye dolaniyor yemek veriyorum kafayi çeviryior
emzirsem sut yok, biberon da hep sut olmazki
napcagimi sasiriyorum
çok bunaldim artik bu yeme olayindan, yemek saati geldikçe gerginlesiyorum, beni bi stres basiyor
babasi çocuk acikdi yedirsene diyor ben o çocugu alip mama sandalyesine koymak istemiyorum biliyorum basima gelecekleri çunku
off offf bi buyuseydi hayirliisyla:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

sen nerdesin canim kaç derece sicak ki
yavrum ya isilik mi oldu kiyamamm

valla su an benim oglanda body pyjama uzerindede battaniye var ama battaniyey biraz atiyor ustunden hemde terlemiyor bile:))
Ben bursa dayım canım.valla gün içinde 40 derece oluyodur kesin.bi de evim güneş içinde kışın iyi de yazın kötü oluyo malesef..

Benim kızda bi tek çıtçıtlı zıbın var o bile fazla geliyo yazık.elimden gelse suyun içinde yatırcam çocuğu :) seninki şanslı kıymetini bilsin serinliğin :)

biz uykuyu duzelttik baya sukur uyku aralarini çok açinca yaninda durmuyorum birakip çikiyirum bayiliyor uykusuzlukdan :)
ama yeme olayi fena hasta etti beni bu çocuk , hayatda boyle bi çocuk gormedim ben
aç ama yemiyor, açlikdan agliyor mama diye dolaniyor yemek veriyorum kafayi çeviryior
napcagimi sasiriyorum
çok bunaldim artik bu yeme olayindan, yemek saati geldikçe gerginlesiyorum, beni bi stres basiyor
babasi çocuk acikdi yedirsene diyor ben o çocugu alip mama sandalyesine koymak istemiyorum biliyorum basima gelecekleri çunku
off offf bi buyuseydi hayirliisyla:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

kandırarak yedirmeyi denedin mi mesela biz şuan mutfak lavobosunun başında yediriyoruz. suyu açıyoruz bardak çanak yıkıyor güya öyle kaptırıyoruz. yoksa öyle sandalyeye koyayım yesin desem hayatta yemez. bundan öncede tv de reklamlarla yediriyordum. ondan sıkıldı. sonra kremlerin kapaklarını açıp kapatmayı sevdi bi dönem de öle yedi. böle değiştire değiştire gün geçiriyoruz

Biz de sicaktan bayilmadik ama surunme aşamasindayiz.hepimiz oturma odasinda klimanin karsisinda ordan oraya atiyoruz kendimizi.ben de kizarinca mendil koyuyorum beline.zaten boyna banyoya goturup dus almak istiyor benim kiz yazik.klimayi kullaninca obur odalar iskence gibi oluyor hepten.
Tek tesellim plan degisti.bayramda gidebilecegim.ancak evi temizlemem lazim.ama yerimden kalkasim yok:uykucu:

kandırarak yedirmeyi denedin mi mesela biz şuan mutfak lavobosunun başında yediriyoruz. suyu açıyoruz bardak çanak yıkıyor güya öyle kaptırıyoruz. yoksa öyle sandalyeye koyayım yesin desem hayatta yemez. bundan öncede tv de reklamlarla yediriyordum. ondan sıkıldı. sonra kremlerin kapaklarını açıp kapatmayı sevdi bi dönem de öle yedi. böle değiştire değiştire gün geçiriyoruz
Bizde koyuyoruz kaba su oyuncaklarini batirip cikarirken balkonda yediriyoruz .tabi arada kabi basindan asagi doktugu de oluyor:KK70:

selam kızlar.
arada girip bakmaya çalıştım ama yazamadım. işler güçler bitmiyor.. eşimde hasta oldu fena. bende olmuştum ama onun sinüziti azdı çok kötü oldu iki gün rapor ve antibiyotik verdi doktor. dün o evdeyken kızı öğlen uykusuna yatırıp çıktım bende bikaç işim vardı dışarda hallettim. ama nasıl bi sıcak anlatamam oruçluydum bi de dilim damağıma yapıştı.

