- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine iii bk cnmmm Ben ilk cocugumda19 yada 20haftada hissetmistim yan yatarken bu bebegimde arada pit pit lar oluo sende hisdetmeye baslarsin buaralar ins cnmkorkma canım benım napım bende grıbe dogru gıtmek uzereyım nane lımon adacayını kaynattım onu ıcmeye calsıyorum bebıs ıyıdır ınsallah daha hıssedemıyorum hareketlerını
sagol canım benım belkı 1-2 haftaya hıssederım bende canım canımGecmis olsun cnm dikkat et kendine iii bk cnmmm Ben ilk cocugumda19 yada 20haftada hissetmistim yan yatarken bu bebegimde arada pit pit lar oluo sende hisdetmeye baslarsin buaralar ins cnm
İlk cocugumda kipirti olunca aglamistim sevincten okadar degisik bi duyguki ins sende tadacaksin cnmsagol canım benım belkı 1-2 haftaya hıssederım bende canım canim
ınsallah canm benım bır an once hıssetmek ıstıyorum aslında korkuyorum bısey olucak kalbı duracak dıye bıdebazıları yuz ustu yatmayı sakıncalı buluyor kımısı normal dıyor bende kendımı hep yuz ustu yatarken buluyorum ondanda endıselenıyorumİlk cocugumda kipirti olunca aglamistim sevincten okadar degisik bi duyguki ins sende tadacaksin cnm
merhaba canım hosgeldınKizlar merhaba ben 5+6 gunluk hamileyim dun doktora gittim kalp atislarini duymak icin cok erken dedi 20 kasima randevu verdi kismet olursa o zaman tam 8 haftalik olacak o zaman duyabilirim degil mi kalp atislarini? Cok endiseliyim 20 kasim nasil gelecek bilemiyorum
Duyarsın inşallah canım ben 6+3 te duydum ama kişiden kişiye Değişiyor endişelenme evet insan özlüyor benimde randevum 25i dört gözle bekliyorum Rabbim kavuşmayı nasip etsin hepimize..Kizlar merhaba ben 5+6 gunluk hamileyim dun doktora gittim kalp atislarini duymak icin cok erken dedi 20 kasima randevu verdi kismet olursa o zaman tam 8 haftalik olacak o zaman duyabilirim degil mi kalp atislarini? Cok endiseliyim 20 kasim nasil gelecek bilemiyorum
Bendw ilk hamileligimde yattimi anlamistim yuzustu dr vucut reflex olarak donebilir bisey olmaz amnion suvisi koruor demisti canim icin rahat olsun allahin izniyle bisey olmazınsallah canm benım bır an once hıssetmek ıstıyorum aslında korkuyorum bısey olucak kalbı duracak dıye bıdebazıları yuz ustu yatmayı sakıncalı buluyor kımısı normal dıyor bende kendımı hep yuz ustu yatarken buluyorum ondanda endıselenıyorum
ınsallah canım benım ınsallahBendw ilk hamileligimde yattimi anlamistim yuzustu dr vucut reflex olarak donebilir bisey olmaz amnion suvisi koruor demisti canim icin rahat olsun allahin izniyle bisey olmaz
merhaba canım hosgeldın
ben 11 haftalıkkn duymustum ama daha erken duyanlarda var yanı benım doktora gıtmem 11. haftayı bulmustu endıse etme ınsallah duyarsın o pıt pıtları
Duyarsın inşallah canım ben 6+3 te duydum ama kişiden kişiye Değişiyor endişelenme evet insan özlüyor benimde randevum 25i dört gözle bekliyorum Rabbim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
Karnımdan bakıldı canım ilk doktora gidişimde kesem görünmemişti alttan bakmak istedi izin vermedim çok yeniydi görünmemesi normal Demişti doktorum...geçer canım ya strest yapma dua et bol bol elini karnının üzerine koy salavat getir..bulantım oluyor ama daha çok tiksinme şeklinde aklıma çok Sevdiğim bir yemek geliyor mesela midem bulanıyor sabah bulantısı olmuyor genelde akşam üzeri Başlıyor garipAmin amiiinn insallah :) o zaman karından ultrasonla mı duydun yoksa alttan mı? Doktorum alttan bakmiyor karindan da suan erken dedi nasil gececek gunler bilmiyorumbide bulanti falanda yok insallah hersey yolundadir..
kız galiba cnm :)
. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldin
canım karından daha gec duyuluyor ve goruluyor alttan muayneyı kabul etme derım ben varsın gec olsun guc olmasınİnsallah canim cok merak ediyorum dr karından duyulmaması suan normal dedi ama icim icimi yiyor
hosgeldın cnm amin inşallahMerhaba kızlarr bende varıminş. güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
saglıkla gelsın kuzucuk annesıde ne zaman ısterse o zaman gelsınoyle gibi duruyo iki farklı doktora gittşm ikiside kıza benziiyo dedi. tabii 22. haftada renkli ultrasonda kesinlik kazanır dedi bakalım:)
Amin canım inşallahh sağlıkla gelsin tabiii:)))yeterki gelsin 15 gün önceden gelsinn:))) belkide doğum günüme denk gelir annesine süpriz yapıp:)
Hoşgeldin cnm bende bebisimi görmeye gidiyorum randevum yok ama inş zira bulurum öğlen Burnum kanadi baya endiselendim bende bi sansimi deneyecegim bakalimBen geldim canlarim nasilsiniz bebisleriniz nasillll minicik minicik
Gecmis olsun cnm bnmde kanamisti biseyy cikmcikmadi sen yune de bi gorun gor bebisiniHoşgeldin cnm bende bebisimi görmeye gidiyorum randevum yok ama inş zira bulurum öğlen Burnum kanadi baya endiselendim bende bi sansimi deneyecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?