2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
aza tsk ederim. insann korkuyo iste acaba ndn bu kdr dusuk cikti diye umarim artisi bian once olur. doktr bana haftaya gelmemi tekrar kan vermem gerktigini soyledi. bi bekliycegim yani
Canimmbkle artis varsa saglikliddir zaten buyuk ihtimalk olur bnmde ilk kan sonucum 172.5di yukseldi iki gune bi kana bakti.drum ins sende icini ferah tut stres yapma canimmmm

Ck sevndm canim sen cogunluk ne dedi ise onu bil cnsiyetine sen bi hafta sonra baska bi dr a hit oda erke,derse erkektir cmm
kız 2 doktor gıtmıstım zaten sımdı kız olabılır dıyen doktor kı kesın kız demedı goremedım ama kıza benzıyor dedı ılk erkek demıstı, bıde ozele gıtmıstım oda erkek demıstı burda tek kadın dogumcu var

Bence erkektir cnm sen yine git ayni dra degilde ozele git bakalim zaten erkektir icime ole douyo cnm bana da kiza benzio dedi kesin degil ama dedi hazirlik yapmayin uc hafta sonra daha kesini belli olur dedi oglumdada ayni dr bilmisti 11 haftalikken ilk dr ne dediyse odur canim

Ayy kizlar param olsa da evime buyuk ultrason alsam da cinsiyetine ben baksam her istedigimde bebisimide gorururum. Syy ne guzel.l olurrr vallaaa

11 haftalıkken erkek dıyen sımdı yan cızıyor neyse bakalım tekrar gıdeyım ben doktora belırsızlıkle kafamı derslere veremem :))

11 haftalıkken erkek dıyen sımdı yan cızıyor neyse bakalım tekrar gıdeyım ben doktora belırsızlıkle kafamı derslere veremem :))
Canm bnce en son gittigin tecrube olarak belki iyi gormemistir se. Ozele gittt yine sor ben kesin olarak ogrrenmek istioru, de oda kesin soler zaten skma canini

Merhaba arkadaslar, tecrubenizden biseyler duymaya ihtiyacim var eylul 26 da igne oldum 14 kasim adet gunum her ay bnm gogusler cok siser ve cok agri olur yani adet belitim bu sormak istedigim adet belirtisi olup gebe olan var mi ayrica bu ay akintim cok oluyor lutfeeen cevap verin. Hepinize hayirli olsun :)

arkadaslar merhaba bugun kan sonucum cikti degeri 127.79 cikti doktr kese goremedigini cok yeni oldugunu ama beta-hcg dusuk oldugunu soyledi sizce bu deger normalmidir arkadaslar. yardimci olursaniz cok sewinirim.

Canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında? değerin düşük değil, ondan ziyade bu değerin 2 günde bir 2 katına düzenli artışı olması gerekiyor. Keseyi bu değerle görmesi zaten mümkün değil, bu yüzden endişelenmeye gerek yok.

Bende adet belirtilerinin hepsi vardi. Yani hamileysende oluyor ayni belirtiler. Güzel haberler alirsin inşallah

Selamlar hanımlar.. Bende bugun girdim aranıza bakalım.. 2 gündür pelvik kemiklerimde agrı vardı benım.. Artık bacaklarımı acıp yürüyemez oldum. İnternette de sacma sapan seyler (düşük tehlikesi falan) okuyunca Bugun dayanamadım artık aradım doktorumu oda içimi rahatlattı sagolsun, bi vitamin tavsiye etti. Yarın onu alıp kullanıcam..

Mrb canim zaten gebelik belirtjsi ile adet belirtisi ayni fark olmuo yani adet olacam sanirsinyani gebe dahi olsan sanci girip cikio adet olacakmis gibi ama olmayabiliosun ins sende en kisa zamanda hamile kalirsin o yuzdenfark edemisun canim skma canini hic ummadigin anda bebisin caliverir kapini strss yapma canimm benim

Hosgeldin canm aramiza canim son iki ayda olabilio canim ,o agrilar. Sglikli doghm yaparsin ,insallah

Aminn. Hepimize saglıklı dogumlar, bebişlerimizi gülerek kucagımıza almayı nasip etsin Allahım..

canim normalde duzenli adet gorurken gecen ay 45 gun sonra adet oldum bu ayda yine oyle oldugumu tahmin ederken hamilelik belirtileri basgosterince gwbelik testi yaptim silik cikti ilki sonra iki sonra uc... kan testide boyyle cikinca doktr adete gore 5 haftalik dedi sonra kese goremedi kanda dusuk cikinca cok tedirg8n oldum acikcasi haftaya tekrar cagirdi kan icin umarim rabbim kuzumun benimle olmasina yardimci olur. cunku o kdr cok istiyorum ki

merhaba canm adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynı aslında yanı hamıle olabılırsın test yapıp anlayabılırsın

magnezyum eksıklıgınden oluyormus canm benımde sol bacagımda agrı vardı cok sukur gectı sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…