2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
İns canm ama inan insan bunu bile kafasina takiyo doktorm cok iyi dedi migde bulantisi olmadisdigi icin ins hep rahat gecer :)

Merhabalar bende 2015 nisan ayinda dogum yapacaklardanim hayirlisiyla su an 16 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyorum kismet olursa

iyi aksamlar kızlar nasılsınız ben cok sukur ıyı sayılır merak hala ıcımı kemırmıyor degıl hanı
senı cok ıyı anlıyorum canım ben 17. haftama kadar cok asırı bı sekılde bulantı cektım gun boyu suruyordu sımdı daha ıyıyım ara ara oluyor bu surede fazlasıyla kılo verdım tabı ıns bı an once gecer rabbım sag salım kucagına almayı nasıp eder ıns
bellı bı zaman sonra azalıyor canım ıns cabucak bıter rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Kizlar bende bugun tam 8 haftalgm ama hic migde bulantim yok sadece bende gogus hassasiyeti var
cok sanslısın cnm ıns hıc olmaz
Merhabalar bende 2015 nisan ayinda dogum yapacaklardanim hayirlisiyla su an 16 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyorum kismet olursa
hosgeldn canm rabbım saglıkla almayı nasıp etsın ıns bızımde erkektı doktorumuz dun kararsız kaldı bakalım hayırlısı

kızlar merhaba, bende de mide bulantısı, sabah burun kanaması, akşam bel ve sırt ağrısı, yemeklerden sonra aniden uyku basması, gün boyu yorgunluk, göğüs hassasiyeti, karında şişlik-gaz, geceleri abuk sabuk rüyalar .... vb tümmmmmm hamilelik belirtileri var. işin garibi hepsi normal miş.

neyse kızlar, benim sorum: size doktor ilaç verdimi verdiyse ne verdi .... paylaşımda bulunsak.

bulantı ıcın bana metpamıd dıye bı ılac verdı canm cok zorlanmadıkca ıcmıyorum agrı kesıcı olarakta parol ve mınoset kullanabılırrsın demıstı

Amin insallah cnm cok saol walla %90 erkek dedi hatta pipisinin resmi bile war ama hayirlisi

Kızlar karnımda göbegım de falan hiçbisey yok ama göğüslerim cokk kasınıyor ya. Cıldırıcam en sonunda..cok rahatsız edıyor ya.. Sizde de varmı varsa nasıl rahatlatıyorsunuzz.. Ben krem nemlendırıcı krem falan suruyorum ama hıcbıse yok.. Anca dısarı cıkarken yada bırı gelcekse iç çamasırı takabılıyorum yoksa mahvoluyorumm..

cok sukur benım oyle bı sıkıntım olmadı cannm ama kısa bı sure ellerım kasınıyordu ben deterjanlara suc bulmustum, bı yerde okumustum ostrojen fazlalastgı ıcın kasıntı olabılıyor mus cozumunu bılmyorum malesef

Anladım canımcım, sagol yorumun ıcın.. benim herhalde göğüslerim catlamaya basladı ondan olabılırmı acaba. Bakalım baska bısey soyleyen olacakmı..

Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm

bnde varım hayırlısıyla nisan sonu mayıs başı yapcam doğumu :) Allah hepimize sağlıkla kuçağımıza almak nasip etsin bebişlermizi inşallah :)

Canım gecmıs olsun. Dikkat et kendine ve bebişinee..

bende varıııımm :) mayıs başı gibi alcam kucağıma bebişimi inşallah Allah hepmize sağlıkla kuçağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…