- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
- 133
Sağol canım öyle oldu valla eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlısını istemiştim kısmetimizde erkek varmış en çok berat için iyi oldu :)Canim hayirli olsun. Hep de erkek oldu yaw bu ikinci bebisler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım öyle oldu valla eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlısını istemiştim kısmetimizde erkek varmış en çok berat için iyi oldu :)Canim hayirli olsun. Hep de erkek oldu yaw bu ikinci bebisler:)
İyi canım benim, ateşi gitti ama gece hiç uyumadı yavrum, sabah kalkınca bi baktım ki son köpek dişi de bembeyaz çıktı çıkacak..Canim gecmis olsun kiyamam. Yaramazliktan da hic vazgecmezler sorma. Simdi nasil?
Ben de diyorum nerde bu kadın :)merhaba hanimlar
ulkemin ve sizlerin yardimcisi olsun rabbim
kardesimin yanina gittim 4 gun ugune bugu geldik
hiç bisey anlaamdim hakanin uykusu yemesi pesinde kosucam diye
artik çok yoruldum bi yerde hata yapiyorum ama nerde bulucam insallah ..
valla birakiyorum agliyor napuicamBen de diyorum nerde bu kadın :)
Ya merak aynı sorun bende de var.. Yaşlandım artık, ayazı yedirmeye çalışmaktan ve uyutmaya çalışmaktan usandım, bıktım demek istemiyorum ama harbi bıktım
Sürekli meme istiyor gün boyu, oynamıyor, bişiler oynatmaya çalışıyorum yok, her şeye ağlıyor, sabah bi saat ağladı uyanınca emzirmedim diye ben de inat ettim emzirmedim.. Sinirlenirim bozuluyor ne yapıyor veya yağacaksan bana da söyle de ben seda yapyım yoksa akıl sağlığımı kaybedicem
ah canım benim yaa.. ne kadar zor günler geçirmişsin. çok çok geçmiş olsun yavruna. bol bol kemik suyu içir, çabucak kaynasın kırığı. sana da ayrıca geçmiş olsun. bunca sıkıntı üst üste gelince bunalman çok normal. üzme kendini evlatların için güçlü ol. hele başkaları için hiç üzme. insan olan zaten demez öyle şeyler. değmez yani. sen gel bize anlat derdini. biz seni anlıyoruz merak etme. .Selam kızlar Allah ülkemizi vatanımızı ailemizi evlatlarımızı bizi korusun inşallah
Siz Türkiye'de sıkıntı içindeyken bende burada sıkıntıdaydım ödüm koptu resmen darbe olacak die sonraki gün boğuluyordum gölde Amerikalı bir kadın kurtardı Allah hidayet versin lütfen yüzme bilmeyen ya da yeni öğrenen acele etmesin çok kötüyüm psikolojim alt üst düşündükçe sanki yeniden bığuluyorum
Neyse kendimi geçtim bir sonraki gün yani dünde oğlumun bacağı kırıldı ama pazar olduğu için uzman doktor bulamadık bir günü de Ağrı'yla sızıyla alçısız atlattık
Bugün götürdük doktora ağlamaktan yüzü gözü şişti kırık çok büyük anestezi ile uyutalım öyle alçıya alalım dediler damar bulamadılar bir saat aradılar çok ağladı yavrum en sonunda kucağımda anestezi verdiler oğlumun o halini birden gözü açık bilinç kapalı halini görünce odayı ağlayarak terk ettim güya elini bırakmayacaktım hiç dayanamadım Çok şükür şimdi iyi uyuyor ama ben bu günlerin bende bıraktığı yaralarla yaşamaya çalışıyorum
En çok Can'ımı yakan da Kv kp e benim boğulmamı dalga geçer gibi anlatışıydı
Onun anası da bugün boğuluyordu dedi
Kp kim seher mi
Evet
Yüzme biliyor muymuş
Yok da söyledim dinlemedi
Ben yanlarına geçince de sustu hemen
İnsan heryerde kızım dediği insanın arkasından onun anası diye bahseder mi
