- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
ben idare ederim işte canım yazdım yukarda iki gündür neler yaptığımı..
rüyamda seni gördüm geçen. sen annemlerle aynı apartmanda oturuyomuşsun. bende sana geliyorum ona geldiğim zamanlar. gün yaptık resmen senle poçalar böreklerhatta diğer kızları da çağırsaydık keşke dedik :))
sonra sen çok sıcak olduğundan yakındın yine. zaten söylüyodun ya ondan aklımda kalmış. ve Ayaz'ın son paylaştığın fotoğrafı da aklımda kalınca ne olur çıkar çocuğun çoraplarını yandı diye yalvarıyorum sana rüyamdaçorabı vardı o fotoğrafta demekki bakarken çok sıcak çorapla yanıyodur diye düşünmüşüm bilinçaltıma atmışım bu düşünceyi :))
bizim buralarda sıcak ama o kavurucu sıcaklar henüz başlamadı. genelde 25-27 derece arası. ama klima çok işe yaradı. bizim ev de cehennem oluyodu artık azıcık açıp serinletiyoruz ve bize üflemeyince hiç zararı da olmuyo. hatta kaç defa denedik kız sakinleşiyo resmen ortam serin olunca.
zaten yine başladı ensesini kaşımaya her tarafı isilik olcak yine![]()

Bilinçaltım sana çok güzel bir oyun oynamış aöa ne güzel çok gerçekçi bir rüya görmüşsün :)))
Yaaa o çoraplara ne güldüm Nasıl yakıldıysa aklına :) dışarı çıkarken giydirmiştim eve gelir gelmez de yattı halinin üstüne o Zaman çektiydim de ondan :))
Kismet belki bir gün görüşürüz gerçekten :))
Ya klima değil de sanırım pervaneler var ya ondan Alicaz.. İki ay için klima Almayalım dedik ama bakalım.. Yazık demek ki az serinleyince Begüm de rahatlıyor