o sabah zaten 6da kalktım Begüm sağolsun. sonra eve gel iftar hazırlıkları vs resmen geberdim yorgunluktan. akşam banyoyu bile zor yaptım. allahtan kız bu gece uyanmadı ve dokuza kadar uyududa gerçekten bi dinlendim kaç gün üstüne.

onun dışında keyfim yok pek öyle gün sayıyorum dua ediyorum kafamda bir sürü düşüncelerle. öyle işte kızlar.

bu arada bi tane diş çıktı şükür. alttaki iki dişin yanındaki. bi dişe bu kadar eziyet çekiyor, ne olurdu şöyle beş altı tane birden çıkarsaydı :işsiz:

İnşallah canım..bi de ben tam o dönem işe girmiştim eğititmim vardı annem ameliyat oldu 2 gün sonra istanbul a dönmek zorunda kaldım.o halde bırakıp gitmem içime sinmedi ama allah tan ablam yanındaydı.bi de annem hep pozitif düşündü hiç karamsar olmadı senin annende de öyle bi durum sezdim ve onların güçlü olması kadar bizim güçlü olmamız da çok önemli..umarım kısa sürede iyi şekilde sonuçlanır bu süreç...
o zamanları yaşarken çok zor geliyor ama dönüp baktığında buda hayattan bi parçaydı yaşadık bitti diyor insan. çok geçmiş olsun tekrar canım. ve çok teşekkür ederim..

ç_ok geçmis olsun yasemincim , kizlar ne guzel açiklamaislar Allah korkdugunuzla sinamasin inallah, acil sifalar versin annecigine
amin maralım çok sağol

Felaket sıcak kızlar bize buralar.. Hele evimiz bar yaa dışarıdan daha da sıcak :KK43: ne yapacam ben ayazla böyle bilmiyorum geçen yıl da çooook zor geçmişti :KK43: hayırlısı bakalım..

ben idare ederim işte canım yazdım yukarda iki gündür neler yaptığımı..

rüyamda seni gördüm geçen. sen annemlerle aynı apartmanda oturuyomuşsun. bende sana geliyorum ona geldiğim zamanlar. gün yaptık resmen senle poçalar börekler :D hatta diğer kızları da çağırsaydık keşke dedik :))

sonra sen çok sıcak olduğundan yakındın yine. zaten söylüyodun ya ondan aklımda kalmış. ve Ayaz'ın son paylaştığın fotoğrafı da aklımda kalınca ne olur çıkar çocuğun çoraplarını yandı diye yalvarıyorum sana rüyamda :D çorabı vardı o fotoğrafta demekki bakarken çok sıcak çorapla yanıyodur diye düşünmüşüm bilinçaltıma atmışım bu düşünceyi :))

bizim buralarda sıcak ama o kavurucu sıcaklar henüz başlamadı. genelde 25-27 derece arası. ama klima çok işe yaradı. bizim ev de cehennem oluyodu artık azıcık açıp serinletiyoruz ve bize üflemeyince hiç zararı da olmuyo. hatta kaç defa denedik kız sakinleşiyo resmen ortam serin olunca.

zaten yine başladı ensesini kaşımaya her tarafı isilik olcak yine :(

Ben bursa dayım canım.valla gün içinde 40 derece oluyodur kesin.bi de evim güneş içinde kışın iyi de yazın kötü oluyo malesef..

