2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52

Canım tedirgin olma hiç benim adetimin üzerinden 9 gün geçmişti ve beta-hcg sonucum 286dı. normale göre çok düşük ancak doktor geç döllenme olabileceğinden bahsetti.Nitekim de öle oldu normalde 11. haftama girmiş olmam lazım ama 9.haftaya girdim . Stres yapma sakince beklemeye çalış bebeğini görünce ve kalp atışlarını duyunca çok rahatlıycaksın azcık sabır

magnezyum eksıklıgınden oluyormus canm benımde sol bacagımda agrı vardı cok sukur gectı sımdı

Evet magnezyumla alakalıymıs.. Benım hem belimde sağ bacagıma vuran bı agrı var, hemde bi kaç gündür işte çatı kemiklerim agrıyo.. Bakalım bana da iyi gelecekmi.

Evet magnezyumla alakalıymıs.. Benım hem belimde sağ bacagıma vuran bı agrı var, hemde bi kaç gündür işte çatı kemiklerim agrıyo.. Bakalım bana da iyi gelecekmi.
Benimde belim çok arıyordu .bi gün uyandım dizim öylesine agriyor ki sanki kırıldı doktorum magnezyum ilacı verdi şimdi çok şükür çok iyiyim ıns sende biran önce ii olursun

tsk ederim canim doktor aciklaayici olmayinca haliyle cok tedirgin oldum bende. insallah guzel olcak . allahim hepimizin kuzusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

tsk ederim canim doktor aciklaayici olmayinca haliyle cok tedirgin oldum bende. insallah guzel olcak . allahim hepimizin kuzusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
tsk ederim canim iste doktor aciklayici ve rahatlatici konusmadigi icin insan boyle tedirgin oluyor. ama icimi rahatlattin cok cok tsk ederim sana allahim kuzularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

mKızlar merhaba,
Bende 8 haftalık hamileyim aşırı mide bulantım var doktor emedur hap verdi ama hiç bir faydası yok en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok özellikle yemek ve sigara kokusu beni mahvediyor napıcam böyle

Mide bulantısı bende de var tüm günssürüyor yemek yaparken ocagin başındayere ooturdugum ögürdügüm çok oldu ama sanki biraz daha azalmaya başladı belli dönemlerde oluyor sanki artik ya sabah ya da aksam gibi eskiden tüm gün sürüyordu bi de ben hayat boyunca hic kusmadigim için :) bu beni daha da kotu yapıyordu . 9.haftaya girdim ben de bgn itibariyle hazımsızlık midede. Gaz ssorunları yaşıyorum ara ara birden her şey yemek istiyorum yemek yerken o istekle maalesef yiyemiyorum çok farklı duygular icerisindeyim bi yandan da seviniyorum bunlar olsun olsun ki bebisimiz sağlıklı olsun anne ben buradayım desin

Tabiki önemli olan bebeğin sağlığı napalım dayanıcaz Sen ilaç kullanıyor musun bulantı için ?

Yok kullanmiyorum yeterince ilaç kullanıyorum zaten ben ilaç yutmakta zorlanan biri olarak uç tane her gün kullanıyorum kan hapı demir hapı bi de progestan mide için dr dan istemedim katlaniyorum
Tabiki önemli olan bebeğin sağlığı napalım dayanıcaz Sen ilaç kullanıyor musun bulantı için ?

Kizlar bende bugun tam 8 haftalgm ama hic migde bulantim yok sadece bende gogus hassasiyeti var

Kizlar bende bugun tam 8 haftalgm ama hic migde bulantim yok sadece bende gogus hassasiyeti var

bende dün tam 6. haftaya girdim oh hiç bişeyim yok derken 2 gündür mide bulantısından ölüyorum sabaha kadar gözümü yummadım mutfağa giremedim herşeyden tiksindim bugün biraz iyim hafiften yokluyo bazen iştahsızım ayyy çok kötü bi durummuş onu anladım sende de başlar yada böyle rahat geçecek inşallah sende olmaz iğrenç bişeymiş onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…