2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
korkma canım benım napım bende grıbe dogru gıtmek uzereyım nane lımon adacayını kaynattım onu ıcmeye calsıyorum bebıs ıyıdır ınsallah daha hıssedemıyorum hareketlerını
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine iii bk cnmmm Ben ilk cocugumda19 yada 20haftada hissetmistim yan yatarken bu bebegimde arada pit pit lar oluo sende hisdetmeye baslarsin buaralar ins cnm

Kizlar merhaba ben 5+6 gunluk hamileyim dun doktora gittim kalp atislarini duymak icin cok erken dedi 20 kasima randevu verdi kismet olursa o zaman tam 8 haftalik olacak o zaman duyabilirim degil mi kalp atislarini? Cok endiseliyim 20 kasim nasil gelecek bilemiyorum

İlk cocugumda kipirti olunca aglamistim sevincten okadar degisik bi duyguki ins sende tadacaksin cnm
ınsallah canm benım bır an once hıssetmek ıstıyorum aslında korkuyorum bısey olucak kalbı duracak dıye bıdebazıları yuz ustu yatmayı sakıncalı buluyor kımısı normal dıyor bende kendımı hep yuz ustu yatarken buluyorum ondanda endıselenıyorum

merhaba canım hosgeldın
ben 11 haftalıkkn duymustum ama daha erken duyanlarda var yanı benım doktora gıtmem 11. haftayı bulmustu endıse etme ınsallah duyarsın o pıt pıtları

Duyarsın inşallah canım ben 6+3 te duydum ama kişiden kişiye Değişiyor endişelenme evet insan özlüyor benimde randevum 25i dört gözle bekliyorum Rabbim kavuşmayı nasip etsin hepimize..

Bendw ilk hamileligimde yattimi anlamistim yuzustu dr vucut reflex olarak donebilir bisey olmaz amnion suvisi koruor demisti canim icin rahat olsun allahin izniyle bisey olmaz

merhaba canım hosgeldın
ben 11 haftalıkkn duymustum ama daha erken duyanlarda var yanı benım doktora gıtmem 11. haftayı bulmustu endıse etme ınsallah duyarsın o pıt pıtları

İnsallah canim cok merak ediyorum dr karından duyulmaması suan normal dedi ama icim icimi yiyor

Duyarsın inşallah canım ben 6+3 te duydum ama kişiden kişiye Değişiyor endişelenme evet insan özlüyor benimde randevum 25i dört gözle bekliyorum Rabbim kavuşmayı nasip etsin hepimize..

Amin amiiinn insallah :) o zaman karından ultrasonla mı duydun yoksa alttan mı? Doktorum alttan bakmiyor karindan da suan erken dedi nasil gececek gunler bilmiyorum bide bulanti falanda yok insallah hersey yolundadir..

Amin amiiinn insallah :) o zaman karından ultrasonla mı duydun yoksa alttan mı? Doktorum alttan bakmiyor karindan da suan erken dedi nasil gececek gunler bilmiyorum bide bulanti falanda yok insallah hersey yolundadir..
Karnımdan bakıldı canım ilk doktora gidişimde kesem görünmemişti alttan bakmak istedi izin vermedim çok yeniydi görünmemesi normal Demişti doktorum...geçer canım ya strest yapma dua et bol bol elini karnının üzerine koy salavat getir..bulantım oluyor ama daha çok tiksinme şeklinde aklıma çok Sevdiğim bir yemek geliyor mesela midem bulanıyor sabah bulantısı olmuyor genelde akşam üzeri Başlıyor garip

Merhaba kızlarr bende varım inş. güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

[QUOsevindiin_flz, post: 37637015, member: 635679"]Berkutul selam,

6. haftada kalp atışlarını izledik ama sesi duyamamıştık. 2 gün önce kontrolüm vardı kalp atışlarını da çok şükür duyduk.[/QUOTE]
Cok sevindim canm bizde duyduk cok sukur ins kucagimiza da almak nasip olur

Bu kalp atisi olayi kişiden kişiye farkediyor. Kotu şeyler dusunmeyin. Başkalarıyla da kiyaslamayin. Biliyorum zor ama galiba biraz rahat olmak lazim. Birde benim gibi olan varmi acaba? Her gece uyaniyorum ve bir daha uyuyamiyorum uykusuz uykusuz ise gidiyorum. Ne yapacagimi sasirdim

kız galiba cnm :)

oyle gibi duruyo iki farklı doktora gittşm ikiside kıza benziiyo dedi. tabii 22. haftada renkli ultrasonda kesinlik kazanır dedi bakalım:)

. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldin

Amin canım inşallahh sağlıkla gelsin tabiii:)))yeterki gelsin 15 gün önceden gelsinn:))) belkide doğum günüme denk gelir annesine süpriz yapıp:)

İnsallah canim cok merak ediyorum dr karından duyulmaması suan normal dedi ama icim icimi yiyor
canım karından daha gec duyuluyor ve goruluyor alttan muayneyı kabul etme derım ben varsın gec olsun guc olmasın
Merhaba kızlarr bende varım inş. güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hosgeldın cnm amin inşallah
saglıkla gelsın kuzucuk annesıde ne zaman ısterse o zaman gelsın
]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…