Benim kızda bi tek çıtçıtlı zıbın var o bile fazla geliyo yazık.elimden gelse suyun içinde yatırcam çocuğu :) seninki şanslı kıymetini bilsin serinliğin :)
amanin bursa yaniyormus
ben izine gelince bursada akliyorum, nemle birlesince sicak dayanilmaz oluyor
hakkaten yazik sen çocugaa
bugunde yagmurumuz var baya bi serin disarii
yaz gormedik gitti haziran bitti :(
ortasi olsa iyi olucak ne çok sicak ne soguk, normal mevsim yasamak çok buyuk bi hayalmi

napcagimi sasiriyorum
buralardayım canım sorun yok iş güç uğraşıyodum bitmiyo işler..

"evimiz var yaa" demek istemiş gelincikgibi gelincikgibi bu arada :)

Hakanın da ya uykusu kötü ya iştahı. ay ikisi bi anda iyi olsa bunların şaşarım zaten :mad:

buralardayım canım sorun yok iş güç uğraşıyodum bitmiyo işler..

"evimiz var yaa" demek istemiş gelincikgibi gelincikgibi bu arada :)

Hakanın da ya uykusu kötü ya iştahı. ay ikisi bi anda iyi olsa bunların şaşarım zaten :mad:
evet yaa biri iyi olsa oteki bozuluyor
sabah iyi yedi simdide uyumuyor
saka gibii:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

amanin bursa yaniyormus
yaz gormedik gitti haziran bitti :KK43:
ortasi olsa iyi olucak ne çok sicak ne soguk, normal mevsim yasamak çok buyuk bi hayalmi
amanin bursa yaniyormus
yaz gormedik gitti haziran bitti :KK43:
Soğuk olunca da olmuyo çocuklar eve tıkılıp kalıyo en iyisi senin dediğin gibi me sıcak ne soğuk olsun...

Soğuk olunca da olmuyo çocuklar eve tıkılıp kalıyo en iyisi senin dediğin gibi me sıcak ne soğuk olsun...
yani hazireanda ne kdr soguk olursa iste :)
yagmur olmadigi surece gunes var yok abkmiyorum çikiyorum ben
oyle çok sveiyorki benimki disariyi, evde olmasinda nerde olursa olsun karda kista kalsin hiç farketmez :)
parkda yaglur suyunun yaptigi goletde zipliyor , agzina neler neler oskuyor ben gorene kdr, bi hafatdir ishali yeni iyilesti o agzina attiklari yuzunden
o kdr yemek yemese dev adam olurdu simdiye kdr, ne bulursa agzina tiyor çer çop :(((

yarindan itibaren çok sicak olacak diyoalr 30 u gorecekmisiz hadi bismillah yaz geliyor galiba :)

yani hazireanda ne kdr soguk olursa iste :)
yagmur olmadigi surece gunes var yok abkmiyorum çikiyorum ben
oyle çok sveiyorki benimki disariyi, evde olmasinda nerde olursa olsun karda kista kalsin hiç farketmez :)
parkda yaglur suyunun yaptigi goletde zipliyor , agzina neler neler oskuyor ben gorene kdr, bi hafatdir ishali yeni iyilesti o agzina attiklari yuzunden
o kdr yemek yemese dev adam olurdu simdiye kdr, ne bulursa agzina tiyor çer çop :KK43:((

yarindan itibaren çok sicak olacak diyoalr 30 u gorecekmisiz hadi bismillah yaz geliyor galiba :)
Benim kızı genelde babası çıkarıyo ben baş edemiyorum çünkü.elini asla tutturmuyo bi sağa bi sola koşturuyo.zaten aynı seninki gibi topladığı çer çöpün haddi hesabı yok yarısını ağzına sokmaya çalışıyo yarısını babasına veriyo.eşim artık belediyeye çöpçü olucam diyo :)

Keşke burası da 30 derece olsa ya.şu an öyle sıcak ki anlatamam resmen ateş çıkıyo her yerden..

Oy oy çok az uyuyor sanki dimi.. Yani gece uyuduğu sadece bu mu? 1-5 arası mı?? Dayanmak çok çok zor olur dediğin gibi, gündüz uyuyor mu barı? Uyursa sen de hemen yat öyle bir imkanın varsa

Back
X