selam kızlar nasılsınız bakalım? herkes iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür. güzel haber geldikten sonra tatilde olduğumu hissettim. günlerimi dolu dolu geçirmek için elimden geleni yapıcam şimdi.
Begüm iyi çok şükür. yani haylazlıklarını saymıyorum tabii. birde dışarı çıktığımızda burnumuzdan getirmesi dışında elbette. dün akşam annemle dışarda yemek yiyelim dedik kızkıza. babamlar yok ya minibüse bindik biraz gittik falan aman yarabbim.. dönüşümüzde de uyku vakti geçince resmen savaşa mı gittik gezmeye mi belli değil. yemek yerkende rahat yok tabii. eskiden dışarda çok usluydu arabasında etrafı izlerdi. şimdi arabada da o kadar durmak istemiyor. illa elinde oyalanacağı ya da yiyeceği bir şey olacak. kısacası gezmeye gitmek bana resmen eziyet artık.
onun dışında keyfi iyi. beş gündür denize gitmedik adet oldum. zaten babamlar gelince anca gideriz. haftaya da inşallah eşim gelicek. sonra bi on gün daha kalıp dönücez. o yolu şimdiden düşünüyorum. 1400 km falan

bakalım inşallah güzel olur..
eşim gelince anneanne ve dedeye torunlarını bırakıp bi iki gün sabahtan akşama kadar kaçmayı düşünüyorum vallahi.. onlarla durur beni görmeyince sıkıntı olmuyo zaten. görünce başlıyo hemen anne anne diye. uyku meselesini de hallederler artık idare edilir napayım. çok ama çok ihtiyacımız var biraz başbaşa kalıp keyif yapmaya. neyse inşallah bi aksilik olmaz. sağlık olsunda gerisi hallolur.