2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
arkadaslar merhaba bugun kan sonucum cikti degeri 127.79 cikti doktr kese goremedigini cok yeni oldugunu ama beta-hcg dusuk oldugunu soyledi sizce bu deger normalmidir arkadaslar. yardimci olursaniz cok sewinirim.

arkadaslar merhaba bugun kan sonucum cikti degeri 127.79 cikti doktr kese goremedigini cok yeni oldugunu ama beta-hcg dusuk oldugunu soyledi sizce bu deger normalmidir arkadaslar. yardimci olursaniz cok sewinirim.
Adetin kqc gun gecikti canim

Canim iki gune bi artisin iyi giderse gebeligin sagliklidir birde bthcgen normal zaten kese binlere yaklastiginda gozukur drunda zaten bthcgenin dusuk olmasi nedeni ile kese goremedigini birazdaha buyusun diye demistir yuzde yuz artis olmasini bekleyecektir

aza tsk ederim. insann korkuyo iste acaba ndn bu kdr dusuk cikti diye umarim artisi bian once olur. doktr bana haftaya gelmemi tekrar kan vermem gerktigini soyledi. bi bekliycegim yani

Simdi ciktim doktordan 17+1 gunluk musuz 186 gram olmusuz cinsiyetine 11 haftalikken ilk erkek demişti doktorumuz sonra 15 haftalıkken ozeldeki doktorda erkek demişti ssimdi bu doktor bacak arasini net göremedim ama kiza benzettim diyor kafam karistim diğer doktor da erkek demişti bi merak aldi gitti beni bide hherkes erkege hazirlaniyor 1 ay sonraya randevu verdi nasil sabredicem ben boyle belirsizlik varken onun disiinda herseyimiz normal

Son düzenleme:
kızlar mide bulantısı sabahtan beri mahvetti beni mutfağın kapısını kapattım girmek istemiyorum kustum kusacam az kaldı aklıma yemek geliyo fena oluyorum öööööğğğ ayyy kalkamıyorum yataktan

kızlar mide bulantısı sabahtan beri mahvetti beni mutfağın kapısını kapattım girmek istemiyorum kustum kusacam az kaldı aklıma yemek geliyo fena oluyorum öööööğğğ ayyy kalkamıyorum yataktan
Ayyy bende öyleydim hele bide çalışınca iyice kötü tuvaletten çıkamıyordum. İlaç zararlı diye vermedi dr. bide sabret 3 ay diyolar yuhhh gittim bulantı saati aldım taktım mis gibi

bende varım.11 haftalıkken kız dedi doktorum 1 hafta sonra 2 li tarama icin tekrar gittim bu sefer erkek gıbı dedi bir haftada hemen değişiyormu bu doktorların fikirleri yaw :) bu arada doğumum mayıs ortası gibi olacak 2015 :)

Ayy hoş geldin cnm şuan bende o konuda sinir olmuş durumdayım 11 haftalık ken erkek dedi devletteki doktor 15 haftalıkken özele gittim oda erkek dedi bugün gene gittim devletteki doktora bacak arasini tama göremedim ama kiza benziyor dedi sinir oldum dokuz saat bakti sipa o kadar hareketli ki göremedi net 1 ay sonraya kaldi

valla bence erkek dedilerse %80 değişmiyor eğer klitorisle karıştırılmıosa... bende hep kız diye düşünüyordum içime öyle doğuyordu kız deyince sevinmiştim 1 hafta sonra erkek dedi sinir oldum bende 1 haftada ne değişti bu kadar çabuk ..birde daha 12 haftalık bana biraz kesin tahmin için erken gibi geldi .. ben 16. haftayı beklicem bakalım ne olucak :)

11 haftalık banada erken gelmıstı ama ıkıncı doktorda erkek degınce dogrudur demıstık ve herkese erkek dedıksımdı gorememesıne ragmen kıza benzettım dedı sınırden catladım 2 hafta sonra gene gıdecem boyle belırsızlık can sıkıcı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…