- Konu Sahibi askrhpozitif
-
sorma canım sımdı bende meraktan catlıyorum sınırden patlıyormtsk ederim canimmm haftaya kdr sabretmek cok zor gercekten
Canimmbkle artis varsa saglikliddir zaten buyuk ihtimalk olur bnmde ilk kan sonucum 172.5di yukseldi iki gune bi kana bakti.drum ins sende icini ferah tut stres yapma canimmmmaza tsk ederim. insann korkuyo iste acaba ndn bu kdr dusuk cikti diye umarim artisi bian once olur. doktr bana haftaya gelmemi tekrar kan vermem gerktigini soyledi. bi bekliycegim yani
Ck sevndm canim sen cogunluk ne dedi ise onu bil cnsiyetine sen bi hafta sonra baska bi dr a hit oda erke,derse erkektir cmmTansiyonum 11 9 cikti canm
kız 2 doktor gıtmıstım zaten sımdı kız olabılır dıyen doktor kı kesın kız demedı goremedım ama kıza benzıyor dedı ılk erkek demıstı, bıde ozele gıtmıstım oda erkek demıstı burda tek kadın dogumcu varCk sevndm canim sen cogunluk ne dedi ise onu bil cnsiyetine sen bi hafta sonra baska bi dr a hit oda erke,derse erkektir cmm
Bence erkektir cnm sen yine git ayni dra degilde ozele git bakalim zaten erkektir icime ole douyo cnm bana da kiza benzio dedi kesin degil ama dedi hazirlik yapmayin uc hafta sonra daha kesini belli olur dedi oglumdada ayni dr bilmisti 11 haftalikken ilk dr ne dediyse odur canimkız 2 doktor gıtmıstım zaten sımdı kız olabılır dıyen doktor kı kesın kız demedı goremedım ama kıza benzıyor dedı ılk erkek demıstı, bıde ozele gıtmıstım oda erkek demıstı burda tek kadın dogumcu var
11 haftalıkken erkek dıyen sımdı yan cızıyor neyse bakalım tekrar gıdeyım ben doktora belırsızlıkle kafamı derslere veremem :))Bence erkektir cnm sen yine git ayni dra degilde ozele git bakalim zaten erkektir icime ole douyo cnm bana da kiza benzio dedi kesin degil ama dedi hazirlik yapmayin uc hafta sonra daha kesini belli olur dedi oglumdada ayni dr bilmisti 11 haftalikken ilk dr ne dediyse odur canim
Canm bnce en son gittigin tecrube olarak belki iyi gormemistir se. Ozele gittt yine sor ben kesin olarak ogrrenmek istioru, de oda kesin soler zaten skma canini11 haftalıkken erkek dıyen sımdı yan cızıyor neyse bakalım tekrar gıdeyım ben doktora belırsızlıkle kafamı derslere veremem :))
arkadaslar merhaba bugun kan sonucum cikti degeri 127.79 cikti doktr kese goremedigini cok yeni oldugunu ama beta-hcg dusuk oldugunu soyledi sizce bu deger normalmidir arkadaslar. yardimci olursaniz cok sewinirim.
Mrb canim zaten gebelik belirtjsi ile adet belirtisi ayni fark olmuo yani adet olacam sanirsinyani gebe dahi olsan sanci girip cikio adet olacakmis gibi ama olmayabiliosun ins sende en kisa zamanda hamile kalirsin o yuzdenfark edemisun canim skma canini hic ummadigin anda bebisin caliverir kapini strss yapma canimm benimMerhaba arkadaslar, tecrubenizden biseyler duymaya ihtiyacim vareylul 26 da igne oldum 14 kasim adet gunum her ay bnm gogusler cok siser ve cok agri olur yani adet belitim bu sormak istedigim adet belirtisi olup gebe olan var mi ayrica bu ay akintim cok oluyor lutfeeen cevap verin. Hepinize hayirli olsun :)
Hosgeldin canm aramiza canim son iki ayda olabilio canim ,o agrilar. Sglikli doghm yaparsin ,insallahSelamlar hanımlar.. Bende bugun girdim aranıza bakalım.. 2 gündür pelvik kemiklerimde agrı vardı benım.. Artık bacaklarımı acıp yürüyemez oldum. İnternette de sacma sapan seyler (düşük tehlikesi falan) okuyunca Bugun dayanamadım artık aradım doktorumu oda içimi rahatlattı sagolsun, bi vitamin tavsiye etti. Yarın onu alıp kullanıcam..
canim normalde duzenli adet gorurken gecen ay 45 gun sonra adet oldum bu ayda yine oyle oldugumu tahmin ederken hamilelik belirtileri basgosterince gwbelik testi yaptim silik cikti ilki sonra iki sonra uc... kan testide boyyle cikinca doktr adete gore 5 haftalik dedi sonra kese goremedi kanda dusuk cikinca cok tedirg8n oldum acikcasi haftaya tekrar cagirdi kan icin umarim rabbim kuzumun benimle olmasina yardimci olur. cunku o kdr cok istiyorum kiCanım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında? değerin düşük değil, ondan ziyade bu değerin 2 günde bir 2 katına düzenli artışı olması gerekiyor. Keseyi bu değerle görmesi zaten mümkün değil, bu yüzden endişelenmeye gerek yok.
merhaba canm adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynı aslında yanı hamıle olabılırsın test yapıp anlayabılırsınMerhaba arkadaslar, tecrubenizden biseyler duymaya ihtiyacim vareylul 26 da igne oldum 14 kasim adet gunum her ay bnm gogusler cok siser ve cok agri olur yani adet belitim bu sormak istedigim adet belirtisi olup gebe olan var mi ayrica bu ay akintim cok oluyor lutfeeen cevap verin. Hepinize hayirli olsun :)
magnezyum eksıklıgınden oluyormus canm benımde sol bacagımda agrı vardı cok sukur gectı sımdıSelamlar hanımlar.. Bende bugun girdim aranıza bakalım.. 2 gündür pelvik kemiklerimde agrı vardı benım.. Artık bacaklarımı acıp yürüyemez oldum. İnternette de sacma sapan seyler (düşük tehlikesi falan) okuyunca Bugun dayanamadım artık aradım doktorumu oda içimi rahatlattı sagolsun, bi vitamin tavsiye etti. Yarın onu alıp kullanıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?