- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
canim normalde duzenli adet gorurken gecen ay 45 gun sonra adet oldum bu ayda yine oyle oldugumu tahmin ederken hamilelik belirtileri basgosterince gwbelik testi yaptim silik cikti ilki sonra iki sonra uc... kan testide boyyle cikinca doktr adete gore 5 haftalik dedi sonra kese goremedi kanda dusuk cikinca cok tedirg8n oldum acikcasi haftaya tekrar cagirdi kan icin umarim rabbim kuzumun benimle olmasina yardimci olur. cunku o kdr cok istiyorum ki
magnezyum eksıklıgınden oluyormus canm benımde sol bacagımda agrı vardı cok sukur gectı sımdı
Benimde belim çok arıyordu .bi gün uyandım dizim öylesine agriyor ki sanki kırıldı doktorum magnezyum ilacı verdi şimdi çok şükür çok iyiyim ıns sende biran önce ii olursunEvet magnezyumla alakalıymıs.. Benım hem belimde sağ bacagıma vuran bı agrı var, hemde bi kaç gündür işte çatı kemiklerim agrıyo.. Bakalım bana da iyi gelecekmi.
oy haklısın AMA bunlar tatlı yorgunluk ya sağlıklı olsun kuzucuklar insBenim bide 2 yasında kızım var, oda yoruyor sagolsun
Arkadaslr urdim edin aranzda blgili olnlr vardr eminim beta 0.517 nedemk hep 0.1 cikrdioy haklısın AMA bunlar tatlı yorgunluk ya sağlıklı olsun kuzucuklar ins
tsk ederim canim doktor aciklaayici olmayinca haliyle cok tedirgin oldum bende. insallah guzel olcak . allahim hepimizin kuzusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım tedirgin olma hiç benim adetimin üzerinden 9 gün geçmişti ve beta-hcg sonucum 286dı. normale göre çok düşük ancak doktor geç döllenme olabileceğinden bahsetti.Nitekim de öle oldu normalde 11. haftama girmiş olmam lazım ama 9.haftaya girdim . Stres yapma sakince beklemeye çalış bebeğini görünce ve kalp atışlarını duyunca çok rahatlıycaksın azcık sabır
Canım tedirgin olma hiç benim adetimin üzerinden 9 gün geçmişti ve beta-hcg sonucum 286dı. normale göre çok düşük ancak doktor geç döllenme olabileceğinden bahsetti.Nitekim de öle oldu normalde 11. haftama girmiş olmam lazım ama 9.haftaya girdim . Stres yapma sakince beklemeye çalış bebeğini görünce ve kalp atışlarını duyunca çok rahatlıycaksın azcık sabır
tsk ederim canim iste doktor aciklayici ve rahatlatici konusmadigi icin insan boyle tedirgin oluyor. ama icimi rahatlattin cok cok tsk ederim sanatsk ederim canim doktor aciklaayici olmayinca haliyle cok tedirgin oldum bende. insallah guzel olcak . allahim hepimizin kuzusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
mKızlar merhaba,
Bende 8 haftalık hamileyim aşırı mide bulantım var doktor emedur hap verdi ama hiç bir faydası yok en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok özellikle yemek ve sigara kokusu beni mahvediyor napıcam böyle
Mide bulantısı bende de var tüm günssürüyor yemek yaparken ocagin başındayere ooturdugum ögürdügüm çok oldu ama sanki biraz daha azalmaya başladı belli dönemlerde oluyor sanki artik ya sabah ya da aksam gibi eskiden tüm gün sürüyordu bi de ben hayat boyunca hic kusmadigim için :) bu beni daha da kotu yapıyordu . 9.haftaya girdim ben de bgn itibariyle hazımsızlık midede. Gaz ssorunları yaşıyorum ara ara birden her şey yemek istiyorum yemek yerken o istekle maalesef yiyemiyorum çok farklı duygular icerisindeyim bi yandan da seviniyorum bunlar olsun olsun ki bebisimiz sağlıklı olsun anne ben buradayım desin
Tabiki önemli olan bebeğin sağlığı napalım dayanıcazSen ilaç kullanıyor musun bulantı için ?
Yok kullanmiyorum yeterince ilaç kullanıyorum zaten ben ilaç yutmakta zorlanan biri olarak uç tane her gün kullanıyorum kan hapı demir hapı bi de progestan mide için dr dan istemedim katlaniyorum
Slmkizlar bn geldmmm bugun nasilsinizz
Mide bulantısı dışında iyiyim
Kizlar bende bugun tam 8 haftalgm ama hic migde bulantim yok sadece bende gogus hassasiyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?