- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Rabbim bagislasin canimBenn ben :) boncuk bi kizim olacak insallah ocak 15 te kizlarrr
Okurum canim kendi daima inşallah en yakin zaman bebek sahibibolurKızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum hamile kalması için. 24 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
Okudum canim Rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalir insallahhhKızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 24 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 24 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
Bende okudum cnm ins hamile kalir cnmKızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
aaslm cnm ben buralardayım arkadasların cogu hafta sonu dolayı kayıp sanırımSlm kizkar nasilsiniz nedwn kmse yokk:-(
Gecmis olsun canm dikkat et daha demin okydum konu gecmisini iyi atlattmissin allah korumus smdi nasilsin iyimisin canimaaslm cnm ben buralardayım arkadasların cogu hafta sonu dolayı kayıp sanırım
sagol canım benım cok sukur ıyıyım agrım kanamam falan yok ama yınede pazartesıye randevu aldım doktora gorunmeden ıcım rahat etmeyecekGecmis olsun canm dikkat et daha demin okydum konu gecmisini iyi atlattmissin allah korumus smdi nasilsin iyimisin canim
Bende tam sana onu dicektim sen yinede gizuk aklinda bisey kalmasin canimsagol canım benım cok sukur ıyıyım agrım kanamam falan yok ama yınede pazartesıye randevu aldım doktora gorunmeden ıcım rahat etmeyecek
aynen tatlım pazartesıyı beklıyorum ısteBende tam sana onu dicektim sen yinede gizuk aklinda bisey kalmasin canim
Ay kuzum dkkat et iyi tutunmussun bi yerden bnde en cok dusmektn korkuorum allahim bebislerimi ve bizi korusunaynen tatlım pazartesıyı beklıyorum ıste
bende korka korka yuruyordum hep nasıl oldugunu anlamadım hanı havada guzeldı gızlı buz vardı desem hava sııcak guneslıydıAy kuzum dkkat et iyi tutunmussun bi yerden bnde en cok dusmektn korkuorum allahim bebislerimi ve bizi korusun
Ben okurum. Allah hayirlisiyla tez zamanda kardesinizede nasip etsin anne olmayi.Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?