Allah korudu evlatlarına bağışladı der çok üzüldüm zaten onun yüzünden oğlumun da bacağı kırıldı anne o tahtaların altı boş dedim çok bağırma rahat bırak görünce gitmez dedi ve paat oğlum boşluğa düştü çektiğim acılar böyle iciniz kararmış olabilir Hakkı'nızı helal edin şayet ben çok üzgünüm dertleşmeye ihtiyacım var Türkiye'de olsam hemen annemin kollarına koşardım
Cok gecmis olsun.ust uste cok zor seyler yasamissin.kirik kucuk olduklari icin cabuk kayniyor.kuzeniminki de iki yerden kirilmis kayakta.gecmezse ameliyat demis.3 yasinda o da.20 gunde kaynadi.insaallah seninkininde cabucak kaynar.Selam kızlar Allah ülkemizi vatanımızı ailemizi evlatlarımızı bizi korusun inşallah
Siz Türkiye'de sıkıntı içindeyken bende burada sıkıntıdaydım ödüm koptu resmen darbe olacak die sonraki gün boğuluyordum gölde Amerikalı bir kadın kurtardı Allah hidayet versin lütfen yüzme bilmeyen ya da yeni öğrenen acele etmesin çok kötüyüm psikolojim alt üst düşündükçe sanki yeniden bığuluyorum
Neyse kendimi geçtim bir sonraki gün yani dünde oğlumun bacağı kırıldı ama pazar olduğu için uzman doktor bulamadık bir günü de Ağrı'yla sızıyla alçısız atlattık
Bugün götürdük doktora ağlamaktan yüzü gözü şişti kırık çok büyük anestezi ile uyutalım öyle alçıya alalım dediler damar bulamadılar bir saat aradılar çok ağladı yavrum en sonunda kucağımda anestezi verdiler oğlumun o halini birden gözü açık bilinç kapalı halini görünce odayı ağlayarak terk ettim güya elini bırakmayacaktım hiç dayanamadım Çok şükür şimdi iyi uyuyor ama ben bu günlerin bende bıraktığı yaralarla yaşamaya çalışıyorum
Kp kim seher mi
Evet
Yüzme biliyor muymuş
Allah korudu evlatlarına bağışladı der çok üzüldüm zaten onun yüzünden oğlumun da bacağı kırıldı anne o tahtaların altı boş dedim çok bağırma rahat bırak görünce gitmez dedi ve paat oğlum boşluğa düştü çektiğim acılar böyle iciniz kararmış olabilir Hakkı'nızı helal edin şayet ben çok üzgünüm dertleşmeye ihtiyacım var Türkiye'de olsam hemen annemin kollarına koşardım
çok çok geçmis olsun canim ,Allah korumus seni evlatlar'ina bagislamisSelam kızlar Allah ülkemizi vatanımızı ailemizi evlatlarımızı bizi korusun inşallah
Kp kim seher mi
Evet
Yüzme biliyor muymuş
Amin inşallah Can'ımçok çok geçmis olsun canim ,Allah korumus seni evlatlar'ina bagislamis
ogluna da acil sifalar olsun insallah uzulme onun kemigi çok çabuk kaynar
Çok sağol Can'ımah canım benim yaa.. ne kadar zor günler geçirmişsin. çok çok geçmiş olsun yavruna. bol bol kemik suyu içir, çabucak kaynasın kırığı. sana da ayrıca geçmiş olsun. bunca sıkıntı üst üste gelince bunalman çok normal. üzme kendini evlatların için güçlü ol. hele başkaları için hiç üzme. insan olan zaten demez öyle şeyler. değmez yani. sen gel bize anlat derdini. biz seni anlıyoruz merak etme. .
İnşallah Can'ım ya aaCok gecmis olsun.ust uste cok zor seyler yasamissin.kirik kucuk olduklari icin cabuk kayniyor.kuzeniminki de iki yerden kirilmis kayakta.gecmezse ameliyat demis.3 yasinda o da.20 gunde kaynadi.insaallah seninkininde cabucak kaynar.
Cok sevindim senin adina.insaallah kisa zamanda neticelerini almaya baslarsin.o zaman bu topiğin en uslu çocuğuna benim sahip olmam gerekiyorMaRaL_
ben de aile içi çok şiddetli zamanlar geçiriyorum. vaktim olsa size uzun uzun anlatmak isterdim. Psikolojik tedaviye başladım. ilaç kullanıyorum şuan. ilaç ve terapi beraber götürcez dedi drum. inş. bu zor günleri de geçircez Allahın izniyle.