selam kızlar.. nasılsınız? umarım iyisinizdir.. yazamadım çünkü internet paketim bitti. şu anda da babamdan bağlandım yazmak için.
okuyamadım geçmişi çok fazla o yüzden inşallah herşey yolundadır. ülkecek zor günlerden geçiyoruz ona da canım sıkkın allah sonumuzu hayır etsin..
bizde durumlar ne diye sorarsanız vallahi tatile mi geldim tatil mi bana geldi belli değil. o kadar yorgunumki koca yaz günü bana yetmiyor. annem kendini toparlayamadı daha kolay değil ameliyat sonuçta. arada bir yemek yapıyor Begümle ilgileniyor ama çok yoruluyor. o sağlıklı olsa yükümü çok hafifletirdi hiç bişey yaptırmazdı ama napAlım feda olsun. yeterki şu sonuçlar iyi çıksın.
Begüm buraya alıştı artık çok fazla nedensiz ağlamaları yok. burda keyfi yerinde kocaman terasta dört dönüyor. bizimkilerle arası çok iyi özellikle dedesiyle. yine de zorluyor tabii acaip yaramaz bişey oldu bi dk yerinde durmuyor sürekli haylazlık peşinde.
hergün denize götürmüyorum çünkü dayanamam. inanılmaz yoruyor. zaten denizi sevdi mi sevmedi mi anlamadım. bazen girmek istiyor bazen ağlıyor. bugün mesela kovalarıyla bile oynamadı zehir etti bize. genel olarak sevmedi denizi sanki ya bi türlü orda keyifli olamadı. terasta bota su koyunca mutluluktan uçuyor ya da banyo yaparkende aynı.
neyse çok zorlamiycam zaten göbeğinde egzamalar azdı. iki gece bir saat boyunca deli gibi kaşınınca cildiyeye götürdüm merhem verdi. denize girsin ama güneşe çıkmasın dedi. o nasıl olacaksa. zaten saat 4ten sonra gidiyoruz. merhem biraz iyi geldi rahatladı şükür. burda çok yorulduğu için kesintisiz uyuyo o da çok iyi oldu bide gece beni ayağa dikse iyice nalları dikerdim.
ama ben tatilden hiç bişey anlamadım tabii o ayrı

çooook yorgunum kızlaaar..
onun dışında tüm kuzular gibi sevimli bişey oldu çıktı başıma. mahallede herkesin gözdesi. sokaklarda kedi kovalıyo. geçen babamla çıktılar babam kediyi öptürdü

dizleri yara bere içinde ama umrunda değil gayet mutlu. bi de konuşması gelişti baya herşeyi tekrarlıyor.
haaaa bi de üç saat önce terasta uzanıyodum telefonum yanımdaydı Begüm sen gel al telefonu terastan aşağı at

inanın 5 saniyede oldu herşey. ve asla atma huyu yoktu. gitti telefon diye ağliycam ben nerdeyse kardeşim indi aldı. beşinci kattan düştü hayatta kurtulmaz dedim hemde yepyeni eşimin hediyesi. meğer bizim bahçedeki büyük ağaca takıla takıla düşmüş toprağa hiç bişey olmadı çok şükür. yaramaz şey ya artık atmayada başladı vay halimize.
neyse sağlık olsun. durumlar böyle kızlar biraz uzun oldu kusurabakmayın. eşimde izin alıp gelebilecek mi bu ülkedeki durumlardan dolayı o da muamma.. bakalım neler olacak..